Figuś 21 139 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 dziwi mnie że jeszcze nikt tego nie wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 No i dobrze, dawać jak najszybciej kolejne GOTY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Ja bym powiedział, że mieli 5 gier w produkcji, których nigdy nie zapowiedzieli, ale 4 skasowali. Brzmiałoby bardziej dramatycznie Sporo pomagają/pomagali innym studiom w kwestiach technologicznych, niech robią te Girsy, może nie będzie trzeba czekać 6 lat na koniec trylogii. Edytowane 3 Lutego 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Szkoda, chętnie zobaczyłbym jak Coalition poradziłoby sobie z mniejszą grą która nie jest Gearsami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Wydania fizyczne gier już nie będą produkowane i sprzedawane w Brazylii https://nerdizmo.uai.com.br/jogos-de-xbox-nao-serao-mais-fabricados-e-distribuidos-no-brasil/ Jest to dosyć niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Czemu niepokojące? Na pc jest przecież ok I bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Niepokojące bo może Kamil chciał sobie ściągnąć pudełko gry na Xboxa z Brazylii, a teraz mogą zabrać mu tę możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, ASX napisał: Niepokojące bo może Kamil chciał sobie ściągnąć pudełko gry na Xboxa z Brazylii, a teraz mogą zabrać mu tę możliwość Spokojnie, zaraz będzie Polska. Ale wiadomo, to prokonsumenckie i dobre dla branzy na co komu konkurencja wśród dystrybutorów gier. Edytowane 4 Lutego 2023 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Patrzcie na rynek PC, Steam zabił gaming pecetowy Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Na pc wbrew pozorom jest mocna konkurencja i nazywa się zatoka piratow Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Na rynku PC jest duża konkurencja bo w przeciwieństwie do konsol to otwarta platforma, na której funkcjonują obok siebie wiele różnych sklepów cyfrowych. Natomiast kupując konsole zmuszeni jesteśmy kupować gry tylko z jednej dystrybucji. Co prawda istnieją też sklepy cyfrowe odsprzedajace klucze do gier na konsole jak cdkeys czy eneba, ale to trochę co innego bo nie pochodzą z oficjalnej dystrybucji. Tak czy inaczej, jeśli to prawda że w Brazylii znikną pudełka to słabo. Zawsze lepiej jest mieć wybór. Chociaż ja osobiście odkąd kupiłem XSX ponad dwa lata temu skorzystałem z tego napędu dwa razy, więc nawet gdyby pudełka z grami zniknęły jutro to szczerze mówiąc bym tego nie odczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać. Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha. Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać No chyba ,że bateria wyleje 53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha. Jeśli pozbędziesz się konsoli albo padnie za 10 lat to tak, jest to prawda. 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. GoG jest wzorem dla mnie jeśli chodzi o cyfrowa dystrybucję. Ubolewam ,że czegoś takiego nie ma dla filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 23 minutes ago, Ukukuki said: No chyba ,że bateria wyleje Jeśli pozbędziesz się konsoli albo padnie za 10 lat to tak, jest to prawda. GoG jest wzorem dla mnie jeśli chodzi o cyfrowa dystrybucję. Ubolewam ,że czegoś takiego nie ma dla filmów. Dla filmów jest Zatoka. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać. Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha. Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. Tylko że to dział xboxa więc to co się kupiło na one jest dostępne na series x i będzie dostępne na następnej generacji. Tylko Nintendo zmienia store co generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 2 godziny temu, dee napisał: Patrzcie na rynek PC, Steam zabił gaming pecetowy No tylko ze do stema możesz kupic klucze na tryliardzie stron, tak jak pisze ASX - otwarta platforma powoduje, że kupujesz grę tam gdzie jest najtaniej, dodatkowo masz tyle luncherów że większość gier możesz spokojnie ogrywać w abonamentach - czy to MS, EA, Ubi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 No napisze tylko ze na enebie ostatnio widziałem Hogwart Deluxe za 92 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 cena pewnie taka sama jak na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Gdyby to zintegrowali z gamepassem to byłby to świetny deal. Osobno jakoś mnie to nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 z gampassem i plusem masz ubi+ classic gdzie gry rotują Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Niby tak ale jednak wolałbym pełnoprawny abo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 chyba zbyt wymagający się robicie w kwocie 55zł za msc Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Trochę lipa, że to nie będzie zintegrowane z gp. Ale w sumie kod za 5 zł ultimate i pewnie za 30 zł na miesiąc będą żądać za ten Ubi+. Z resztą jaka jest cena na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 O chuj. Nie opłaca się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi