Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Figaro napisał:

#Spencermusiszwydaćchociażjednągręw2022

Na PS5 GoW Ragnarok a na Xboksie GoW Raznarok, tak będzie.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Z resetery:

Tom Henderson won't leak Xbox+Bethesda showcase, new info about games being shown

Spoiler

Cytat

1. A lot of "surprises"
  2. Don't expect Ubisoft presence
  3. Heard nothing about EA either
  4. Bethesda to have Redfall, Starfield and 2 announcements
  5. There's a company showing more games than Bethesda (SEGA? Bandai Namco?)
  6. No avowed being shown
  7. He has no info about Zenimax
  8. Something Halo is being announced
  9. Kojima is going to be there, but no Overdose...some kind of partnership? Announcement?
  10. Starfield to have a sizeable demo
  11. 20-30 games to be there
  12. Small and big IP revivals

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
4 minuty temu, Bigby napisał:

Z resetery:

Tom Henderson won't leak Xbox+Bethesda showcase, new info about games being shown

Pokaż ukrytą zawartość

mysle ze ten pajac niczego nie ma. Super stream kurwo, dobrze ze sluchalem jednym uchem jak gralem w chorus. po jakims czasie wylaczylem, bo albo siedzi cicho i czyta czat, albo ciagle powtarza, ze nie chce leaknac, zeby nie spoilowac ludziom :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

mysle ze ten pajac niczego nie ma. Super stream kurwo, dobrze ze sluchalem jednym uchem jak gralem w chorus. po jakims czasie wylaczylem, bo albo siedzi cicho i czyta czat, albo ciagle powtarza, ze nie chce leaknac, zeby nie spoilowac ludziom :kekw:

Wszystko jest możliwe z tym insajderami. :D 

Właściwie jedyna rzecz jaka mi się nie podoba, to nieobecność Avowed, bo reszta brzmi całkiem całkiem. 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nikogo nie potrzeba, zostało mniej niż doba do pokazu. Pograjcie w gierki, wyśpijcie się, idźcie pojeździć na rowerze czy coś, a wieczorkiem siadamy i oglądamy targi z forumem.

Opublikowano
38 minut temu, Bzduras napisał:

Nikogo nie potrzeba, zostało mniej niż doba do pokazu. Pograjcie w gierki, wyśpijcie się, idźcie pojeździć na rowerze czy coś, a wieczorkiem siadamy i oglądamy targi z forumem.

Apropo grania jest jakaś awaria? Wyskakuje mi na konsoli że dostęp do ulsug ograniczony. Odpaliłem offline Hadesa i trzy razy mnie z niego wywaliło a na koniec save się spierdzielił i straciłem całe jedno przejście :whyyy:

Opublikowano
3 minuty temu, BRY@N napisał:

Apropo grania jest jakaś awaria? Wyskakuje mi na konsoli że dostęp do ulsug ograniczony. Odpaliłem offline Hadesa i trzy razy mnie z niego wywaliło a na koniec save się spierdzielił i straciłem całe jedno przejście :whyyy:

Opublikowano
22 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jez ciagle gada o diablo, wiec moze być 

Opublikowano

"And one more thing"....

AbL5IiFl.jpg

Chyba bym puścił z radości. :rayos:

Opublikowano

miałem nadzieje, ze tego nie wkleisz. Po pokazie bedzie "gdzie prey, phil obiecał"

Opublikowano

Każdy może mieć swoje życzenie. :xboss:

hmm

FHYPIiz.png

Opublikowano

Najgorsze jest to, że z jednej strony człowiek czeka na takie pokazy, konkretne p****** i świetne gry, a z drugiej ma cholernie mało czasy żeby cokolwiek ograć.

Opublikowano

Zawsze możesz kupić pudełka i postawić na półkę, żeby poczuć się lepiej

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Moje życie w pigułce xD

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

No i tak zazwyczaj się kończy.

Opublikowano

Lost Odyssey 2 pleeease, make Japan great again

Star Ocean w gamepassie też może być jako appetizer

Opublikowano

Ja już swojej powiedziałem że nie musi się nawet ze mną kopcić dzisiaj, bo ze dwa razy dojdę podczas konferencji