Opublikowano 12 czerwca 20222 l O 19, wystarczy zajrzeć na poprzednią stronę. Jeżeli plotki dotyczące ałałd są prawdziwe to drogie EKSDI
Opublikowano 12 czerwca 20222 l te plotki to jest jeden skasowany twit żyda. Najbardziej zawiedzeni byliby ci, którzy i tak by nie zagrali.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Fajnie widzieć, jak niektórzy użytkownicy się uaktywniają tylko przy okazji złego newsa.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Mam nadzieję, że nie zrebootują Hellblade bo na niej mi najbardziej zależy.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Mamy tutaj szeryfa, który po ustaleniach szpiegów wie kto chce w co zagrać xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz już nie ma wymówek. Czas na konkrety. Edytowane 12 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Mam nadzieję, że nie zrebootują Hellblade bo na niej mi najbardziej zależy. Akurat tutaj przydałoby się wypierdolic do kosza to sonythegame i zrobic slashera
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Koło "sonythegame" to nawet nie stało, chyba że masz na myśli Heavy Rain czy inne Detroit. A slasherka od nich z radością bym przywitał - DmC to był sztos (i ostatnia ich dobra gra niestety)
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Oby każdy dostał dzisiaj to czego chciał. ; )