Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

bo pierwsza połowa 2023 to jest morderstwo portfela. :notlikethis:

obowiązkowa grafika propagandowa :gigachad:

Zdjęcie

niech mnie chuy

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Kirby na Xboxa ale będzie grane 

to gry na 2023 bez podziału na platformy, wstyd że takie rzeczy trzeba tłumaczyć

Opublikowano

Styczeń: Dead Space i Fire Emblem Engage

Luty: Hogwarts Legacy, Dead Island 2 i Like a Dragon: Ishin

Marzec: Resident Evil 4 Remake

Maj: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Do połowy 2023 ma też wyjść Star Wars Jedi Survivor, AC Mirage.

:spicy:

Opublikowano

I tym sprawnym trickiem zmieniliśmy temat dyskusji, Xboks znowu na wierzchu!

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

I tym sprawnym trickiem zmieniliśmy temat dyskusji, Xboks znowu na wierzchu!

Wszyscy jesteśmy graczami. Liczą się gry a nie ekskluzywność. Nie wiem jak ty ale ja tam dla siebie widze sporo gier. Więcej mój generator asaxa nie da rady stworzyć :notlikethis:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Wszyscy jesteśmy graczami. Liczą się gry a nie ekskluzywność. Nie wiem jak ty ale ja tam dla siebie widze sporo gier. Więcej mój generator asaxa nie da rady stworzyć :notlikethis:

Z takich gierek też się ludzie cieszą.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przy dobrych wiatrach połowa ma szansę ukazać się w 2023. :notbad: 

Stalkera na razie w ogóle nie liczę, ale większość zapowiedzianych na 2023 gier raczej w tym terminie się zmieści.

W końcu mówimy o tytułach, które już pozaliczały obsuwy z 2021 albo 2022. :sonkassie:

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

ludzie cieszą się z gier, niemożliwe!

forumek w pigłulce

No Fun Allowed | Know Your Meme

- ze starych gier nie możesz się cieszyć, bo to starocie

- z zapowiedzianych gier nie możesz się cieszyć bo to gry widmo

- a z nowych gier możesz czerpać fun najwyżej przez 2 tygodnie, dłużej to już propaganda

i tak się tu żyje

Opublikowano (edytowane)

Paolo jak zwykle rozdwojenie jaźni. Wo long będzie dobre bo nie za kasę z GP (co to w ogóle ma znaczyć?), ale jak będzie kasztan, to pewnie jednak wina Gej pasa i Tuska XD

Edytowane przez SnoD
Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

forumek w pigłulce

No Fun Allowed | Know Your Meme

- ze starych gier nie możesz się cieszyć, bo to starocie

- z zapowiedzianych gier nie możesz się cieszyć bo to gry widmo

- a z nowych gier możesz czerpać fun najwyżej przez 2 tygodnie, dłużej to już propaganda

i tak się tu żyje

Goebbelsa roku masz jak w banku, poniekąd podziwiam. :notbad: 

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie odpuście sobie już. Po co marnować energię na przerzucanie się tymi samymi argumentami.

Ten temat to jeden wątek powtarzany co miesiąc i tak przez 870 stron. :notlikethis:

Opublikowano

To spoko że temat jest aktywny. Kłóćmy się, dyskutujmy, nie zgadzajmy się ze sobą, ale proszę trzymajmy jakiś merytoryczny poziom, bez argumentów ad personam czy porównań do nazistów, bo to jednak dno.

Opublikowano

Wy to musicie mieć w chuj czasu jak po każdej konfie komentujecie, że nie było nic ciekawego. No może mesjaszy nie pokazują, ale na każdej prezentacji niezależnie czy to M$, Sony czy N są co najmniej 2-3 dobre tytuły do ogrania. Wydaje mi się, że ja napierdalam dość dużo w te nasze gierki, a i tak mam ciągle plecy i dochodzą kolejne tytuły do kolejki. 

A co do samej prezentacji M$ to ciesze sie z Deathloopa i zazdroszczę jeśli ktoś nie grał w pierwsze Ni No Kuni.

• Plusik 2