Rtooj 1 661 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 32 minuty temu, Psyko napisał: 1-3 to były sztosy, 4 już mnie tak nie złapała, zobaczę jak tam festiwal w kraju karteli. FM > GT Przygotuj się raczej na klimaty simsów jeżeli chodzi stosunki międzyludzkie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 219 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 NPC lepi niż w niejednej grze AAA Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 16 października 2022 Autor Opublikowano 16 października 2022 A jak wiadomo stosunki miedzyludzkie to kluczowy aspekt w grach wyścigowych Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 Jak widać po tych wszystkich ciuszkach i protezach - dla twórców Forzy jest to kluczowy aspekt. Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 16 października 2022 Autor Opublikowano 16 października 2022 11 godzin temu, balon napisał: Tak wrażliwy, elokwentny, „merytoryczny” i pasywny user akceptuje oraz jeszcze broni taki język? Pogarda? Te hobby to naprawdę serious business. Cóż to za okropne emocje. Hmmm coś mi tu nie pasuje Jeżeli cię to uspokoi to mogę też napisać że gardzę Xboxem za to że nie jest w stanie wypuścić przez cały rok żadnej dużej gry first party i jebać 343 prądem za to co robią z Halo Infinite. Ten język też nie jest w porządku? Serio nie czaje tego pasywno-agresywanego przypierdalania się na siłę do wszystkiego co napisze. Poświęć ten czas może na coś pożyteczniejszego, zajmij się może graniem w gierki albo wyjdź z dziećmi na spacer czy coś. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 czekaj ty, niech on tylko to przeczyta to będzie cały wieczór nerwowo stukał w klawiaturę Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 18 minut temu, ASX napisał: wyjdź z dziećmi na spacer czy coś. Trafiłeś bo akurat pisałem to na spacerku z psem. Przyjemne i pożyteczne. Są i oni, pasywny i mroczny. Wrażliwy i gruboskórny. Bierny i czynny. Kulturalny i nieokszesany. Taki Duda i Kaczyński xboxa. Zawsze razem, zawsze w parze, mimo że ostatnio gardło dostał trochę gorzkich słów od swojego zielonego pana. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru! Nie będę w takiej tonacji pisał jestem na to za wrażliwy 7 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 Nie zasługuję na porównanie do Pana Jarosława, zwycięzce wyborów 2023. Mogę być Macierewiczem. Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 16 października 2022 Autor Opublikowano 16 października 2022 Inni też ci pisali że mógłbyś już sobie odpuścić, ale ty wolisz w to brnąć dalej Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 Cytat While Sony may not welcome increased competition, it has the ability to adapt and compete Dobra na niech ten kabaret sie skonczy do nastepnego e3, bo japonscy wydawcy czekaja w kolejce Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 Panowie takie pytanie bo nigdy na żadnej konsoli nie dzieliłem profilu. Mam konto na swoim xboxie z game pass i kilkoma kupionymi grami. Brat właśnie kupił sobie też xboxa . Da się zrobić tak żeby on zakładając nowe konto miał dostęp do passa i moich gier z mego profilu? Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 17 października 2022 Autor Opublikowano 17 października 2022 3 minuty temu, Ma_niek napisał: Panowie takie pytanie bo nigdy na żadnej konsoli nie dzieliłem profilu. Mam konto na swoim xboxie z game pass i kilkoma kupionymi grami. Brat właśnie kupił sobie też xboxa . Da się zrobić tak żeby on zakładając nowe konto miał dostęp do passa i moich gier z mego profilu? tak, wystarczy że zaloguje się na swojej konsoli na swojej nowej konsoli na twoje konto i ustawi konsole jako domową. Potem wystarczy się wylogować (dla bezpieczeństwa warto ustawić logowanie za pomocą hasła) i tyle. Od tej pory, brat grając na swoim profilu, może grać w kupione przez ciebie gry i korzystać z twojego game passa. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:33, MaZZeo napisał: To żaden fanboizm że w temacie o Xboxie mówię że jebać Sony. Nie wchodzę do działu Playstation i nie piszę tam o tym bo nie interesują mnie ich gry i nie mam poza tym ochoty na wchodzenie do zoo. Sony rak branży, zrzuciłbym na nich atomówkę. Gardzę ich obłudą, hipokryzją a śmieje że tak łatwo im jest golić graczy. Ten jaki plusikowy obłudnik. To tak jakbyś wszedl do kościoła i powiedział że nienawidzisz szatana. Od razu od wszystkich wokół dostałbyś w twarz pieniędzmi o wysokim nominale, a zakonnice by zaczęły Ci robić lołda. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 4 godziny temu, ASX napisał: tak, wystarczy że zaloguje się na swojej konsoli na swojej nowej konsoli na twoje konto i ustawi konsole jako domową. Potem wystarczy się wylogować (dla bezpieczeństwa warto ustawić logowanie za pomocą hasła) i tyle. Od tej pory, brat grając na swoim profilu, może grać w kupione przez ciebie gry i korzystać z twojego game passa. Zrobilem tak i jak chcial wlaczyc Elden ring to wywala twoj profil nie ma uprawnien pozwalajacych na dostep do gier wieloosobowych i moze grac tylko offline Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 17 października 2022 Autor Opublikowano 17 października 2022 czyli gra (Elden Ring) kupiona przez ciebie, mu się odpala? Więc wszystko działa, a problem jest tylko z grą online? Może po prostu nie masz wykupionego Golda? Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 1 Tak 2 Mam game pass ultimate Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 17 października 2022 Autor Opublikowano 17 października 2022 Dziwne, może po prostu sieć Xbox Live się jebie, bo moim zdaniem wszystko zrobiliście dobrze Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 Może grę odpalić najpierw na twoim koncie a dopiero później niech odpala na swoim? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 17 października 2022 Opublikowano 17 października 2022 7 minut temu, Ma_niek napisał: 1 Tak 2 Mam game pass ultimate Jeśli zrobiliście wszystko si to powinniście mieć dostęp do online: - on na swoim profilu jeśli ma Twój profil zaznaczony jako konsola domowa - Ty na swoim, jednak musisz być cały czas online żeby odpalić grę Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 18 października 2022 Autor Opublikowano 18 października 2022 Wrzucam jako ciekawostkę i żeby nikt mi potem nie zarzucił że wrzucam tylko pozytywne informacje Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Standardowe cięcia w korpo, czy tam optymalizacja kosztów Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Większość korpo od jakiegoś czasu szykują się do spodziewanej recesji i najpierw wstrzymały zatrudnienia, a teraz zwalniają pracowników bez których mogą się obejść. Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 4 godziny temu, ASX napisał: Wrzucam jako ciekawostkę i żeby nikt mi potem nie zarzucił że wrzucam tylko pozytywne informacje Microsoft w ostatnich latach zaraz po zakończeniu roku podatkowego 30 czerwca, na początku lipca ogłasza jak będą wyglądały cięcia w zatrudnieniu, w tym roku poinformował, że zwolni poniżej 1% zatrudnionych z 180 000 pracowników. Chyba, ze to są dodatkowe zwolnienia, związane z niepewnością gospodarczą i widmem recesji. W tym roku koszty tną wszyscy nie tylko MS, także choćby Oracle, Twitter, Tesla czy Meta, szkoda tylko, że te cięcie kosztów zaczyna się od pracowników Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi