Opublikowano 27 października 20222 l Bardziej spodziewam się podwyżki GP niż samych gier. Jeżeli chodzi o gry, to podwyżki do 70$ po tylu latach nigdy mi nie przeszkadzały, mam ból dupy o przeliczniki w EU, bo u nas to jest realnie 80-90$.
Opublikowano 27 października 20222 l W grudniu koniec i nabijam na 2 lata. Akurat myślę tyle w miarę pociągnie jeszcze series s
Opublikowano 27 października 20222 l Ja mam do czerwca i jak się pojawi jakaś promka dla aktywnych subskrybentów to coś tam doładuje na ten 2023.
Opublikowano 27 października 20222 l Coś jest naprawdę nie tak z działem tłumaczeń w MS. Na konsoli użytkownik gotowy do gry po instalacji a w apce to
Opublikowano 27 października 20222 l Rysław pisał do MS, że jego firma chętnie poprawi te babole w tłumaczeniach za darmo, ale olali go.
Opublikowano 27 października 20222 l To niestety tylko fanowski koncept (z ta ikona Avowed). Jeżeli będzie można dostosowywać menu (co w tej wersji nie działa) jak do tej pory to faktycznie mało znaczące zmiany, ale jak nie to mamy po prostu w dashu bazar Game Passa.
Opublikowano 27 października 20222 l 22 godziny temu, ASX napisał: Zastanawia mnie to 10-15%. Czy to nie jest trochę mało biorąc pod uwagę jak bardzo promują gamepassa? Może to kolejna zagrywka, żeby przedstawiać się jako słabszy, niegroźny przeciwnik playstation dopóki deal z acti nie przejdzie.
Opublikowano 27 października 20222 l Nie, zapominasz, że do przychodu wlicza się np. sprzedaż konsol, padów itp. Zyski z mikrotransakcji, które są ogromne no i ludzie dalej kupują gry.
Opublikowano 27 października 20222 l Nic dziwnego, że prawie każda gra MS ma bardzo mało wyświetleń, a o istnieniu niektórych (np. Pentiment) ludzie w ogóle nie wiedzą. Cały marketing do zmiany.
Opublikowano 27 października 20222 l Marketing xboxa ssie po całości. Pamiętacie co bylo z hivebusters? wrzucili po prostu pewnego dnia do passa i tyle z marketingu.
Opublikowano 27 października 20222 l Greenberg już dawno powinien wylecieć. Uśmiechanie się do fotek na Twittera, to nie wszystko. Edytowane 27 października 20222 l przez SnoD
Opublikowano 27 października 20222 l Śmieszkowanie na Twitterze im wychodzi. Reszta marketingu wygląda słabiutko.
Opublikowano 31 października 20222 l Autor Wszyscy się tego co prawda domyslali, ale teraz jest bardziej oficjalne źródło. M$ dopłaca do każdej konsoli od 100 do 200 dolarów i jest to cena jaką płacą by być konkurencyjni na rynku. Potem wiadomo że odbijają sobie te kasę na sprzedaży gier, akcesoriów i usług, klasyczny i znany model maszynki do golenia i ostrzy.
Opublikowano 31 października 20222 l Od dawna tak dużo do konsol nie dopłacali po 2 latach od premiery.
Opublikowano 31 października 20222 l Nie wiem skąd wziął się mit dopłacania do sprzętu przez firmy ale jak w to po prostu nie wierze. Wiem jaka jest cena produkcji przy niskich volumenach jaka jest na tym marza a tutaj są to kontrakty na 100mln sprzętów i więcej. Edytowane 31 października 20222 l przez mozi
Opublikowano 31 października 20222 l Autor Ten "Mit" się wziął z oficjalnych raportów finansowych czy oficjalnych wypowiedzi przed sądami np. w przypadku głośnej sprawy Epic vs Apple
Opublikowano 31 października 20222 l Ten Xbox i mógłby 3,5k kosztować, ale to musza być bomby, a na teraz jest tylko gadanie, zapowiadanie, coming soon. Ogólnie dla mnie jedna z gorszych generacji konsol w jakich biorę udział. Pierwszy Xbox dużo dał, początek 360- nie wiedziałem co ogrywać plus boom na online, a potem równia pochyla dla mnie. Drogo, nijako, na pół gwizdka, siedzenie jednym pośladem na poprzedniej generacji. 10 listopada będą 2 lata od premiery. Nie dużo, ale tez nie mało.
Opublikowano 31 października 20222 l Pierwszy Xbox to akurat było dymanie ostre graczy, po 3 latach od premiery był martwy.
Opublikowano 31 października 20222 l No gdyby nie to, że nie miałem poprzedniego xboxa, to obecną generację uznałbym za najgorszą. XSX uratowały tu tylko zaległe tytuły i knurpas. Teraz coś się powoli rusza, ale gdzie z tym do tego co było choćby za czasów 360. Ciągle tylko koming sun i gadka o wykupywaniu studiów. Lipa z tym fhui.