Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Microsoft zapewne wydał grube hajsy na badania focusowe, badania preferencji grupy docelowej i inne takie

W 2013 tego nie zrobil, czemu mialby teraz?

Opublikowano (edytowane)

Jeśli odejmiemy te tysiące gier z Xboxa1, 360 i Xboxa One ktore będa dostępne we wstecznej w dniu premiery oraz wszystkie gry robione przez wydawców third party, studia niezależne i 15 studiów wewnętrznych, to tak, można przyjąć że nie będzie gier.

Edytowane przez ASX
  • Plusik 1
  • Lubię! 3
Gość yaczes
Opublikowano
50 minut temu, dee napisał:

Microsoft zapewne wydał grube hajsy na badania focusowe, badania preferencji grupy docelowej i inne takie zanim wybrał nazwę dla nowej konsoli, a tu takie coś. Nie poprosili o rade ekspertów z FPE.

No nie wiem co tak słabo :xboss:

No jakims dziwnym trafem zawsze jakies konsole sprzedaja sie lepiej, a inne gorzej.

No nie wiem jak to jest mozliwe :pawel:

Gość yaczes
Opublikowano

Dokladnie, zaoralismy xbox one, xbox one x, a teraz walec sklepikarzy rozjedzie Xbox X One X Delta Series X 2 Turbo, czy jak to sie nazywa (niewazne, gracze wiedza przeciez o co chodzi) :cool::lapka: 

Opublikowano

Yaczes ale uwazaj z kim tanczysz. Jeszcze tych dzisieciu prawdziwych koneserow xboxa z forum nie bedzie robic u ciebie zakupow. To jest powazny rynek.

Gość yaczes
Opublikowano

No ja po prostu ubolewam nad tym, ze zamiast 3 konsol, ktore sie swietnie sprzedaja, znowu beda tylko 2. Przeciez nawet nie sprzedajac gier mozna zarabiac na konsolach, akcesoriach oraz prepaidach i okazjonalnie farming simulatorze i fifie (najmocniejsze marki w zielonym obozie).

Opublikowano

Gdzie jest Colin jak się robi CW poza CW!1!!one!1

Fifki może nie zamówię, ale jak będziesz miał Halo Infinite series X ultra hd w wersji arabskiej, to chętnie wezmę takiego białego kruka do kolekcji :lapka:

Gość yaczes
Opublikowano

Najpierw do mnie sapiesz, a potem do colinka pod spodnice? To jest ta slynna duma Xbota?

Specjalnie dla ciebie sciagne mongoidalna.

Opublikowano (edytowane)

To jest jednak niesamowite w jaki sposób Jaczes traktuje swoich potencjalnych klientów, a potem płacze gdy ktoś wystawi mu negatywną opinie na ceneo.

mam nadzieje że moderacja  posprząta ten śmietnik

Edytowane przez ASX
Gość yaczes
Opublikowano

No ja tez sie poczulem jak za dawnych, dobrych czasow.

Zaraz bedzie kilkudniowa przerwa od Colina :chicken:

Gość yaczes
Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

To jest jednak niesamowite w jaki sposób w jaki sposób

Przestan sie jakac.

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

mam nadzieje że moderacja  posprząta ten śmietnik

Zostal naruszony punkt regulaminu, ktory zabrania wypowiedzi krytycznych w nowych tematach. Tylko tasowanko i klepanie sie po siusiakach dozwolone.

A do sprzatania przyda sie oczywiscie kubel z niesamowicie nowoczesnym designem :cool:

19159318-0-image-a-1_1569941026514.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Jakies beda.

56 minut temu, Mejm napisał:

Yaczes ale uwazaj z kim tanczysz. Jeszcze tych dzisieciu prawdziwych koneserow xboxa z forum nie bedzie robic u ciebie zakupow. To jest powazny rynek.

20 minut temu, Mejm napisał:

A do sprzatania przyda sie oczywiscie kubel z niesamowicie nowoczesnym designem :cool:

19159318-0-image-a-1_1569941026514.jpg

Nie zgubiłes sie  Mejmie, nie powinieneś przypadkiem przebywać w dziale PS3 albo CW?