Opublikowano 23 czerwca 20204 l Wsteczna, Game Pass, mobilność konsoli jako sprzętu, padzik, ziomale i wygoda. Nadal fajnie jest czasami wziąć pada w rękę, włączyć konsolkę i grać.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Chyba można już założyć takie temat, poświęcony słabszemu i tańszemu next genowi od MS Co myślicie dobry pomysł? ja jestem sceptycznie nastawiony.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Autor z tematem lepiej poczekać na oficjalną zapowiedź. Mnie się podoba pomysł i szczerze mówiąc sam zastanawiam się nad zakupem takiego taniego nextgena.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ewentualnie zaczekać na nazewnictwo i jeśli będzie spójne z Series X (czyli spekulowany Series S okaże się prawdą) to wywalić literkę na końcu tego toposa. MS idzie w ekosystem, forumek może podążyć jego szlakami jeśli chodzi o toposa. Edytowane 25 czerwca 20204 l przez Bzduras
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Jeden temat styknie, koniec końców to takie same konsole. @up już zrobione przy łączeniu
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Autor sorry że się czepiam, ale nie ma takiej konsoli jak Xbox Series, konsole nowej generacji nazywać się będą po prostu Xbox, a seria X, seria S czy seria Z to poszczególne modele.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ok, mogę wszystko przenieść tutaj więc? https://www.psxextreme.info/forum/6-xbox/
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Autor No ja nie miałbym nic przeciwko skoro Xbox series x ma być kompatybilny z 4 generacjami, żeby wszystko wrzucić do jednego wspólnego zbożowego działu o nazwie Xbox
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 33 minuty temu, ASX napisał: z tematem lepiej poczekać na oficjalną zapowiedź. Mnie się podoba pomysł i szczerze mówiąc sam zastanawiam się nad zakupem takiego taniego nextgena. Ja sam nie wiem co wziąć na premierę. Najpierw myślałem, żeby kupić SS, bo pierwszy rok to i tak cross geny, potem powiedziałem sobie "fuck it" i byłem zdecydowany na SX, a teraz już sam nie wiem Poczekam na pokaz w następnym miesiącu, to może w koncu dowiemy się czegoś konkretnego.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l no zmienic na Xbox i tyle tak jak @ASX pisze co do Lockhart bdb decyzja, nie wazny jaki zasobny portfel to kazdy bedzie mogl sprobowac next gena i miec wsteczna z cala rodzina Xbox
Opublikowano 25 czerwca 20204 l czy ja wiem, gamepass + duzo fajnych promocji na cyforwe gry spoko opcja dla kazuali ktorzy i tak kupuja max 10 gier przez cala generacje
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 40 minut temu, kubson napisał: czy ja wiem, gamepass + duzo fajnych promocji na cyforwe gry spoko opcja dla kazuali ktorzy i tak kupuja max 10 gier przez cala generacje Wiem, ale jakby nie patrzeć lubię pudełka, dużo fajnych promocji na nie jest. Na chwilę obecną prawie nie korzystam z napędu, ale wciąż wolałbym żeby był.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ja już się nie mogę doczekać, gdy wjedzie XSX. W końcu przesiadka z XO FAT, który dobrze służył i od polskiej premiery, nadal działa bez zarzutów. Jednak po gierkach takich jak RDR 2, czy AC Odyssey widać, że już trochę niedomaga.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Pytanie, czy te dwa lata wsparcia tyczą się też pierwszego modelu konsoli? Czy dopiero od modelu s? Co do Lockharta myślę, że spoko opcja dla niewymagającego gracza, który chce pograć w nowe gry za niską cenę. Zapewne będzie miała spore grono odbiorców. To też dobry argument jako dodatkowy sprzęt.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Godzinę temu, ASX napisał: dlatego będzie wybór, droższa konsola z napędem i tańsza bez. brak napędu = tańsza to pic na wodę, ten napęd to koszt zaledwie 20$ to ma drugie dno. Chodzi o uwalenie w jakimś stopniu rynku używanych gier i cyfre na której więcej wpada do kieszeni sony/ms. 29 minut temu, Hum napisał: Ja już się nie mogę doczekać, gdy wjedzie XSX. W końcu przesiadka z XO FAT, który dobrze służył i od polskiej premiery, nadal działa bez zarzutów. Jednak po gierkach takich jak RDR 2, czy AC Odyssey widać, że już trochę niedomaga.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 1 godzinę temu, ASX napisał: dlatego będzie wybór, droższa konsola z napędem i tańsza bez. Taki wybór oferuje PS5, tutaj to są dwie różne konsole w ramach tej samej generacji.