Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dobra ależ to było gówno xd Ale przynajmniej nie trzeba przedłużać gamepassa jak się skończy w listopadzie i nadrobić gry na steamie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Jak to jest że, fake leaki dają dużo więcej emocji i podkręcają hype, a potem pasibrzuch ze świtą pluje posiadaczom Xboxa w pysk
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Pierdolona katastrofa. Po raz kolejny mięli wszystkie kartwy w rękach i zrobili pass bez walki. Jak bym miał dzis 350zł do wydania to prędzej wezme remaster TLOU1 niz tyle miesięcy GPU ile mi za to styknie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Szczerze? Gdybym chciał pograć w coś takiego to odpalam No man SKY z aktualnymi dodatkami czyli grę, która w obecnym stanie jest bardzo dopracowana.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wczoraj przedłużyłem gamepassa o 5 miesięcy, xbox oddawaj hajs Jest pare gierek co mi się podobało ale pewnie będą w 2025, a mniejsze tytuły będą kolidować z RE4 albo Calisto
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Podsumowanie może być tylko jedne Edytowane 12 czerwca 20222 l przez pattro
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1000 indywidualnie zaprojektowanych niepowtarzalnych planet, to już rozumiem te parę miesięcy opóźnienia.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Donatello1991 napisał: Haha To i tak łagodne określenie całej konfy
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Zaliczyli kolejny regress wzg poprzedniego roku gdy człowiek myślał że gorzej już być nie może
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Kilka gier ciekawych, warto zobaczyć i poczekać co z tego wyjdzie. Zadnej bomby nie było.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wiadomo, że Deathloop we wrześniu wychodzi i od razu będzie w gejmpasie, ale w sumie mogli pokazać go kosztem tych indyków
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, easye napisał: A gdzie ten Deathloop? Mialy byc przynajmniej bomby w game pass! Pewnie muszą czekać na koniec ekskluzywności