Opublikowano 11 czerwca 20231 r No Asx jak zwykle najważniejsze rzeczy przed konferencja xD czekamy na pokaz, trzymamy standardowo kciuki, ILE to juz lat będzie z zacisnietymi piastkami? 5? Tak minimum, co? Ale fajnie że chłopy są otwarte no. Poglaskalby po głowie!
Opublikowano 11 czerwca 20231 r I jaki masz z tym problem? Będzie kolejny raz chujnia to będzie, nikomu świat się nie zawali. Jak dostarczą, to tym lepiej i będziemy mieli co oglądać i (pozytywnie) komentować. Po co na siłę wprowadzać do tego wątku taką atmosferę?
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 5x więcej gier. W tym roku cała JEDNA gra, na przyszły to chyba nawet zapowiedzi nie ma. Co sonka to sonka
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Podkupione multiplatformy żeby tylko na X ich SE nie wydał, a ja piszę o grach od Sony
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 16 minut temu, SnoD napisał: 5x więcej gier. W tym roku cała JEDNA gra, na przyszły to chyba nawet zapowiedzi nie ma. Co sonka to sonka Typowa odklejka Iziego, olać jak olewa Jim graczy i gry Nie no jeszcze Baseball trzeba doliczyć i grę Bugzie.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ciekawe czy pokażą dzisiaj jaka lista gier trafi do gamepassa. Może jakieś bomby rzucą, ale prędzej jakąś małą petardę w gówno wrzucą i tyle z tego oczekiwania.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, Faka napisał: Ciekawe czy pokażą dzisiaj jaka lista gier trafi do gamepassa. Może jakieś bomby rzucą, ale prędzej jakąś małą petardę w gówno wrzucą i tyle z tego oczekiwania. No już wiadomo, że remake Persona 3. Na 90% będzie jakaś wrzutka do GP.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Napalajmy się. Od ostatnie Sony showcase polubiłem smak rozczarowania i działa to jak narkotyk.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 3 minuty temu, SnoD napisał: Podkupione multiplatformy żeby tylko na X ich SE nie wydał, a ja piszę o grach od Sony Szkoda ze MS wydał miliardy dolarów i do rej pory nic im się podkupić nie udało. Cudowne kierownictwo.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Faka napisał: Ciekawe czy pokażą dzisiaj jaka lista gier trafi do gamepassa. Może jakieś bomby rzucą, ale prędzej jakąś małą petardę w gówno wrzucą i tyle z tego oczekiwania. Kolejna aktualizacja do Valheim w tym miesiącu.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, SnoD napisał: No już wiadomo, że remake Persona 3. Na 90% będzie jakaś wrzutka do GP. Tak szczerze, to ta persona i ten cały vibe persony nie trafiał nigdy do mnie, więc to odpuszczę, liczę na inne gry.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 5 minut temu, easye napisał: Szkoda ze MS wydał miliardy dolarów i do rej pory nic im się podkupić nie udało. Cudowne kierownictwo. Niech dalej wydają na swoje studia i gry i tyle.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ciekawe czy dziennikarze już dostali dostęp do nagrania. Najpóźniej pewnie na 3h przed 19.00 żeby w godzinę zdążyli naskrobać jakieś posty.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 45 minut temu, SnoD napisał: Ciekawe czy dziennikarze już dostali dostęp do nagrania. Najpóźniej pewnie na 3h przed 19.00 żeby w godzinę zdążyli naskrobać jakieś posty. Maniak Gaming pisał że nie dostał żadnego nagrania.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ja bym chciał już jakąś datę premiery Hellblade 2 i byłbym zadowolony. No i żeby pokazali coś fajnego ze Starfield. Bo na razie te materiały mnie nie zachęciły a te gadające kukły wręcz odpychały. Ale tu raczej nie ma co liczyć na poprawę. Edytowane 11 czerwca 20231 r przez KamilM
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 2 godziny temu, Daddy napisał: Klob od robienia swoich grafik promocyjnych Xboxa to on robi te propagandowe grafiki z logami?
Opublikowano 11 czerwca 20231 r O, widzę że tu niektórzy lubią jak im Spencer wciska kit, że jest zapalonym graczem. Owieczki moje kochane
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Autor https://www.exophase.com/xbox/user/P3/ Ale zwolennicy teorii spiskowych powiedzą pewnie że to jakiś fikcyjny profil. Spencerowi serio można wiele zarzucić i swoje za uszami ma, ale trudno mu zarzucić że nie jest graczem.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Jemu się chyba naprawdę podoba redfall xdJeszcze do tego 50 godzin w hellblade
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Autor Czyli jednak istnieje ktoś komu się podoba Redfall xd Moze dlatego go nie skasował xd