ASX 14 609 Opublikowano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 ja nie mam dużych oczekiwań, przede wszystkim za 10 dni chciałbym zobaczyć dużo gameplayów gier, w które będę mógł zagrać w tym i przyszłym roku. Nie interesują mnie jakieś gry widmo, które wyjdą za kilka lat, nowe pady (no chyba że będzie to Elite 3 z haptycznymi wibracjami) czy przejęcia których owoce zobaczymy za bardzo długi czas bo studia które kupili muszą najpierw dokończyć aktualne projekty, czy inne tego typu bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 55 minut temu, Czoperrr napisał: No Hellblade 2 mogłoby już wyjśc w tym roku... ...przecież to jakiś symulator chodzenia ma być a robią to już chyba 5 lat... Jakieś amatorskie ekipy wypluwają takie tytuły co chwilę. Fix'd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Ale jak nie pokażą solidnego gameplayu ze Starfield to można uznać ten tytuł za skasowany Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 286 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Niech oni może już nic nie zapowiadają tylko pokażą po prostu gameplay z tych wszystkich oficjalnie ujawnionych gier. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 703 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Ciekawe czy oni mają świadomość jak bardzo zjebali tymi przesunięciami. Gamepass jakkolwiek nie byłby zajebisty, sam tego nie pociągnie. Muszą być duże tytuły które przyciągną ludzi. Fakt, całkiem niedawno mieliśmy gry ekskluzywne. A teraz nie wiadomo ile poczekamy na kolejne. Tu nie ma miejsca na potknięcia, Sony konsekwentnie idzie w exy, każda premiera jest marketingowo napompowana. Teraz doszedł abonament, całkiem atrakcyjny dla nowych użytkowników. Uważam że jeśli Microsoft chce jeszcze zawalczyć, to na przyszły rok to ze cztery duże premiery muszą mieć. Zobaczymy co to za tydzień pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 No kurwa, mają być 4 i chuy. Ze dwa lata temu mowili o jednej grze na kwartal. Nawet starfielda i redfall nie licze niech sie nie blaznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 4 oprócz przesuniętych oczywiście. Obawiam się, że największą bombą na ten rok może być Deathloop na Xboxie. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Jeśli w przyszłym roku będziemy słyszeć słowa "A od 2024 to dopiero się zacznie" to się zayebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Ciekawe czy oni mają świadomość jak bardzo zjebali tymi przesunięciami. Jeszcze bardziej by zjebali wydając niedorobione gry. Ja nie chcę na premierę tytułów na które czekam przeżyć tego, co ludzie najarani na Battlefielda, Cyberpunka itd. No ale rozumiem z drugiej strony frustrację graczy, którzy grają tylko na X albo mają czas na ogrywanie nowości, ja bardzo rzadko odpalam najnowsze tytuły więc trochę inna perspektywa. Ale jak już odpalam coś day one, to chce mieć doświadczenie jak choćby przy Tsushimie, gdzie wsiąkłem i dopiero po kilku dniach uświadomiłem sobie, że nie zauważyłem żadnego buga. Edytowane 2 czerwca 2022 przez number_nine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Tak jak piszesz, wiadomo że opóźnienia gier które powinny wyjść niedługo to słaba sprawa. Ake lepiej dostać dopracowaną grę, niż ledwo co działający i zabugowany produkt wypchnięty wypchnięty pod presją, byle coś wyszło, bo inaczej liczba subskrybentów gamepassa spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Jef G mówi, żeby się spodziewać dużo gameplayow 12 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 3 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 dużo gameplayow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 No ile można pokazywać CGI szanujmy się Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Mogą być dłuższe gameplaye, mniej gier, ale niech to będzie miało jakieś (bliskie) daty premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Na pewno będzie Avowed i Contraband Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 3 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Avowed raczej tak, Contraband nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Niech będzie cokolwiek zeby było widąc jakis progress w tworzeniu. Jak coś już miało CGI to kolejnego chyba nikt nie potrzbuje. Więcej 12 mi nie będzie potrzebne. No może kilka bomb do GP na najbliższe tygodnie i miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Jest jedna gra, którą przyjąłbym teraz nawet w wydaniu CGI - "one more thing" w postaci zapowiedzi Preya 2. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Aby zmyć niesmak słabego wsparcia (wciąż uważam, że nie jest tak dobrze jak być mogło) powinni skupić się na gameplayach, bo CGI bez zapowiedzi to już trochę sztryms. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 374 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Realistycznie nie nastawiam się na żadną konkretną grę, chcę po prostu gameplaye i daty premier, jak u Sonki wczoraj. Życzeniowo i odpływając cwałem w krainę wyobraźni natomiast chciałbym zobaczyć taką czarną planszę z napisem "Ninja Gaiden 4" Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Ja wciąż liczę na Everwild i jakiś deal na wyłączność z DOBRYM studiem 3rd party, żadne indory na żółto na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 286 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Tak, jedyne czego brakuje MS, to zapowiedzi kolejnych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Żadne zapowiedzi - shadow drop albo reveal 3 miesiące przed premierą. Wciąz wierzę, że mają niespodzianki na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 286 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Jeżeli Bethesda wzięła ich z zaskoczenia z przesunięciem Redfall i Starfield, to nie spodziewałbym się niczego więcej na ten rok poza FM czy jakąś kolekcją odrestaurowanych klasyków. Najgorsze co może się teraz wydarzyć, to przepchnięcie na siłę czegoś na 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 17 minut temu, Bigby napisał: Jest jedna gra, którą przyjąłbym teraz nawet w wydaniu CGI - "one more thing" w postaci zapowiedzi Preya 2 Proszę bardzo A tak bardziej serio to też mocno liczę, że Arkane dostanie zielone światło na sequel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi