Opublikowano 8 września 20222 l 5 godzin temu, ASX napisał: Crystal Dynamics zostało kupione przez Embracer Zatem czas kupić Embracer.
Opublikowano 8 września 20222 l Czy mieliście kiedykolwiek problem ze zwrotem gry w wersji cyfrowej kupionej w xbox store?
Opublikowano 9 września 20222 l Ależ zmiany, ja (pipi)ie... Póki nie wywalą reklam na środku ekranu, to nie ma się czym interesować.
Opublikowano 10 września 20222 l Autor ludzie piszą że usunęli przypinki i grupy xd gratulacje Xbox, uczyniłeś dashboard jeszcze gorszym
Opublikowano 10 września 20222 l Dziwną mają praktykę z tymi zmianami interfejsu. Najpierw powinien być pomysł na faktyczną poprawkę (a nie tylko zmianę dla zmiany), a później ewentualne próby. Tak jakby na zasadzie: "nie ma co robić, to pogrzebiemy w wyglądzie interfejsu". Edytowane 10 września 20222 l przez krzysiek923
Opublikowano 10 września 20222 l Autor No trudno dostrzec w tym jakiś sens. Brakuje jakieś publicznej roadmapy do czego zmierzają te wszystkie zmiany, co jest celem. A teraz to wygląda jak takie miotanie się, w jednej aktualizacji coś dodadzą, w innej usuną, w innej przestawią kafelki
Opublikowano 10 września 20222 l Mogliby zostawić tak jak jest bo przynajmniej człowiek wie co gdzie jest. A skupili by się na wydawaniu gier
Opublikowano 10 września 20222 l Mi tam wisi jak wygląda dashboard, nawet zmian nie zauważam bo siedzę w grach a nie menu konsoli. Zostawić jak jest i tylko funkcje dodawać.
Opublikowano 10 września 20222 l W dniu 8.09.2022 o 10:31, 20inchDT napisał: Nie zobaczysz, bo zostali juz kupieni przez Embracer. Wciąż mam ból dupy, bo przez rok pisałem, że chce żeby MS kupił CD i Eidos z ip, a jebany Embracer kupił za grosze :(( Obstawiam że nie kupili przez AB tak samo Sony przez Bungie 8 godzin temu, ASX napisał: ludzie piszą że usunęli przypinki i grupy xd gratulacje Xbox, uczyniłeś dashboard jeszcze gorszym Znowu kogoś pogrzało w MS kiedy mieszają w dashu oby w finalnej wersji to zostalo.
Opublikowano 10 września 20222 l Kolekcjonerzy są wściekli! Wygląda na to, że oprocz dasha pudełka też zmieniają po raz kolejny, ale tym razem tylko grzbiet xd Stare pudełka z xo ftw
Opublikowano 13 września 20222 l Trochę nie chce mi się wierzyć, że potrafiliby zrobić jeszcze racera obok takich gier jak PT i MSFS. Edytowane 13 września 20222 l przez SnoD
Opublikowano 13 września 20222 l MSFS = ForzaTech który już znają, samochody, audio, fizykę też już mają zrobione przez T10/PGG.
Opublikowano 13 września 20222 l Od miesięcy pisałem, że Asobo to dobry kandydat do przejęcia przez Microsoft.
Opublikowano 13 września 20222 l Dłuższy odpoczynek dla Forzy Horizon (Playground i tak chyba to Fable grzebie) a w to miejsce arcadeowy racer od Asobo? Tak by mogło być
Opublikowano 13 września 20222 l Raczej wydłużenie cyklów wydawniczych FH i FM do trzech lat i zostaje miejsce na trzecią odnogę serii, Dan Greenwald z T10 mówił kiedyś że mają takie plany ale to tylko ploty, może być duchowy następca PGR, Motorstorma czy Kart Racer albo nic. Asobo zrobiło kiedyś Fuel i pomagało przy The Crew 1/2
Opublikowano 14 września 20222 l Autor Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro"
Opublikowano 14 września 20222 l 40 minut temu, ASX napisał: Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro" Nick z XboxEry podobno pierwszy to powiedział. Znając jego ostatnie przecieki, to nie wiem czy jest w tym jakakolwiek prawda.