Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Spójrzcie na to z punktu widzenia Segi. Dlaczego mieliby chcieć się sprzedać MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 13 minut temu, ASX napisał: porażka lub chłodniejsze przyjęcie jednej gry nie sprawi że zawrócą z tej ścieżki. Problemem Uncharted na PC była cena, trzeba być niespełna rozumu by sprzedawać grę z 2016 r. i dodatek z 2017 r. w cenie 220 zł. Widać że Sony jeszcze sporo musi się nauczyć jeśli chodzi o podejście do pecetowego rynku. Z ciekawości, bo w ogóle nie śledzę gier na PC, w jakiej cenie startowały inny exy sonkowe na PC, typu kurier czy taki Days Gone? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Spójrzcie na to z punktu widzenia Segi. Dlaczego mieliby chcieć się sprzedać MS? pewnie to samo co Bethesde i Activsion Spoiler po tym jak wydali 70 miliardów na Sege moim zdaniem nie można już wykluczyć żadnej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Acti i Bethesda miały swoje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) 9 minut temu, ASX napisał: pewnie to samo co Bethesde i Activsion Pokaż ukrytą zawartość po tym jak wydali 70 miliardów na Sege moim zdaniem nie można już wykluczyć żadnej opcji. Macie swoje potwierdzenie, że Asax pracuje w MS. Nawet tajemnice korporacji ujawnia. Edytowane 26 Października 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 17 minut temu, ASX napisał: Problemem Uncharted na PC była cena, trzeba być niespełna rozumu by sprzedawać grę z 2016 r. i dodatek z 2017 r. w cenie 220 zł. Widać że Sony jeszcze sporo musi się nauczyć jeśli chodzi o podejście do pecetowego rynku. to plus dużo ludzi narzeka że czemu bez pierwszych trzech części Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 5 minutes ago, Figuś said: to plus dużo ludzi narzeka że czemu bez pierwszych trzech części Bezsensowna decyzja sprzedać pececiarzom ostatnią część serii. Pewnie remake 1-3 już się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Chciałem napisać, że upada mit o pecetowcach złaknionych gier Sony. Ale pewnie jest to kombinacja dużej ceny, braku pierwszych 3 części, stale opóźniającej się premiery i wydania gier w najbardziej zatłoczonym październiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Wróćmy do tematu Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 36 minut temu, balon napisał: Z ciekawości, bo w ogóle nie śledzę gier na PC, w jakiej cenie startowały inny exy sonkowe na PC, typu kurier czy taki Days Gone? Days Gone: 169zl DEATH STRANDING: 249zl Horizon: 179zl GOW: 220zl Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) Cała tajemnica jest taka, że ps4 to jedna z najpopularniejszych konsola a uncharted 4 to bestseller na tym ps4. Zwyczajnie nawet pctowcy już ograli tą grę i mieli na to 6 lat. Ze statystyk sony wynikało, że chyba ponad 36 milionów graczy zagrało w uncharted 4. Edytowane 26 Października 2022 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 To tym bardziej nie dajesz takiej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 3 minutes ago, PanKamil said: Cała tajemnica jest taka, że ps4 to jedna z najpopularniejszych konsola a uncharted 4 to bestseller na tym ps4. Zwyczajnie nawet pctowcy już ograli tą grę i mieli na to 6 lat. Ze statystyk sony wynikało, że chyba ponad 36 milionów graczy zagrało w uncharted 4. No nie wiem, na tym forum nawet byli posiadacze konsol Sony co w Uncharted 4 zagrali dopiero niedawno przy okazji wypuszczenia wersji PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) 5 minut temu, Czoperrr napisał: No nie wiem, na tym forum nawet byli posiadacze konsol Sony co w Uncharted 4 zagrali dopiero niedawno przy okazji wypuszczenia wersji PS5 To już chyba najzwyczajniej w świecie nie chcieli zagrać bo nie dość, że było w plusie to jeszcze w kolekcji plusa było/jest na ps5 Edytowane 26 Października 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 A Ty wiesz kto chciał a kto nie chciał, słabo się sprzedało i tyle, nie ma co szukać dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 czyli jednak nie bedzie urządzonka do streamowania Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Ja pierdole... Na keystone właśnie liczyłem:) oni są tam niepoważni, najpierw zapowiadają to oficjalnie a potem anulują. Liczyłem, że razem z premiera keystone dadzą streaming 4k I porządny bitrate. Wielkie brawo https://xgp.pl/newsy/xbox-keystone-oficjalnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 19 minut temu, 20inchDT napisał: czyli jednak nie bedzie urządzonka do streamowania No jakoś mnie to nie dziwi skoro to samo zrobi aplikacja na TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) 5 minut temu, SnoD napisał: No jakoś mnie to nie dziwi skoro to samo zrobi aplikacja na TV. No fajnie, ale pominie setki milionow telewizorów:) ja sam nie zamierzam zmieniać tv dla aplikacji i keyston za parę groszy jako dodatek do ps5 byłby naprawdę sztosem. Chyba, że faktycznie samsung doda apke na mojego mu7000 ale jakoś w to nie wierzę. Edytowane 26 Października 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 8 minut temu, SnoD napisał: No jakoś mnie to nie dziwi skoro to samo zrobi aplikacja na TV. Najwidoczniej uznali, ze streaming nie jest jeszcze na tyle dobry, albo nie bedzie az tylu chetnych, zeby robic do tego dedykowany hardware Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Teraz, 20inchDT napisał: Najwidoczniej uznali, ze streaming nie jest jeszcze na tyle dobry, albo nie bedzie az tylu chetnych, zeby robic do tego dedykowany hardware No jakby zrobili dedykowany sprzęt to by musieli zagwarantować określoną jakość, a do tego momentu jeszcze trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Po wczorajszej wypowiedzi Spencera w tym wywiadzie jestem przekonany że raczej prędzej niż później podwyższą ceny za Game Passa lub gry (albo jedno i drugie). Najpewniejsze wydaje się podniesienie ceny gier do nowego standardu cenowego czyli do słynnych trzech i pół bomby. Bo jak spojrzeć na dzisiejszą branżę to M$ pozostaje jednym z niewielu rodzynków którzy jeszcze tego nie zrobili. 2K, Ubisoft, Sony, Square Enix, EA wszyscy już podnieśli ceny gier i wydaje się że cena ponad 300 zł za grę stała się normalnością. Z Game Passem też jest to możliwe, zwłaszcza jeśli spojrzymy na to co już oferuje i co zaoferuje w najbliższej przyszłości i jeśli porównamy go np. z Playstation Plus Premium, który jest droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W lutym mi się kończy to trzeba będzie załadować znowu na 2-3 lata jak będzie promocja i się zabezpieczyć finansowo na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dlatego ciągle staram się mieć zapas gp na 30 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi