pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Ja co roku sobie powtarzam ze nie ma sie co hypowac bo to nie te czasy juz a potem i tak oglądam wszystkie pokazy (o ludzkich porach) jak pojebany. Nie lube Goeffa ale i tak bede czekał grzecznie przed TV na jego summer game fest, tak samo jak bede czekał na konfe MS mimo, że moim jedyny marzeniem jest brak gówno CGI. Szkoda ze nie ma juz takich klasycznych pokazów od Nintendo czy Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Ja w sumie najbardziej się jaram tym, że do tego 12 pokaz będzie miał Goeff właśnie, a lubię jego eventy, bo to zawsze gry, GRY, G R Y. Zapowiada się nam wspaniały miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 chyba reklamy. Geoff zawsze hajpuje i nigdy nie dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 No własnie za to go nie lubię. U niego jest sporo ale typ robi hype jak by co rok miał miec u siebie world premiere Half Life 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Swoją drogą rok temu konferencja była zajebista, jak ktoś trafnie zażartował: Podobnie jak teraz, wtedy też było zwątpienie bo xbox miał za sobą naprawdę słabą pierwszą połowę roku (wyszło w zasadzie tylko Medium). Ale w czerwcu ładnie dowalili do pieca. Forza Horizon 5, Psychonauts 2, Age of Empires IV, Halo Infinite i wszystko to wyszło w drugiej połowie roku i każda z nich okazała się co najmniej bardzo dobrą grą. Teraz szans na powtórkę raczej nie ma, po tym jak przesunęli Starfielda i Redfalla. A szkoda, bo rok 2021 r. Xbox kończył w naprawdę dobrym miejscu i wydawał się rozpędzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 No niestety MS miał zeszły rok wyjątkowo szczęśliwy, ale nie zapowiada się na powtórkę. Dawno przestałem wierzyć, że MS jako wydawca dostanie się do pierwszej ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 No w tamtym roku został wydawcą nr1 a ty tu coś gadasz od rzeczy xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 No, z pewnością nie pomogło im w tym kupienie bethesdy która w zeszłym roku wydała więcej na PS niż na Xboxa. Fajnie, że cyferki na MC się zgadzają, ale miejże jakąś godność. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 albo sony kupienie insomniac, ktorzy uratowali ich ratchetem i miralesem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 edit: a nie przepraszam, mea culpa. Bethesda ma oddzielną kategorię na tej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: No, z pewnością nie pomogło im w tym kupienie bethesdy która w zeszłym roku wydała więcej na PS niż na Xboxa. Fajnie, że cyferki na MC się zgadzają, ale miejże jakąś godność. przecież Bethesda funkcjonuje jako osobny wydawca i była na piątym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Wiem, masz to w poście powyżej. Swoją drogą, jak oceniacie szanse na to, że w tym roku będzie powtórka? XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 musisz postarać się bardziej i spróbować znaleźć jakieś inne wytłumaczenie, dlaczego XGS tak naprawdę nie był dobrym wydawcą w 2021 r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Nie no, w sumie nie mam żadnego. MS miał rok jakiego nie miał od dekady, ale niestety jak to u MSu wyszło chyba przypadkiem i następny taki będzie w 2027. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Jeny ale go Phil w niedziele wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Trzymam kciuki, ale pewnie będzie 4 rok z rzędu Grounded, DLC od SoT, Forzy i jakieś zapowiedzi na 1-6 lat do przodu. Ba, na chwilę obecną jestem w stanie uwierzyć, że SoP z 30 minutami multiplatform będzie miał więcej gier na premierę w 2022/2023 niż pokaże nam MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 W ogóle nie kumam tego grounded niby od dawna w early Access a nie widziałem żeby ktoś w to grał, tym bardziej chyba nikt na to nie czeka i wygląda to słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 no i super, tylko gry z sop beda tez na xboxie Teraz, Czoperrr napisał: W ogóle nie kumam tego grounded niby od dawna w early Access a nie widziałem żeby ktoś w to grał, tym bardziej chyba nikt na to nie czeka i wygląda to słabo ja na to czekam. Mam nadzieje, ze bedzie 1.0 w tym roku, bo chce grac z pelna kampania Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Dlatego mówię, konkurencja zrobi więcej dla Xboxa niż sam MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 to tylko im dziekowac za to, ze oplacaja marketing, a ms moze wydawac kase np na gamepassa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: W ogóle nie kumam tego grounded niby od dawna w early Access a nie widziałem żeby ktoś w to grał, tym bardziej chyba nikt na to nie czeka i wygląda to słabo No Grounded wygląda jak jebane gówno, dziwne że ktoś to jeszcze chce hypować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Cytat Nie no, w sumie nie mam żadnego. MS miał rok jakiego nie miał od dekady, ale niestety jak to u MSu wyszło chyba przypadkiem i następny taki będzie w 2027. Moim zdaniem miał taki rok, bo pozwolił swoim studiom pracować w spokoju i gdy było trzeba to opóźnił gry. Chcą w końcu być liderem na rynku wydawców, więc nie ma miejsca na wypuszczenie słabych gier i ostatecznie w 2021 wyszło na ich. Ja jako gracz, też w sumie wole, dostać grę później ale lepszą, bo jak mówił Miyamoto, "opóźniona gra może być dobra, ale zła gra jest zła na zawsze" (chociaż w dobie wszechobecnych patchy naprawiających gry po premierze, ten cytat nie jest zbyt aktualny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 2 minuty temu, ASX napisał: Ja jako gracz, jeśłi miałbym się wypowiadać też w sumie wole, dostać grę później ale lepszą, bo jak mówił Miyamoto, "opóźniona gra może być dobra, ale zła gra jest zła na zawsze" (chociaż w dobie wszechobecnych patchy naprawiających gry po premierze, ten cytat nie jest zbyt aktualny) Nawet byłbym w stanie się podpisać pod tym myśleniem, ale na miłość boską - obiecują od prawie dekady że będzie zaorane, kupują studia i budują hype, a udało się tylko w 2021. Wybaczyłbym jakby dostarczali regularnie i to opóźnienie byłoby czymś rekompensowane, a jedyne co dostajemy w zamian za tę posuchę wydawnicza 1st party to knaga do dupy i czasowe deale na indory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 (edytowane) No dobra, ale gdyby rzeczywiście w następne 6 miesięcy zdążyli jeszcze wydać Gears Collection, Forzę Motorsport 8, odjechany dodatek do Horizona 5, Age of Empires 4 na konsole, Pentiment, czasowo ekskluzywne Darktide, Somerville i Scorn, to byłby zły rok? Zakładając że każde z nich byłoby dobre oczywiście. 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No Grounded wygląda jak jebane gówno, dziwne że ktoś to jeszcze chce hypować. W lutym mieli 10 mln graczy, więc kogoś interesuje. Nie rozumiem hejtu, chyba że ktoś naprawdę nie lubi survivalowych gierek. Edytowane 6 czerwca 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 1 minutę temu, Bigby napisał: Gears Collection, Forzę Motorsport 8, odjechany dodatek do Horizona 5, Age of Empires 4 na konsole, Pentiment, czasowo ekskluzywne Darktide, Sommevrille i Scorn, to byłby zły rok? Gearsy, Forza x 2, port z PC + 4 niewiadome. IMO jest potencjał, ale chce się więcej. Największe oczekiwania są po stronie nowych studiów i nowy IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi