łom 1 990 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 7 minut temu, SnoD napisał: No ale co to zmienia w tym co napisałem? Różnica była by o wiele większa na korzyść MSu i tak jak napisałem tego sukcesu nie dopatrywał bym się w Sea of Thieves, Grounded, Forzie a tym bardziej Halo tylko w Minecrafcie które jest mega popularnym tytułem dostępnym też na PS. Cytuj
Paolo de Vesir 9 164 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 To też daje pewną gwarancję, że nie będzie czegoś takiego jak CoD tylko na Xboxa, bo to zwyczajnie się nie opłaca. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Tak samo jak Rare będzie miało bardzo ciężko żeby powtórzyć sukces SoT z Everwild, czy PG z Fable. Cytuj
pawelgr5 1 491 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Raz sie na to dalem nabrac. Nie podobal mi sie format prezentacji. Ciekawe czy cos zmienili po takim czasie. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Wystarczy godzinę później podsumowanie jakieś sprawdzić. Cytuj
milupl 621 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 13:59, mozi napisał: Miejmy nadzieje ze będzie dobra gra. Oprawa to wiadomo ze będzie dobra. Obawiam się jednak średniaka. Zobaczymy. Może być podobnie jak z The Order 1886 na ps. Prawie wszystkich zachwyciła oprawa, ale już gameplay niekoniecznie. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Jak ktos chciał ograć quantum break i tego nie zrobił wczesniej może mieć problem bo gra wyparowała https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/quantum-break/BPNDKQN84N6L Jak ktoś ma konsole z napędem i chce zagrać to lepiej kupić pudełko szybciej bo ceny mogą skoczyć. 1 Cytuj
ASX 14 683 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2023 Remedy i Xbox potwierdzili że to kwestia licencji i gra wróci do sprzedaży i Game Passa kiedy się z tym uporają. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 9 minut temu, ASX napisał: Remedy i Xbox potwierdzili że to kwestia licencji i gra wróci do sprzedaży i Game Passa kiedy się z tym uporają. Oby tak było bo ostatnimi czasy coraz więcej problemów z tymi cyfrowymi grami, a pudełek już pewnie od jakiegoś czasu nie robia z quantum break. Tutaj tez mała ciekawostka która mnie mocno zszokowała bo myslałem, że game pass ma miażdzącą przewagę w ilości subskrybentów na konsolach a tu wychodzi na to, że pc game pass jest liczniejszy 1 Cytuj
ASX 14 683 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2023 6 minut temu, PanKamil napisał: Tutaj tez mała ciekawostka która mnie mocno zszokowała bo myslałem, że game pass ma miażdzącą przewagę w ilości subskrybentów na konsolach a tu wychodzi na to, że pc game pass jest liczniejszy Pisałem o tym kilka dni temu we właściwym temacie Cytuj
Bzduras 12 673 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Na pewno to przez przejęcie Activision Xbox usuwa gry Xboxa z Xboxa. Kupujcie szybko, bo po przejęciu na pewno usuną następne. 1 Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 2 godziny temu, PanKamil napisał: Oby tak było bo ostatnimi czasy coraz więcej problemów z tymi cyfrowymi grami, a pudełek już pewnie od jakiegoś czasu nie robia z quantum break. Tutaj tez mała ciekawostka która mnie mocno zszokowała bo myslałem, że game pass ma miażdzącą przewagę w ilości subskrybentów na konsolach a tu wychodzi na to, że pc game pass jest liczniejszy Ale Wy potraficie czytać całe zdania czy tylko to co wam jakiś troll w necie podkreśli? Tam nie jest napisane, że na PC jest 15 mln subskrybentów, tylko że prowadzili pilotażowy program z Bethesdą żeby ich klientom przedstawić ofertę GP. 1 Cytuj
Daddy 4 230 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 (edytowane) Sprytnie jak Bethesda będzie kupowała więcej studiów do czasu przejęcia ABK przez MS Edytowane 6 kwietnia 2023 przez Daddy Cytuj
ASX 14 683 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2023 15 godzin temu, SnoD napisał: Ale Wy potraficie czytać całe zdania czy tylko to co wam jakiś troll w necie podkreśli? Tam nie jest napisane, że na PC jest 15 mln subskrybentów, tylko że prowadzili pilotażowy program z Bethesdą żeby ich klientom przedstawić ofertę GP. Zabawne jest to jak tego typu fanboyskie profile skupiają się wyłącznie na liczbie subskrybentów, a zupełnie ignorują inne punkty tego postu na Linkedinie jak np. to że Game Pass wygenerował 2 miliardy dolarów przychodów między 2018 a 2022, co daje jakieś 2 miliardy wykupionych subskrypcji za 4 zł, no bo przecież czytałem ze nikt nie płaci za GP pełnej kwoty i wszyscy korzystają z promocji xd Czy ponad 15-krotny wzrost aktywnych użytkowników na 26 rynkach na swiecie. Te fakty zostały całkowicie pominiete. Skupiono się wyłącznie na domyśle że Game Pass ma więcej użytkowników na PC niż konsoli, i potraktowano to jakby to bylo coś negatywnego, że abonament ma więcej klientów tam gdzie jest większa baza urzadzeń. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Zapowiada się na bardzo rozbudowaną grę. Opis przypomina mi trochę Spellforce. SP na ok. 18h. Cytuj
Bielik 734 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Ciekawe ile w tym gadających głów. Cytuj
Faka 4 025 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Powiem, że mało będzie. Ostatni pokaz MS też nie miał dużo gadających, a większość to gierki pokazywali non stop. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 No tak już od 2-3 lat są praktycznie same trailery i gameplaye. Cytuj
drozdu7 2 817 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Nawet pomimo ostatnich wtop i przesunięć, oni dalej mają wszelkie predyspozycje żeby rozjebac. No ale to MS to pewnie znów se ryja rozwalą Cytuj
ASX 14 683 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2023 10 minut temu, SnoD napisał: No tak już od 2-3 lat są praktycznie same trailery i gameplaye. No racja I odważyłbym się powiedzieć że rok było wręcz aż za dużo gier, przez co zostały zaburzone proporcje i duże tytuły zginęły w zalewie mniejszych gier. Rozumiem że bardzo zależy im na tym by pokazywać ile to gier nie trafi na premierę do Game Passa, ale w tym roku wolałbym żeby skupili się mocniej na swoich dużych premierach jak Starfield, Forza czy Hellblade, zamiast pokazu 1001 indyków które trafią do Game Passa. 3 Cytuj
Daddy 4 230 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Tak jak ASX piszę, oby lepiej podzielili czas na ciekawsze/większe gry niż rok temu gdzie były one przytłoczone ilością popierdółek a greenberga to już dawno powinni wywalić na zbity ryj za klejenie konf i całego marketingu Xboxa. Cytuj
grzybiarz 10 302 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 W dniu 10.03.2023 o 23:30, WisnieR napisał: Chodzi o to, że Grzybiarz po prostu wyłącza listwę wyłącznikiem tejże i zdziwiony, że mu konsola się resetuje Dopiero czytam no mi nie chodziło Quick resume, ale to ze mam gry retro na USB i jak wyłącze pstryczkiem listwę, potrm włączam konsolę to Xbox nie widzi tych gier. Muszę odczepić i wczepić dysk ponownie. To jest dziwne bo żaden komp czy plej tak nie działa: masz coś w USB i to widzi ciagle. No ale problem się rozwiązał sam, jak wzięli się za emulatory. Teraz ogram kilka klasyków, coś tam z one’a i konsola pójdzie do Żyda. PS mam tryb developerski ale zdałem sobie sprawę że zamiast grac to ja cały czas coś ustawiam, konfiguruję… wiec daje se spokój z emu na xs Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi