creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Dla mnie Ci więksi niech robią swoje directy raz na kwartał z grami zaraz wychodzącymi i ewentualnie po jedynym tytule pokazać aby było wiadomo, że jest na co czekać i elo. Ciągle by był dostępny do świeżych info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Mam noobwskie pytanie, nie znam się, bo do tej pory nie podróżowałem po regionach, tylko byłem patriotą. Chcę kupić Diablo 2 w islandzkim sklepie ms- wystarczy, że zmienię region w konsoli, czy coś jeszcze trzeba kombinować? Pytam bo w domu będę dopiero wieczorem, a już dziś bym chętnie pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Islandia, Węgry bez problemu kupisz bez vpnów itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 mieliście tak, że was wyrzuciło z QR? Już ze dwa razy taki przypadek miałem, że włączam sobie asasyna i ładnie wyskakuje ekran grafiką z gry i napisem quick resume u góry, po sekundzie jestem w grze, ale po kolejnej chwili wyrzuca mnie jednak do głównego menu gry i znowu muszę 'przeklikać' całe menu żeby grać dalej, tak jakbym uruchamiał grę bez QR na dziesiątki uruchomień to są jednostkowe przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 zdarzała mi się tak tylko w Valhalli właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 U mnie z QR wysypała się chyba każda gra jaką ogrywałem. Oczywiście zdarzało się to bardzo rzadko, ale jednak. Po odpaleniu gry i pojawieniu się tej pierwszej grafiki i napisu quick resume następował crasch i wywalało do menu konsoli. Ponowne uruchomienie gry następowało już normalnie bez QR. Dzieje się tak od premiery konsoli i żaden update tego nie naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Czasem się zdarzało ale to sporadyczne przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Niektóre gry są na to chyba bardziej podatne niż inne i paradoksalnie najdłużej u mnie trzymają tytuły z X360, ogrywane we wstecznej - Dead Space, Alan Wake czy RDR np - tego ostatniego jak włączyłem po pół roku to zupełnie się nie spodziewałem, że jeszcze to trzyma, a tu od razu John Marston stoi przed saloonem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Najdłużej w pamieci QR gierki z Xboxa 360 bo zajmują one najmniej miejsca w puli dostępnej pamięci na Quick Resume Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zawsze też można sobie przypiąć dwie gierki, powinny wtedy siedzieć w QR aż do ręcznego zamknięcia lub wskoczenia aktualizacji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 TrueAchievements uruchomiło stronkę, gdzie można obejrzeć sobie podsumowanie roku na wzór tego z Playstation https://www.trueachievements.com/MyYearOnXbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Pusty ekran u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 u mnie też, gówno nie działa jak wszystko na X szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Za dużo chętnych. This has proved a bit too popular! We are making some optimisations. Check back soon (hopefully tomorrow!). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 2 godziny temu, ASX napisał: TrueAchievements uruchomiło stronkę, gdzie można obejrzeć sobie podsumowanie roku na wzór tego z Playstation https://www.trueachievements.com/MyYearOnXbox Szaki to twoje? Nie licząc Halo (ile to razy tę kampanię przeszedłeś? ) to w sumie dużo na tym Xbox nie pograłeś w tym roku. Chwilowo takie info Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 tak moje. 4 razy przeszedłem (raz Heroic, drugi raz na Legendary, potem LASO i ostatni raz w coopie). To prawda, że za dużo nie pograłem, bo ten rok to jednak bieda w wykonaniu Xboxa, więc ponad połowę czasu z konsolą spędziłem w Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papa238 0 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 mam problem w połączeniu xboxa z monitorem, wejście hdmi w xboxie to 2.1 a w monitorze mam niestety złącze 2.0 istnieje jakiś sposób aby to obejść żeby grać w gierki w 120 fpsach ? Jakaś przejściówka na DisplayPort czy coś ? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Od lutego trochę mniej grania będzie bo kończy mi się Gamepass i robię przerwę. Będę grał tylko w to co mam w pudełku i planuje zakupy pojedynczych gierek co mnie interesują. Trochę przesadziłem z graniem w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) U mnie mniej niż rok temu bo miałem delikatnie mówiąc przerwę w graniu spowodowana wybuchem wojny Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Biorąc pod uwagę fakt, ze gram tylko późnym wieczorem jak najmniejsza śpi i jak są chęci, to całkiem. Liczyłem na 100h Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Mniej niż w zeszłym roku zdecydowanie, jednak rosnący szkrab robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 No trochę czasu w Halo się spędziło. Szkoda, że 343 nie ogarnia tematu z contentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Dobry rok w sumie dawno tyle nie ogralem. Dzieki panie gamepass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @iluck85 A ja cię rozumiem. Dlatego kupuję używki i ewentualnie jakieś fajne dlc w cyfrze lub gdy serio brak tytułu w pudełku albo jaki Januszek podniesie za mocno cenę używki. Tym bardziej te Netflixowe i inne streamingi filmowe to w 80% starocie mają. Chciałem Disney+ to raz że Paypal lub karta, to jeszcze 5% z ogromnej biblioteki by mnie zainteresowało. I teraz pomyśl ile musisz mieć wykupionych na ilu platformach by cokolwiek obejrzeć? Marudzenie było, że Satelita nawet za 6 dych za droga, ale oprócz innych kanałów typowych były i filmowe z przerwami na film, ale wszystko w jednym. Że brak wyboru kiedy chcę? Trudno. Trochę to wzbudzało emocje oczekiwania. Z drugiej patrząc na produkcje Amazon i Netlix ostatnio to brak dobrych produkcji jakościowo nie mowiac o Adaptacjach czegokolwiek. Wole juz gre cyfre lub ksiazke kupic niz cokolwiek ogladac A z GP to bede za jakis czas kwik na cene ze podnosi i moze miec drozsza nawet oferte od Sony. A glupcy sie wyklocaja i szopki robia na ktorys z obozow. Dziecinada. Obie strony gotuja graczy jak zabe na wolnym ogniu i liczy sie hajs, jak najlepiej i najmniejszym kosztem i szybko od nas wyciagnac. Mi nie przeszkadza chodzenie do sklepow i kupno pudelka, tylko mala miejscowosc jest to duzych sklepow z grami brak, ale isc do Paczkomatu/Pojechac to zrobie. Nawet gdy ze wsi mam 5 kilosow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Kupowanie używek to najgorsza opcja bo developer i wydawca dostają za to ZERO. Nigdy nie będę zachwalał kupowania używanych gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi