Moldar 2 243 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Jak jest coś w kolejce do ściągania to działa, jak nie ma, to nic mi nie aktualizuje i dopiero jak konsolę odpale. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 598 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Wiecie może, czy ta restrykcja na stronie sklepu MS dot. zakupu tylko 1 konsoli na klienta odnosi się tylko do jednego produktu w koszyku, czy ogółem, że jak zamówię jedną konsolę przez dane konto MS, to więcej już nie zamówię (nigdy z tego konta)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 20:42, Szermac napisał: Kto by się spodziewał Na pewno nie wydawca Descenders, który niedawno rzucił dość jednoznacznego tweeta: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 851 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Zostawiam info, gdyby ktoś miał problem jak ja z podzieleniem płatności między kartą podarunkową i pobraniem reszty z konta. Chciałem kupić Tonego, 70zł z gift card, 21,99 zł z karty. Ustawiłem jak trzeba, biorę kup i potwierdzenie w apce bankowej pokazuje pełną kwotę, czyli 91,99. Napisałem na czacie do supportu i po weryfikacji konta (nr. tel, adres, data ważności karty płatniczej) pan Joey sprawdził, czy można podzielić płatność, potwierdził, że tak, a następnie w moim imieniu złożył zamówienie. Trzeba na czacie napisać, że się wyraża zgodę i elo. Licencja po kilku minutach była aktywna, gierkę ściągnąłem, w ciągu doby powinno pobrać kasę z konta. Normalnie dostałem maila z potwierdzeniem zakupu. Ależ to jest obsługa klienta, cudowna, pochwaliłem dla pana, że tak szybko mi pomógł i taki miły był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Tam w apce bankowej wyskakuje Ci pełna kwota płatności, ale z konta dociąga tylko tyle ile potrzeba - sprawdzałem na sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/gry-xbox-na-pc-trafia-do-geforce-now-microsoft-podpisal-umowe-z-nvidia/czlzbws Pięknie, geforce now jest zajebiste i jeszcze teraz gierki Microsoftu tam będą Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Shinji Mikami odchodzi z Tango Gameworks. RIP, pewnie założy jakieś studio robiące exy na plejkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Na emeryturę idzie, a nie studio zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 widocznie wykończyły go 2 lata pracy pod zarządem Microsoftu i odchodzi na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Mała strata. Jedyna jego gra pod szyldem tango czyli evil within była sztywnym gownem. Przy hifi rush na szczęście przewodził ktoś inny. Mikami kolejny przerekalmaowany japoński tworca po kojimie, sudzie i swerym. Geniusze pracują dla Nintendo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Ale gdzie jest info o emeryturze? Bo ja co czytałem to to że odchodzi ze studia. Szkoda faceta, bo to taka sama legenda branży jak np Kojimbo tylko mniej medialny i zwyczajnie trzeba mieć takich ludzi na pokładzie. I w sumie ostatni czas w Xboxie to taka sinusoida, niby dobrze a jednak coś nie gra. W 2021 fajne Fh5 i Halo + Psycho2 na premierę. Będzie dobrze panie. 2022 sraka total, ale hej mamy dla was pokaz tego co wyjdzie w 2023 do czerwca! Po czym mamy marzec prawie i wiemy jedynie że wyjdzie w maju Redfall(który budzi jednak sporo obaw i to nie jest system seller bądźmy szczerzy) a Starfield i F8 nadal są w lodówce. Czyli znów coś się zesrało. Z drugiej strony wyskakuje super Hi Fi Rush, do GP wlatuje Wo Long, a wszystkie studia pracują przecież i będzie masa gier. Super! Jednocześnie wiemy o masowych zwolnieniach i teraz takie odejścia jak Mikamiego. Cały czas idzie to jak po grudzie Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 To nie są czasy, że jedna osoba odpowiada za kształt gry. Teraz te branzowe "sławy" dają głównie nazwisko, a na sukces pracują setki wyrobników. Więc niusy, że ktoś tam odchodzi skądś tam to proponuję traktowac jako branzową ciekawostke i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Ale i tak podejrzane, że odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Od lat mówił o odejściu, więc kto czytał jego wywiady ten może być zaskoczony. Były nadzieje, że przejęcie Bethesdy przez Xboxa sprawi że zmieni zdanie, ale jak widać nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 No ale mógł jeszcze nadzorowac jakies TEW3 . Mikami to Legenda. Mocno szanuje typa za to co zrobił w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 13 minutes ago, pawelgr5 said: No ale mógł jeszcze nadzorowac jakies TEW3 . Mikami to Legenda. Mocno szanuje typa za to co zrobił w branży. Mikami mówił, że już nie chce pracować nad horrorami, więc może to i dobrze, że odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Szkoda, że Microsoft nie rzucił mu budżetu jakiego chce na grę jaką sobie wymarzył by stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Ryzykowne AAA to nie będzie raczej domena XGP. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 10 minut temu, Czoperrr napisał: Szkoda, że Microsoft nie rzucił mu budżetu jakiego chce na grę jaką sobie wymarzył by stworzyć. To się z zasady kończy development hell i klapą projektu. Twórcy gier muszą miec nad sobą porządny bat Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Ryzykowne AAA to nie będzie raczej domena XGP. Przecież Mikami z Tango nigdy nie zrobił żadnego AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 13 godzin temu, Czoperrr napisał: Shinji Mikami odchodzi z Tango Gameworks. RIP, pewnie założy jakieś studio robiące exy na plejkę Czyli jednak miałem racji, Tango to studio Indie. 12 godzin temu, drozdu7 napisał: Ale gdzie jest info o emeryturze? Bo ja co czytałem to to że odchodzi ze studia. Szkoda faceta, bo to taka sama legenda branży jak np Kojimbo tylko mniej medialny i zwyczajnie trzeba mieć takich ludzi na pokładzie. I w sumie ostatni czas w Xboxie to taka sinusoida, niby dobrze a jednak coś nie gra. W 2021 fajne Fh5 i Halo + Psycho2 na premierę. Będzie dobrze panie. 2022 sraka total, ale hej mamy dla was pokaz tego co wyjdzie w 2023 do czerwca! Po czym mamy marzec prawie i wiemy jedynie że wyjdzie w maju Redfall(który budzi jednak sporo obaw i to nie jest system seller bądźmy szczerzy) a Starfield i F8 nadal są w lodówce. Czyli znów coś się zesrało. Z drugiej strony wyskakuje super Hi Fi Rush, do GP wlatuje Wo Long, a wszystkie studia pracują przecież i będzie masa gier. Super! Jednocześnie wiemy o masowych zwolnieniach i teraz takie odejścia jak Mikamiego. Cały czas idzie to jak po grudzie Gamepass to był chwilowy trend. Teraz jest tylko tanio, a PS+ Extra zjada contentem gamepassa na śniadanie. Żeby nie było opłacam oba. Ale brakuje tych 3-5 AAA w roku od Microsoft Studios, oj brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 8 minut temu, SnoD napisał: Przecież Mikami z Tango nigdy nie zrobił żadnego AAA. Hmm czy za AAA nie można uznać Ghostwire? No, ale to projekt za pieniądze. Chodzi mi o to, że jak MS chce trzymać się kurczowo XGP to wciąż ciężko mi uwierzyć, że dostaniemy gry o rozmachu (i jakości wykonania) AAA Sony czy R*. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Hmm czy za AAA nie można uznać Ghostwire? No, ale to projekt za pieniądze. Chodzi mi o to, że jak MS chce trzymać się kurczowo XGP to wciąż ciężko mi uwierzyć, że dostaniemy gry o rozmachu (i jakości wykonania) AAA Sony czy R*. Tylko Evile i Ghostwire to robił jeszcze z Sony. Tutaj zrobili HiFi Rush, może się chłop załamał, że ta gra będzie kandydatem do Goty, a wydali na jej produkcję 15 dolarów, może chciał zrobić Skyrima 2 albo Evil Within 3 GAAS? Kto wie xD. Nie zdziwię się, jak za parę dni ogłosi otwarcie nowego studia pod swoimi skrzydłami coś a'la Kojimbo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Teraz, KrYcHu_89 napisał: Tylko Evile i Ghostwire to robił jeszcze z Sony. Tutaj zrobili HiFi Rush, może się chłop załamał, że ta gra będzie kandydatem do Goty, a wydali na jej produkcję 15 dolarów, może chciał zrobić Skyrima 2 albo Evil Within 3 GAAS? Kto wie xD. Nie zdziwię się, jak za parę dni ogłosi otwarcie nowego studia pod swoimi skrzydłami coś a'la Kojimbo. Właśnie zauważyłem, że nie dodałem kluczowego „za pieniądze Sony”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi