20inchDT 3 361 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 trzeba było 1) grac w hivebusters 2) nie kupowac masowo bundla forzy z dlc przed premierą Gracze sami dają znak korpo. Po co maja dawac "za darmo" jak mało osob gra w dlc, a ci ktorzy chca chętnie za to płacą. Ja osobiście tego nie rozumiem. Dlaczego nie dawac dlc do ich gier w ultimate? Dlc sa zazwyczaj krotsze od glownych kampanii i tansze w zrobieniu, a mieliby dobrego perka do najwyszego tiera abo i kolejne $15 za miecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) Bo Ultimate i tak jest już niewyobrażalnie tani biorąc pod uwagę jego zawartość. Muszą też dodatkowo na czymś zarabiać. Ja non stop jakieś grosze płacę. Ostatnio znowu była promocja ba 3 miesiące na PC za 4 zł I tak sobie od miesiąca grałem, dzisiaj opłaciłem GPU miesiąc z 55 zł i mam teraz GPU do 8 października, pełny pakiet w cenie niecałych 15 zł miesięcznie bez kombinowania i tak już od dawna. Edytowane 24 Lipca 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 16 godzin temu, 20inchDT napisał: Wibracje fajna rzecz, a pozostałe rzeczy do śmietnika Dokładnie tak. Tzn. inne rzeczy mi nie przeszkadzają, ale wibracje są mega. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że ms powie, że jest nowa wersja pada tylko z haptycznyni wibracjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Mogą wprowadzać zmiany tylko niech nawet nie próbują rezygnować z paluszków Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 xboxy będą się właczać jeszcze szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Ten nowy startup brzmi gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Kiedyś jak się wracało ze szkoły i po wejściu do domu pierwsze to było odpalenie Celerona, żeby wszystko się wgrało a dziś 4s w najpotężniejszej konsoli na świecie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Plus nadfunkcja Quick Resume i uruchamianie gier na XSX zagina czasoprzestrzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Szkoda że tej nadfunkcji nie da się wyłączyć w grach mocno czerpiących z trybu online tylko trzeba za każdym razem ręcznie zamykać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 niedługo przestanie mieć sens zostawianie konsoli w trybie instant on, przy tej prędkości uruchamiania i quick resume. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W dniu 23.07.2022 o 19:11, Paolo de Vesir napisał: DS4 nie był zbyt udanym padem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 4 minuty temu, LukeSpidey napisał: jakoś tak wyszło, że nie byłbym w stanie wskazać poza dpadem nic co byłoby dla mnie lepsze w DS4 niż padzie od One Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 On 7/22/2022 at 5:14 AM, Wredny said: Judgment po pięknej trójce to był niezły strzał w pysk, jak ogrywałem na XSX. Niska rozdzielczość i te ząbki na krawędziach... od razu widać, że to niechciane dziecko serii. Z tym to jest chyba taka sama sytuacja jak z Alan Wake - tylko fps boost i Auto HDR (nie biorę remastera AW pod uwagę), więc jak @Czoperrr widzi tam 4K to albo wymiana TV, albo okulista. Odpala mi się to z Dolby Vision to może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: jakoś tak wyszło, że nie byłbym w stanie wskazać poza dpadem nic co byłoby dla mnie lepsze w DS4 niż padzie od One Żeby była jasność, ja też uważam, że pad od Xbox One > DualShock 4, ale nie oznacza to, że ten drugi to nieudana konstrukcja. SONY zrobiło ogromny postęp względem DualShocka 3 i DS4 wreszcie dało się porządnie złapać go bez obawy, że cały popęka jak tylko mocniej się go chwyci. Widać było, że wcześniej były one projektowane pod dzieci i małe japońskie rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 5 minutes ago, LukeSpidey said: Żeby była jasność, ja też uważam, że pad od Xbox One > DualShock 4, ale nie oznacza to, że ten drugi to nieudana konstrukcja. SONY zrobiło ogromny postęp względem DualShocka 3 i DS4 wreszcie dało się porządnie złapać go bez obawy, że cały popęka jak tylko mocniej się go chwyci. Widać było, że wcześniej były one projektowane pod dzieci i małe japońskie rączki. Dokładnie, ostatnio wizytowałem rodziców i wziąłem w łapy Dual Shock 3. Damn, jakie to małe, trudno byłoby mi wrócić do tego pada obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 6 minut temu, LukeSpidey napisał: Żeby była jasność, ja też uważam, że pad od Xbox One > DualShock 4, ale nie oznacza to, że ten drugi to nieudana konstrukcja. SONY zrobiło ogromny postęp względem DualShocka 3 i DS4 wreszcie dało się porządnie złapać go bez obawy, że cały popęka jak tylko mocniej się go chwyci. Widać było, że wcześniej były one projektowane pod dzieci i małe japońskie rączki. no dla mnie i PS3 i PS4 w kwestii padów były ogromnym rozczarowaniem (w przypadku tej pierwszej korzystałem z kontrolerów 3rd party) zaś dualsense zrobił na mnie świetne wrażenie dosłownie pod każdym względem i jemu akurat nie mogę nic zarzucić, tu Sony dostarczyło pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 499 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Nie no wszystko jest lepsze od tego złomu z czasów ps3, wypukłe analogi to był dramat xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 DS3 to tak naprawdę pad z 97go z lekkim refreshem i bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 11 minutes ago, Dr.Czekolada said: DS3 to tak naprawdę pad z 97go z lekkim refreshem i bluetooth. To jest DOKŁADNIE ten sam pad, tak jak mówisz z dodatkami - PS Button, analogowymi triggerami i żyroskopem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W dniu 23.07.2022 o 22:12, Paolo de Vesir napisał: Jeśli gra nie jest oznaczona jako special/deluxe/goty to będzie to goła wersja. Chyba, że jest to casus State of Decay Year-one Survival Edition, które z nazwy (i na pudełku) zawiera wszystko, co było wydane na X360, włącznie z obydwoma rozszerzeniami, a w GP jakimś cudem wykastrowano to wydanie tylko do podstawki, mimo że dodatki są integralną jej częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Czy na konsoli jest jakaś zakładka, która pokazuje proces aktualizacji gry? Na PS4 czy PS5 jak gra się aktualizuje to widać się cały proces łącznie z tym, ile waży łatka, z jaką prędkością pobiera itd. Na Xboksie widzę tylko procentowy pasek postępu, a gdy wejdzie się "głebiej" to mamy tylko opcję wstrzymania albo odinstalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Gry i aplikacje -> zarządzaj -> aktualizacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W ogóle drażni mnie to niby "ready to play" na którymś etapie aktualizacji (przynajmniej na PlayStation), bo w praktyce nigdy to nie działa - gra i tak musi zainstalować się w 100%, żeby dało się ją odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Od początku nie wierzyłem w ten marketingowy bełkot, dlatego nawet nigdy nie próbuję uruchamiać gry zanim 100% nie wyświetli się na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 9 hours ago, Wredny said: W ogóle drażni mnie to niby "ready to play" na którymś etapie aktualizacji (przynajmniej na PlayStation), bo w praktyce nigdy to nie działa - gra i tak musi zainstalować się w 100%, żeby dało się ją odpalić. Pierwszy przykład z brzegu - As Dusk Falls odpaliłem po ściągnięciu 1/3 całej zawartości kiedy przekroczyło próg z możliwością wcześniejszego włączenia gry. Normalnie ruszyłem z fabułą, a w międzyczasie ściągnęło resztę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi