Opublikowano 12 czerwca 20222 l Starfield to nie Uncharted z laserami, dramat dla miłośników cinematików xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minute ago, Słupek said: jakbym był sony, to zrobiłbym szybką konfę z datą premiery ragnaroka i publicznie zesryłbym się na xboxa 30 sek filmik z Jpeg i data premiery wystarczy
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Skyrim też był drewniany przypominam, może nie będzie tragedii, aczkolwiek po tych szczątkowych informacjach z poprzednich lat i artworkach spodziewałem się nieco innej gry
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dobrze, ze gram w gry a nie analizuje mimikę twarzy na którą przestajesz zwracać uwagę po 5 minutach
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, wojtas011 napisał: Dobrze, ze gram w gry a nie analizuje mimikę twarzy na którą przestajesz zwracać uwagę po 5 minutach Przeciez bedziesz ja ogladal cala gre w dialogach xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l O, można budować posterunki. Nie mogę się doczekać kosmicznego Prestona.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Przeciez bedziesz ja ogladal cala gre w dialogach xDPrzecież czytam napisy a nie patrze na ich ryj
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Oby budowanie było rozwiązane diametralnie inaczej niz budowanie czegokolwiek w F4.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l O budowanie stateczku nawet spoko, to tłumaczyłoby chujowe latanie jak się zrobi jakiegoś kaszalota hehe
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Panie i Panowie nie było mnie 15 minut, co przegapiłem, były jakieś bomby?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Panie i Panowie nie było mnie 15 minut, co przegapiłem, były jakieś bomby? Jakieś chińskie gry z ds'a
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Przeciez bedziesz ja ogladal cala gre w dialogach xD Pewno będzie skipował dialogi, aby skupić się na graniu. A nie czekaj to rpg z kilotonami dialogów i patrzenia na te drewniane ryje.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 2 minuty temu, wojtas011 napisał: 3 minuty temu, Mejm napisał: Przeciez bedziesz ja ogladal cala gre w dialogach xD Przecież czytam napisy a nie patrze na ich ryj No racja, to mogli dac jakis placeholder albo znaczek xboxa.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Ta gra to będzie taki niewypał. Chcą zrobić wszystkiego dużo, a sa BEZTALENCIAMI.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1000 planet do eksploracji, czyli klasycznie główna oś fabularna będzie zwykłym zapychaczem
Opublikowano 12 czerwca 20222 l To ostatnie info o tych wszystkich planetach to bardzo zły znak. Będzie dużo, pusto i generycznie.