Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziwną mają praktykę z tymi zmianami interfejsu. Najpierw powinien być pomysł na faktyczną poprawkę (a nie tylko zmianę dla zmiany), a później ewentualne próby. Tak jakby na zasadzie: "nie ma co robić, to pogrzebiemy w wyglądzie interfejsu".

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

No trudno dostrzec w tym jakiś sens. Brakuje jakieś publicznej roadmapy do czego zmierzają te wszystkie zmiany, co jest celem. A teraz to wygląda jak takie miotanie się, w jednej aktualizacji coś dodadzą, w innej usuną, w innej przestawią kafelki

Opublikowano
W dniu 8.09.2022 o 10:31, 20inchDT napisał:

Nie zobaczysz, bo zostali juz kupieni przez Embracer. Wciąż mam ból dupy, bo przez rok pisałem, że chce żeby MS kupił CD i Eidos z ip, a jebany Embracer kupił za grosze :((

Obstawiam że nie kupili przez AB tak samo Sony przez Bungie

8 godzin temu, ASX napisał:

ludzie piszą że usunęli przypinki i grupy xd

gratulacje Xbox, uczyniłeś dashboard jeszcze gorszym 

Znowu kogoś pogrzało w MS kiedy mieszają w dashu oby w finalnej wersji to zostalo.

Opublikowano

Raczej wydłużenie cyklów wydawniczych FH i FM do trzech lat i zostaje miejsce na trzecią odnogę serii, Dan Greenwald z T10 mówił kiedyś że mają takie plany ale to tylko ploty, może  być duchowy następca PGR, Motorstorma czy Kart Racer albo nic.

Asobo zrobiło kiedyś Fuel i pomagało przy The Crew 1/2

Opublikowano

Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro"

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał:

Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro"

Nick z XboxEry podobno pierwszy to powiedział.

Znając jego ostatnie przecieki, to nie wiem czy jest w tym jakakolwiek prawda. :reggie: