ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 myślałem że stać cię na coś bardziej merytorycznego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 359 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 O nie, nie, ja z Tobą tutaj nie wdam się w dyskusję na temat kondycji Xboxa w Japonii, bo jestem zbyt cienki w uszach i nie mam na to siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2023 wydaje się zajebisty, naprawde sporo potencjalnie mocarnych multiplatform. Może MS wkoncu zacznie wydawać regularnie exy. Może A jak ktoś ma dwie platformy w domu to już wogole bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 3 godziny temu, 20inchDT napisał: Ooo, ni no kuni w gamepassie. Na ps3 odpadłem, ale kilka dni temu przeglądałem sobie allegro, żeby sprawdzić ceny 1 i 2 na switcha. To się sprawdzi jedyneczkę jeszcze raz. 1 czesto w promce jest na eShop Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 22 minuty temu, drozdu7 napisał: 2023 wydaje się zajebisty, naprawde sporo potencjalnie mocarnych multiplatform. Może MS wkoncu zacznie wydawać regularnie exy. Może A jak ktoś ma dwie platformy w domu to już wogole bajka No dwie platformy obskoczyć to szacun mam jedną, myślę, że nie gram mało bo w ostatnim czasie 2-3 godzinki dziennie, a plecy, że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Niektórzy na 3 nie potrafią znaleźć niczego do grania. Za to też szacun (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Forum zdominowali ludzie niegrający w gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 DAY ONE w NADPASS MIAZGA dla fanów chińskich gierek pięknie MS zaorał wrześniowe pokazy. Dodając do tego inne gry na 2023 z premierami to życia zabraknie żeby ograć te wszystkie sztosy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 o to jest propaganda, a nie to że napisałem że Xbox się zaczął lepiej sprzedawać w Japonii na podstawie danych czy że Kojima robi grę dla xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cytat "We want to guarantee PlayStation gamers continue to have the highest quality gaming experience, and we appreciate the CMA's focus on protecting gamers." Zgadzam się z Sony, że ekskluzywne gry mają negatywne implikacje dla graczy i całej branży. Mam tylko nadzieje że Sony będzie konsekwentne w swojej trosce o dobro i ochronę graczy i nie będzie blokować swoich gier na inne platformy. W końcu chodzi o dobro graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Szczerze? To co robi Sony jest odpychające jak dla mnie. Mam nadzieję że MS ma też armię prawników i klepną ten deal. A jeśli Sony tak bardzo chce Coda (po pewnie o to się rozchodzi) to też niech idą na ustępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 5 minut temu, drozdu7 napisał: Szczerze? To co robi Sony jest odpychające jak dla mnie. Mam nadzieję że MS ma też armię prawników i klepną ten deal. A jeśli Sony tak bardzo chce Coda (po pewnie o to się rozchodzi) to też niech idą na ustępstwa Ale zawsze tak było i pewnie będzie. Wszystko zależy co kto lubi dla mnie Sony dostarcza gry, które lubię i dobrze trafiają do mnie, miałem okres X360 że ta platforma była dla mnie lepsza. Ale szczerze mówiąc nie jestem żadnym funboyem i jak dla mnie mogą gry wychodzić na wszystkie platformy, ale wydaje mi się, że tak jak GP jest napędzaczem sprzedaży X tak wiele osób kupi PS dla jego exów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 9 listopada wielu graczy będzie myślało o złym Sony i jak czuje się niechronione łupiąc Thora po czerepie w 4k/60fps. Może nawet i łzy się pojawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ja lubię gry Sony, ale ich zachowanie jest dla mnie nie tyle co odpychające co śmieszne. Teraz po 20 latach blokowania contentu, kupowania czasowych deali doszli do wniosku że ekskluzywna zawartosć jest jednak zła dla graczy i branży. Ale tylko wtedy kiedy dotyczy to Call od Duty i Xboxa. W innych przypadkach widocznie nie jest to złe Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 3 minuty temu, ASX napisał: Ja lubię gry Sony, ale ich zachowanie jest dla mnie nie tyle co odpychające co śmieszne. Teraz po 20 latach blokowania contentu, kupowania czasowych deali doszli do wniosku że ekskluzywna zawartosć jednak złe dla graczy i branży. Ale tylko wtedy kiedy dotyczy to Call od Duty i Xboxa. W innych przypadkach nie jest to złe Ale wiadomo, że jak wchodzą w grę pieniądze to każde korpo będzie działać tak żeby dla niego było dobrze. Z jednej strony rozumiem Sony, że muszą po prostu zarabiać bo nie mają takiego zaplecza finansowego jak X, ale faktycznie z pewnymi akcjami mogliby zluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Jimbo i ferajna, to typowy pies ogrodnika. Ale beka, że ten CoD ich tak piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Nie mogę z Was. Różnica jest taka że jak Sony kupi/stworzy (tak tam potrafią stworzyć studio) to powstaje z tego jakiś autorski projekt który jest exem i jest kojarzony z tą marką. Natomiast w MS jest taka historia że kupują marki gotowe, znane i lubiane przez graczy po to żeby je zamknąć na jednej konsoli. Typ co gra w CoDa od dekady będzie musiał iść po xboxa żeby dalej grać. Rozumiecie tą różnice? Czy nadal Jimbo sie spłakał o CoD? Gdyby Jim tylko płakał to by pewnie już dawno to przejęcie miało miejsce a jak widać nie tylko szef Sony i samo Sony ma z tym problem. Ale pewnie tutaj w tym toksycznym dziale i tak tego nie skumacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Nie mogę z Was. Różnica jest taka że jak Sony kupi/stworzy (tak tam potrafią stworzyć studio) to powstaje z tego jakiś autorski projekt który jest exem i jest kojarzony z tą marką. Natomiast w MS jest taka historia że kupują marki gotowe, znane i lubiane przez graczy po to żeby je zamknąć na jednej konsoli. Typ co gra w CoDa od dekady będzie musiał iść po xboxa żeby dalej grać. Rozumiecie tą różnice? Czy nadal Jimbo sie spłakał o CoD? Gdyby Jim tylko płakał to by pewnie już dawno to przejęcie miało miejsce a jak widać nie tylko szef Sony i samo Sony ma z tym problem. Ale pewnie tutaj w tym toksycznym dziale i tak tego nie skumacie. Mnie trochę ukłuło jak Microsoft porwało na rok Tomb Raidera, inna sprawa ze do dzisiaj tego nie ruszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 11 minut temu, LiŚciu napisał: Nie mogę z Was. Różnica jest taka że jak Sony kupi/stworzy (tak tam potrafią stworzyć studio) to powstaje z tego jakiś autorski projekt który jest exem i jest kojarzony z tą marką. Natomiast w MS jest taka historia że kupują marki gotowe, znane i lubiane przez graczy po to żeby je zamknąć na jednej konsoli. Typ co gra w CoDa od dekady będzie musiał iść po xboxa żeby dalej grać. Rozumiecie tą różnice? Czy nadal Jimbo sie spłakał o CoD? Gdyby Jim tylko płakał to by pewnie już dawno to przejęcie miało miejsce a jak widać nie tylko szef Sony i samo Sony ma z tym problem. Ale pewnie tutaj w tym toksycznym dziale i tak tego nie skumacie. faktycznie, dobrze że Sony nigdy nie kupiło gotowej, znanej i lubianej gry po to żeby zamknąć ją na swojej konsoli oh wait Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 oni sami wiedzą, ze ich żądania sa absurdalne, ale zaczynaja od "wszystkie gry zawsze dostepne na playstation" zeby negocjowac z takiej pozycji, a nie od razu zostawta cod na playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Mówiłem @ASX że nie skumasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Sony obecnie zachowuje sie równie przewidywalnie jak Putin. Panika i paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) W Twoim świecie ASX Capcom i Square Enix to studia Sony. Nieważne, pozdrawiam. Edytowane 15 Września 2022 przez LiŚciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi