Czoperrr 5 021 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja tam czekam nadal na zakończenie sagi i udostępnienie katalogu Activision w GP. Ubisoft jebać, jedyne co bym pograł to druga część south park. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 przeglądam sobie tę listę gierek które mają trafić do Ubisoft+ na Xboxie Spoiler Assassin's Creed Chronicles: China Assassin's Creed Chronicles: India Assassin's Creed Chronicles: Russia Assassin's Creed III Remastered Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Rogue Remastered Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed The Ezio Collection Assassin's Creed Unity Assassin's Creed Valhalla Battleship Boggle Child of Light Family Feud Far Cry 3 Blood Dragon Classic Edition Far Cry 3 Classic Edition Far Cry 4 Far Cry 5 Far Cry 6 Far Cry New Dawn Far Cry Primal Fighter Within For Honor Grow Up Hungry Shark World Immortals Fenyx Rising Jeopardy! Monopoly Madness Monopoly Plus OddBallers Rabbids Invasion: The Interactive TV Show Rabbids: Party of Legends Rayman Legends Riders Republic RISK Risk: Urban Assault Scott Pilgrim vs the World: The Game - Complete Edition Scrabble Shape Up South Park: The Fractured but Whole South Park: The Stick of Truth Steep The Crew The Crew 2 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Tom Clancy's The Division Tom Clancy's The Division 2 Trackmania Turbo Transference Trials Fusion Trials of the Blood Dragon Trials Rising Trivial Pursuit Live! Trivial Pursuit Live! 2 Uno Watch Dogs: Legion Watch_Dogs Watch_Dogs 2 Wheel of Fortune Zombi i szczerze mówiąc nie widzę nic interesującego, zwłaszcza w tej cenie. Trochę to smutne bo kiedyś, bardzo dawno temu, Ubisoft był jednym z moich ulubionych wydawców. Ale dziś dla mnie to kreatywnie martwi twórcy, wypuszczające tylko gry spod jednego szablonu czyli połączenie ubiraka i gry usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Dla mnie tylko AC V i SouthPark 2. Obie gry na tyle długie ze w miesiąc pewnie nie zmieszcze a koszt usuługi na 2 juz przestaje sie opłacać. SP2 lata za grosze a AC V zacznie latać za grosze najdalej pod koniec roku (obecnie mam jeszcze ACO z forumkowych mikołajek które powolutku sobie gram). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Jedynie Riders Republic bym sprawdził, bo pykam sobie obecnie z doskoku w Steep i podoba mi się ta gierka, a RR wygląda na Steep 2.0: Live & Reloaded albo coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ubisoft to było, za czasów Raymana i PoPów Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ubisoft cieńko przędzie, tonący brzydko się chwyta i w ogóle, ale bez przesady xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 11 godzin temu, Bzduras napisał: Jedynie Riders Republic bym sprawdził, bo pykam sobie obecnie z doskoku w Steep i podoba mi się ta gierka, a RR wygląda na Steep 2.0: Live & Reloaded albo coś w tym stylu. RR jest super, zwłaszcza jak Ci się podoba Steep, ale równie dobrze możesz kupić od razu grę za 9 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Poczekam, wleci do abonamentu - super, nie wleci - wezmę w jakimś sezonie ogórkowym, bo obecnie to kalendarz gierkowy jest wypchany dosłownie pod korek i nie będę upychać w nim kolejnej gierki, którą tylko "bym sprawdził" zamiast "ogrywać jak wścieknięty" Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Co do ubisoft+ to na pc chyba wpadają gry na premiere. Jak tak samo będzie na xboxie to elegancja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Kto by się spodziewał Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 minutes ago, Szermac said: Kto by się spodziewał Do growego szamba z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Pisałem już w wątku "Internet": "Jaki minimum internet do YouTube 4k HDR? Toya 100/20 i przy tego typu materiałach ma przycinki. Dwa, że to sam internet, ale w podłączonej instalacji jest TV naziemna, z którą też są problemy. Cześć kanałów mocno tnie i dużo artefaktów". Teraz przyszedł czas na Xboxa i test pokazuje 100% utrata pakietów. Gry multi jeszcze nie testowałem. Co nie tak z tym internetem Toya? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Wrzucanie screenów do apki się zepsuło? Wygląda na to że uploaduje tylko nigdzie tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Robienie screenów/filmów i ich udostępnianie to dalej lata świetlne za wygodą na plejce, niby mieli coś ogarnąć a raczej nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Ale nie tak dawno działało i screeny po uploadzie były w apce dostępne, coś zjebali. Monit na telefonie z miniaturką zrzutu też był, po dotknięciu już błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Mi się nie podoba to, że jest tak mało miejsca w chmurze na skriny i filmy. Już mam cała pamięć zajętą, a nie mam nie wiadomo ile rzeczy tam. Muszę ewentualnie zrobić czystki z powtórek bramek z Fify. Gdzieś czytałem, że jest 4 GB na użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Jedynie co tej firmie naprawdę się udało w dziedzinie konsol i gierek na nie, to pierwszy Xbox Classic oraz X360 - świetne sprzęty z masą ciekawych ekskluzywnych gier - Otogi, Ninja Gaiden Black, Fable, Forza Motorsport/Horizon, Halo, Girsy, Project Gotham Racing, Blue Dragon, Lost Odyssey, Kameo Natomiast od Xboxa Łana spadli na sam dno, i się nie pozbierali i niestety, ale Xboxa Series X im w tym nie pomógł, i raczej - widząc to co odpierda..ją, nie pomoże, bo to, to już w ogóle parodia konsoli - choć sprzęt sam w sobie świetny, konsolowego grania, konsolowych gier i usług dla owiec itp itd. Edytowane 14 Lutego 2023 przez kazuyoshi 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Co ten heichaczibowser tam gada? Aa, że chińskich gierek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Akurat chińskich gierek na Xboxie jest mnóstwo, można by powiedzieć, aż za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 > kazuyoshi wbił na forum po półtorej roku nieaktywności > napisał kilka kontrowersyjnych opinii > dostał kilkanaście klaunów > leave without explanation 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Forumek po raz kolejny nie był mentalnie gotowy na takich rewolucjonistów Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Jak to jest z napięciem USB w konsoli? Bo widzę ze mam tryb oszczędzania energii, a przy wyłączonej konsoli dysk USB „chodzi” czy kabel do ładowania aku się swieci. Da się to wyłączyć? Niby tryb standby pobiera 0.5 kWh. W plejce tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 5 minut temu, grzybiarz napisał: Niby tryb standby pobiera 0.5 kWh. Chyba ci się coś jednostki pomyliły. Nie wiem jak tu, ale na Pleju ustawiasz czy usb mają być zasilane czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Działa Wam ściąganie aktualizacji gier i systemu gdy konsola jest wyłączona? U mnie przestało niezależnie od trybu zasilania i mnie to wcurvia, bo czasami nie włączam konsoli ładnych kilka dni, a potem nagle setki giga do pobrania. Ogólnie odnoszę wrażenie, że ten system xboxa to jakaś dziwna chimera żyjąca własnym życiem... raz aktualizacje ściąga, potem nagle przestaje... QR raz działa, potem pół roku nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 4 minuty temu, Michał102 napisał: Działa Wam ściąganie aktualizacji gier i systemu gdy konsola jest wyłączona? Tak, działa u mnie - chyba w nocy się aktualizują same, i gierki, i konsola. Oczywiście tryb oszczędzania energii, bo jestem podatny na eko-propagandę i skrycie chcę żyć na squotach za cudze pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi