szurubur 114 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 co do pokazu to obstawiam starfield i forza - gameplay i data premiery forzy hellblade 2 - gameplay i data premiery stalker - gameplay i potwierdzenie daty w 2023 state of decay 3 - gameplay i 2024 Fable - gameplay i 2024 Avowed -gameplay i 2024 na koniec pokazu cgi od girsów Gearsy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ja mam skromne oczekiwania bo i tak nie jestem targetem takich pokazow: - Starfield ze stabilnym 30 klatek i odrobine mniej drewnianym gameplayem niz Skyrim i F4 (i niech motyw budowania statkow bedzie dojebany na maxa) - betonowa data Forzy - chcialbym zeby nie mowili nic o nowych dadatkach do TES online, SoT, F76 i Grounded czy innym DLC do starych gierek ktore na rynku sa rok i dluzej - malo kolorowego gowna dla fanow fortnite - jakikolwiek gameplay z Avoved - kolekcja gearsow? - krotkie info ze Arkane dostalo zakaz zblizania sie do Gaasow Oraz oczywiscie wykupione Konami zeby zabrac MGS z PlayStation dzieki czemu zobacze kilka zabawnych wylewow. Obiecalem sobie (kolejny rok z rzedu) ze to ostatnia konfa jaka ogladam. Oby byla lepsza niz Sony (bo w dobie kolorowych gowien, GaaSow i innych gierek z komorek to nie takie pewne). Oby tez ostatecznie nie gadali nic a nic o przejeciu AB bo nie od takich spraw te pokazy sa. Nadzieja umiera ostatnia wiec <ASX mode on> trzymam za MS kciuki bo im wiecej dobrych gier tym lepiej dla wszystkich graczy i konkurencji na rynku <ASX mode off> Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 18 minut temu, szurubur napisał: stalker - gameplay i potwierdzenie daty w 2023 oby nie, bo to już będzie za dużo na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Stalker za rok na jesień o ile w ogóle mają zamiar dokończyć grę. We wcześniejszy termin mam zero wiary, chyba że chcą odstawić akcję jak z Redfall. Wysrać kasztana, spieniężyć i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Z tym Stalkerem to słaba sprawa, bo nie dość że wojna mocno utrudniła pracę nad grą, to dodatkowo studio stało się celem ataku rosyjskich hakerów którzy wykradli niedawno cały builid, co pewnie jeszcze bardziej opóźni premierę. Także nie liczę na premierę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ale co M$ nie pokaże od swoich studiów to i tak wpadnie do XGP w dniu premiery, więc to duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 14 minutes ago, LukeSpidey said: Ale co M$ nie pokaże od swoich studiów to i tak wpadnie do XGP w dniu premiery, więc to duży plus. Skąd to info? Nie wiadomo czy wszystko z pokazu będzie day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Pisał o studiach MSu, a od nich wszystko wlatuje do GP na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 56 minutes ago, Bzduras said: Pisał o studiach MSu, a od nich wszystko wlatuje do GP na premierę. Pisał "co nie pokaże od swoich studiów", ale może źle interpretuje tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Właśnie dobrze kombinujesz - "co nie pokażą od swoich studiów", czyli "cokolwiek pojawi się od 1st party MS". Jakby @LukeSpidey napisał "cokolwiek pokażą na Showcase będzie w GP" to wtedy inna bajka, ale ten post który mamy nie mija się z prawdą, bo gierki 1st party MS mają być w GP day one i to jest ich selling point od początku powstania usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 @Czoperrr @Bzduras Chodziło mi oczywiście o gry od studiów Microsoftu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mogę nawet zapłacić za gry Microsoftu, niech ominął GP, byle by były KURWA DOBRE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 W sumie to Game Pass powstał w czerwcu 2017 r., a gry first party na premierę zaczęły do niego trafiać niecały rok później w marcu 2018 r., więc to nie był selling point od początku, ale to już czepialstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 40 minut temu, ASX napisał: W sumie to Game Pass powstał w czerwcu 2017 r., a gry first party na premierę zaczęły do niego trafiać niecały rok później w marcu 2018 r., więc to nie był selling point od początku, ale to już czepialstwo Ciekawe czy dziś MS jest zadowolony z ilości subskrybcji i kasy, która wpływa na konto. Od początku człowiek wiedział, że to będzie drugi Netflix, ale jakoś się łudził. Po okresie wow, teraz do usługi trafia sam chłam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dla mnie takie gry jak Forza czy Starfield to nie chłam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Te gry jeszcze nie wpadły, a chodzi mu o to że w ostatnich msc wrzutki są takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 19 minut temu, ASX napisał: Dla mnie takie gry jak Forza czy Starfield to nie chłam Pożyjemy, zobaczymy 15 minut temu, Figuś napisał: Te gry jeszcze nie wpadły, a chodzi mu o to że w ostatnich msc wrzutki są takie sobie Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 No fakt, ostatnie miesiące były słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Każdy, kto uważa, że Series S nie powinien nigdy powstać, powinien zawisnąć. Dokupiłem to cudeńko do zestawu z PC i jest pięknie, idealnie uzupełnia moje konsolowe zboczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 4 hours ago, krzysiek923 said: Każdy, kto uważa, że Series S nie powinien nigdy powstać, powinien zawisnąć. Dokupiłem to cudeńko do zestawu z PC i jest pięknie, idealnie uzupełnia moje konsolowe zboczenia. Ja też jestem bardzo zadowolony z Series S, pisałem o tym wielokrotnie. Microsoftowe exy wyglądają i działają super, do multiplatform jest PS5 u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 To samo było pisane o ps showcase i doritos showcase i rok temu i 10 lat temu o każdej imprezie z grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 1 minutę temu, Daddy napisał: To samo było pisane o ps showcase i doritos showcase i rok temu i 10 lat temu o każdej imprezie z grami. To gra słów ziomuś. Przeczytaj raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mega się zdziwię jak pokażą jakiś konkret z Fable. CGI o niczym nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 10 minut temu, Hubert249 napisał: To gra słów ziomuś. Przeczytaj raz jeszcze. robicie sobie nadzieje Będzie beka jak tej gry jutro nie zobaczymy, babka która robiła filmik na twiterze z prowadzącym pyłem do konsoli, napisała że chodzi o tło logo konsoli co faktycznie pasuje a Greenberg już zdążył dwa razy przeprosić w tym tygodniu bo wrzucał zdjęcia z jakiejś knajpy i fani już łączyli że to Fable. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi