Figuś 21 139 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 nie było, tylko zwykłe pierdolenie insajderów, wyjdzie ale nowy model na 5nm APU Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Teraz, maniekboy napisał: Nie zrobia. Niech oni lepiej kombinuja co z Series S zrobc, ktory moze im ciazyc swoja specyfikacja Najbardziej cierpią na tym posiadacze xsx. Mogliby pograć w baldurs gate 3 a tak muszą czekac dodatkowy czas aż studio zoptymalizuje gierkę na ziemniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Ale raczej bez szans by odcięli pępowinę od xss. Nie wiem w jaki sposób mieli by z tego wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Próbowałem się zalogować na swoje konto na Xboxie i wyskoczyła mi dodatkowa weryfikacja. Niestety miałem podpięty tam swój stary telefon z Polski, którego już nie mam. A na te pytania okazuje się, że nie odpowiadam wystarczająco wylewnie, no i konto zablokowane nie do odzyskania. Super. No trudno, jebać. Miałem tam kupione gry typu Gearsy i Halo czyli to w co chciałem pograć. Niestety jestem zmuszony do zakupu gamepassa Miesiąc za dolca, a potem 15$ na miesiąc. Trudno, jakoś to przeżyję, ale trochę kutasiarska akcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Ze Wsparciem się kontaktowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 16 minut temu, Homelander napisał: Próbowałem się zalogować na swoje konto na Xboxie i wyskoczyła mi dodatkowa weryfikacja. Niestety miałem podpięty tam swój stary telefon z Polski, którego już nie mam. A na te pytania okazuje się, że nie odpowiadam wystarczająco wylewnie, no i konto zablokowane nie do odzyskania. Super. No trudno, jebać. Miałem tam kupione gry typu Gearsy i Halo czyli to w co chciałem pograć. Niestety jestem zmuszony do zakupu gamepassa Miesiąc za dolca, a potem 15$ na miesiąc. Trudno, jakoś to przeżyję, ale trochę kutasiarska akcja Kod na miesiąc kosztował Cię będzie może z 2$, polecam Kinguin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 22 minutes ago, Homelander said: Próbowałem się zalogować na swoje konto na Xboxie i wyskoczyła mi dodatkowa weryfikacja. Niestety miałem podpięty tam swój stary telefon z Polski, którego już nie mam. A na te pytania okazuje się, że nie odpowiadam wystarczająco wylewnie, no i konto zablokowane nie do odzyskania. Super. No trudno, jebać. Miałem tam kupione gry typu Gearsy i Halo czyli to w co chciałem pograć. Niestety jestem zmuszony do zakupu gamepassa Miesiąc za dolca, a potem 15$ na miesiąc. Trudno, jakoś to przeżyję, ale trochę kutasiarska akcja Możesz obwiniać tylko siebie. Nie poddawaj się i dzwon na support. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 jeden z większych wojowników abonamentów i cyfrówek kupił konsole bez napędu jeszcze może jutro przeczytam na forum że liściu przeszedł grę, szalone czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 2 minutes ago, Daddy said: jeden z większych wojowników abonamentów i cyfrówek kupił konsole bez napędu jeszcze może jutro przeczytam na forum że liściu przeszedł grę, szalone czasy. Ja przeciwnikiem cyfrówek? A w życiu. Na Switchu mam tylko jedną fizyczną grę: Wiedźmina. Bo szkoda było mi miejsca na karcie. A tak same cyfry. Na PS5 ponad połowa gierek to cyfra. Fizyczne kupuje tylko jak są znacznie tańsze. No, TLOU Part 1 kupiłem fizyczne, bo taki kaprys. A Xbox to taka trzecia konsola w hierarchii, więc może być bez napędu. Nie wiem, czy zależy mi aż tak bardzo żeby dzwonić do wsparcia i siedzieć na telefonie. Zobaczymy. Paolo, dzięki, zerknę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 7 hours ago, Homelander said: Ja przeciwnikiem cyfrówek? A w życiu. Na Switchu mam tylko jedną fizyczną grę: Wiedźmina. Bo szkoda było mi miejsca na karcie. A tak same cyfry. Na PS5 ponad połowa gierek to cyfra. Fizyczne kupuje tylko jak są znacznie tańsze. No, TLOU Part 1 kupiłem fizyczne, bo taki kaprys. A Xbox to taka trzecia konsola w hierarchii, więc może być bez napędu. Nie wiem, czy zależy mi aż tak bardzo żeby dzwonić do wsparcia i siedzieć na telefonie. Zobaczymy. Paolo, dzięki, zerknę No to co marudzisz, że szkoda ci konta Dobrze wiedzieć, że trudno się dostać do kont osobom niepożądanym, zabezpieczenia działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 21 minutes ago, Czoperrr said: No to co marudzisz, że szkoda ci konta Dobrze wiedzieć, że trudno się dostać do kont osobom niepożądanym, zabezpieczenia działają. No marudzę, bo wolałbym je mieć. Ale jak mam wkładać jakąś pracę w jego odzyskanie to jebać. Z drugiej strony miałem je od czasów pierwszego Xboxa... Zobaczymy, póki co mi nie zależy. Posiadane przeze mnie gry to w zasadzie były tylko exy na Xboxa, a te są w gamepass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 339 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Możesz zawsze wejść na anglojęzyczną wersję strony i na czacie pogadać z supportem. Brzmi jak coś, co mógłby ogarnąć nawet mało zmotywowany użytkownik chcący odzyskać dostęp do contentu, za który zapłacił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 033 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Jak to jest z tymi klawiaturami i myszami, każda zadziała? I co kupić, zwykłą klawiaturę i myszkę, czy jakieś gamingowe niewiadomoco? Nie chcę kasy za dużo wydawać, a grać będę singlowo w jakieś Age of Empires czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 23 minuty temu, Homelander napisał: Jak to jest z tymi klawiaturami i myszami, każda zadziała? I co kupić, zwykłą klawiaturę i myszkę, czy jakieś gamingowe niewiadomoco? Nie chcę kasy za dużo wydawać, a grać będę singlowo w jakieś Age of Empires czy coś w tym stylu Nie każda. Bluetooth naturalnie odpada, bo konsola tego nie wspiera. Tylko po donglu albo na kabel. Z Myszek mam np Logitecha g403 wireless na dongle i jakaś klawiatura na USB. Widziałem ciekawe zestawy jak Razer Turret ale cena masakruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 598 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Naprawdę Valhalla śmiga na Series S w 720p? xd O chuju złoty, jak to musi wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Zależy co masz na myśli dokładnie. Gra ma dynamiczną rozdzielczość, która nawet na dużych konsolach ma minimum które jest bardzo dalekie od 4K. Według wielu osób wygląda to bardzo ładnie, nie wiem nawet, czy mają włączony ten tryb, czy 30 FPS. Jak zwykle liczenie pikseli i klatek to mocno kwestia gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Ulaniec ledwo zapiął się w tej bluzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Greenberga to powinni już pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 wypchany jak lineup xboxa na 2023 r. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Kojimbo powoli robi się takim miśkiem z Krupówek do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 2 godziny temu, dee napisał: Kojimbo powoli robi się takim miśkiem z Krupówek do zdjęcia I dobrze. Jak białas pojedzie do kintoków to oni sobie robią zdjęcia z randomami, a tak to niech chińczyk poczuje sie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Mam pytanie, czemu nie mogę odpalić RE5 i RE5 Gold Edition z płyty na XSX? To nie wszystkie gry obsługuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Resident Evil 5 nie ma we wstecznej kompatybilności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi