Basior 1 040 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Walić diablo, 12 mają jest zelda. Do tego napisało, że następny pokaz ma e3 xd. No to coś czuję, że starfield i forza jesień. Smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jak ekipa z digital foundry zobaczy to oświetlenie w redfall to dostaną jednoczesnych zawałów akcja z latarką - zerowy efekt na czymkolwiek. Nie wygląda to dobrze. Forza piękna i dla niej może wezmę konsolę, ale kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Forza wygląda ładnie ale to tylko kolejny track racer w którym ewolucja grafiki obecnie sprowadza się do lepszych odbić. Forza Horizon 5 wygląda lepiej i ciekawiej dzięki krajobrazom. Reszta do kosza. Sprawdze tego Hi-Fi Rush z najbardziej generic boomerskim rockiem jaki słyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 5 minut temu, UberAdi napisał: Forza wygląda ładnie ale to tylko kolejny track racer w którym ewolucja grafiki obecnie sprowadza się do lepszych odbić. Forza Horizon 5 wygląda lepiej i ciekawiej dzięki krajobrazom. Reszta do kosza. Sprawdze tego Hi-Fi Rush z najbardziej generic boomerskim rockiem jaki słyszałem. Nie, bo przesady. Auta względem FH5 zaliczyły ogromny skok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 30 minut temu, Rozi napisał: Zamiast zrobić Preya 2, albo nowe Dishonored, to wyjdzie taka chujnia Ukryj zawartość Wolałbym jakieś nowe IP tylko skoncentrowane w całości na singlu. Deathloop był OK ale to nie był poziom Preya czy Dishonored. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dobry pokaz, wszystko zagrało poza datą premiery FM, która pewnie wyleci na jesień. Redfall no tak 10x lepiej niż DL FM HI-FI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Wychodzi, że najlepsza gra z ogłoszoną dziś datą premiery to Goldeneye Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Ja wlasnie skonczylem ogladac bo powiedzieli ze oglosza cos o HALO i 343, no i chuja pokazali xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Ta konferencja była mniej więcej na tym poziomie, co serwisy M$ dzisiaj rano. Ehh, człowiek ma za duże oczekiwania, a jakby nie było z M$ i grami AAA od lat jest źle, bardzo źle. Niech już wydają tego Starfielda przynajmniej... Godzinę temu, Basior napisał: Na deathloopa narzekałem a wyszedł mega. Nie żałuję kupna na premiere. Ale tu... jakieś te wampiry pizd'owate... Ale mam nadzieję, że będzie lepiej jak na trailerach. Deathloop nie wyszedł zajebiscie, chyba tylko w reckach za "unikatowe podejscie" dla mnie półeczka niżej niż Dishonored 1 i 2. Redfall nie wiem - dla mnie to będzie kolejna obniżka formy Arkane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Posiadaczem Xboxa chcemy 19 minut temu, Daddy napisał: Dobry pokaz, wszystko zagrało poza datą premiery FM, która pewnie wyleci na jesień. Redfall no tak 10x lepiej niż DL FM HI-FI Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ta konferencja była mniej więcej na tym poziomie, co serwisy M$ dzisiaj rano. Ehh, człowiek ma za duże oczekiwania, a jakby nie było z M$ i grami AAA od lat jest źle, bardzo źle. Bo to nie konferencja w stylu e3 i już od 2 tygodni było wiadomo jakie tytuły pokażą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dobry format pokazu chociaż tak jeszcze ze 30% gadania dałoby obciąć. FM będzie klasa, szkoda tylko, że pewnie na jesień. Poza tym to nie ma się do czego przyczepić. Spora niespodzianka z HFR, jak najwięcej takich oryginalnych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 4 minuty temu, Bigby napisał: Bo to nie konferencja w stylu e3 i już od 2 tygodni było wiadomo jakie tytuły pokażą. Ja po miliardowej korporacji spodziewałem się więcej. Jeszcze pewnie kilka lat czekania, aż ich kupione studia pokażą na co ich stać, na razie obiektywnie jest kiepściutko w tej generacji z tytułami od M$. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 10 minut temu, Hubert249 napisał: Posiadaczem Xboxa chcemy Daddy Niechże mu soft zaktualizują, bo od 2005 jedzie na tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 To tak jak Ty w każdym temacie w tym dziale, tylko w drugą stronę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Rozi to spoko użytkownik, ale niestety przy okazji jakiś wydarzeń z związanych z Xboxem wychodzi z niego straszny fanboy, na szczęście do tej pory Xbox nie dawał mu wielu okazji do tego. Wczoraj trwała walka na 3 fronty: forum, statusy i discord. I pewnie zaraz wejdzie obrona, że przecież ma Xboxa więc nie może być fanboyem, ale przecież podobnie można powiedzieć o Schabku który ma Xboxa czy Daddym który ma PS5 . Bo nie liczy się to co masz pod telewizorem, tylko co masz w głowie i jak się zachowujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Dzięki temu że mam ps5 jeszcze bardziej doceniam Xboxa Starfield według plotek ma mieć pokaz na początku marca, nie ma opcji że to wyjdzie w pierwszej połowie roku czy okresie letnim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 9 godzin temu, orion50 napisał: A jutro nie ma przypadkiem być jakiś pokaz tylko Forzy? Może tam dadzą datę premiery Nie no, to byłoby strasznie głupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 To data premiery dopiero na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Panowie mam pytanko. Nie skonczylem Forzy Motorsport 4 i nie wiem za co sie wziasc, za nia czy od razu za 5-ke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nie odpalisz FM4 na XS/XO Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Ja mam XSS EDIT: Kuzwa, co? Jak nie odpale FM4 na XSS? Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Odstaw palenie, bo nie potrafisz napisać poprawnie nazwy gry. Chodzi ci o Forzę Horizon 4, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Tak, sorry. Chodzi mi wlasnie o Forze Horizon 4 i 5. Mam niezle zryta banie teraz przez ta szkole dunskiego xD Palic nie pale narazie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 4 i 5 to bardzo podobne gry, różnią się w zasadzie lokacjami, nawet fury mają podobne. W piątce fury brzmią lepiej, jest ciekawsza mapa, ale nie ma pór roku za to. Dla mnie czwórka jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi