Czoperrr 5 040 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Nie ma to znaczenia, na brak pieniędzy raczej nie cierpią. Potrzebny jest jedynie bat nad głową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 2 minuty temu, PanKamil napisał: Ja tak rozkminiam czy np. możliwy jest scenariusz, że specjalnie wywalili grę o parę miesięcy aby np. zebrać hajs z subskrypcji game pass na jej dopieszczenie? Policzyli, że np. potrzebują hajs za miesiące czerwiec 2022- marzec 2023 bo przypływ gotówki za czerwiec 2022-listopad 2022 to za mało? Ponoć Pass jest rentowny i "zrównoważony" więc może to ma jakiś wpływ, że muszą mieć zwyczajnie większy dopływ gotówki? nie możesz tego pisać na poważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 MS i brak kasy xDDDDDD lubię jak ludzie sobie dopisują teorie spiskowe na siłe, tylko po to, żeby sobie coś wytłumaczyć, bo UWAGA to pierwsza gra, która się opóźniała xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 jak w jakimś RTSie, muszą poczekać jak fabryka Gamepass wydobędzie kolejne złoże złota, żeby robociki dokończyły budowę starfielda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 7 minut temu, PanKamil napisał: Ja tak rozkminiam czy np. możliwy jest scenariusz, że specjalnie wywalili grę o parę miesięcy aby np. zebrać hajs z subskrypcji game pass na jej dopieszczenie? Policzyli, że np. potrzebują hajs za miesiące czerwiec 2022- marzec 2023 bo przypływ gotówki za czerwiec 2022-listopad 2022 to za mało? Ponoć Pass jest rentowny i "zrównoważony" więc może to ma jakiś wpływ, że muszą mieć zwyczajnie większy dopływ gotówki? To chyba szybciej by zadzwonili do mnie z prośbą o płatność za GP 6 miesięcy do przodu, prawda? Tak działają poważne firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 No trudno, dobrze, że wciąż mam spore zaległości z Xbox One więc będę nadrabiał, ale nie wiem czy w przyszłym roku odnowię subskrypcję Gamepassa na długie miesiące, raczej wezmę na miesiąc by ograć premiery i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 118 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 ciekaw jestem jak Phill bedzie czarowac tego 12 czerwca bo jakoś przecież muszą zagospodarować ten rok bo inaczej cały growy swiat ich wyśmieje. Obecnie szykuje sie Scorn, AoE na konsole i moze ta forza.... no nic, syn sie urodził to i tak nie ma czasu na dluzsze granie ale mimo wszystko liczyłem, że Xbox wreszcie dowiezie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 2 minuty temu, szurubur napisał: ciekaw jestem jak Phill bedzie czarowac tego 12 czerwca bo jakoś przecież muszą zagospodarować ten rok bo inaczej cały growy swiat ich wyśmieje. Jak zawsze, rzuci sie pare trailerow i dat premier bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Beka okrutna z przesunięcia Starfielda, tu nie ma czego bronić, bronić można przesunięcie Stalkera 20 minut temu, Czoperrr napisał: Nie ma to znaczenia, na brak pieniędzy raczej nie cierpią. Potrzebny jest jedynie bat nad głową. Coś w tym jest, zaraz się okaże że 2022 i 23 studia bez ani jednej gry dla Xa Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 712 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Ten pokaz 12 czerwca to człowiek tylko z większym wkurwem będzie oglądał, bo uśmiechnięta japa Spencera będzie roztaczać piękną wizję, a człowiek i tak będzie wiedział że w żadne słowo nie można uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 ja pierdole, ale to jest śmiech, do końca roku nie mieć żadnego ex’a, ale powinni po łbie za to dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 5 minut temu, MYSZa7 napisał: ja pierdole, ale to jest śmiech, do końca roku nie mieć żadnego ex’a, ale powinni po łbie za to dostać Będzie Forza 9, proszę pana. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Dobrze, że Sonka podpisała te dwa czasowy exy, to przynajmniej, w tym i następnym roku pewne dwie nowe, duże gierki w GPU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Todd do nas wszystkich: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Ajaj kłopoty, kłopoty Xboxa xD cudowny to będzie rok bez gier mgs, nie zapomnę go nigdy Ważne, że już 26 mają zagramy w potężna premierę na gamepassie (snajpera bym określił grą AA) i będziemy mogli być podekscytowani nadchodzącymi latami po czerwcowej prezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 38 minut temu, MYSZa7 napisał: ja pierdole, ale to jest śmiech, do końca roku nie mieć żadnego ex’a, ale powinni po łbie za to dostać W obecnej chwili nie mają nic na ten rok, FM to tylko ploty i życzenia Starfield 2023, Mass Effect pod koniec generacji, Batman to jakaś ujnia, dobrze chociaż że podali przesunięcie premiery przed ''E3'' Będzie grane w DLC do Godrizona i kolejne dwie nowe mapki do Halo na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Plus jest taki, że Redfall nie oderwie mnie od Darktide i na spokojnie bede grindował brońki xd Oby to show było dobre upasiony knurze Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 290 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Obie gry, beka straszna. To po co było zapowiadać premierę rok-poltora wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Tak się kończy dawanie luzu w robocie. U Sony jest krótka piłka - albo dajesz z siebie 100% albo wypierdalaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 290 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 (edytowane) Niech Ci ludzie wracają do studiów, bo to problem już prawie całej branży obecnie, co gra to kilka miesięcy opóźnień. To też brak wywiązania się z zobowiązań wobec osób z GP. Edytowane 12 maja 2022 przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Ja mam jedno pytanie - co na to INSAJDERZY?!?! Plus dodajmy, że jakby się zakup bethesdy to by nawet nie mieli co przekładać. I w jakim stanie są inne gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Ja proponuje, żeby Phil kupił jakieś studio albo dwa to będę zadowolony przez tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 43 minuty temu, SnoD napisał: Niech Ci ludzie wracają do studiów, bo to problem już prawie całej branży obecnie, co gra to kilka miesięcy opóźnień. To też brak wywiązania się z zobowiązań wobec osób z GP. Akurat właśnie te informatyczki nie chcą wracać do studiów. Co ciekawe praca zdalna pozwala zatrudnić się bez problemu w miejscu oddalonym o setki kilometrów. Przynajmniej polscy informatycy chętnie podejmuja się roboty w zagranicznych firmach. W stanach tez myślę, że informatyk z zachodniego wybrzeża zatrudni się na wschodnim i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 No i dobrze. Ludzie są teraz podirytowani, ale koniec końców dobrze, że przełożyli premierę i dopracowują giereczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi