number_nine 1 319 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 LECIMY ZIELONI AŁUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Downgorad jest ale i tak jaranko ałałdem bo to obsidian Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Tylko 2024... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Hmm, nie jestem przekonany co do Avowed. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Szkoda, że nie gram w SoT, bo tym dodatkiem pewnie bym sie jarał Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Teraz, Bigby napisał: Hmm, nie jestem przekonany co do Avowed. wyglada średnio, trochę jak z generatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 3 minuty temu, Figuś napisał: wyglada średnio, trochę jak z generatora Nie, ale serio, zobaczyłem jeszcze raz gameplay i myślałem, że to jakaś indie gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Wygląda jak każdy inny Morrowind wanna be. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 To niezła senua xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ogolnie mialem wyjebongo na Starfielda, ale nowy trailer w koncu zaintrygowal. Moze byc dobra giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Fable - no fajnie, ale gdzie gameplay i brak nawet przybliżonej daty... Avowed - jakby mi ktoś powiedział, że to chińska moba, to bym uwierzył. Wygląda tak, że wątpię w ten 2024... South of Midnight - super klimat, ale gdzie gameplay i data... Hellblade II - cała gra będzie o sapaniu i gadaniu do siebie w slo-mo? XD Towerborne - ciężko cokolwiek powiedzieć i znowu bez daty. Clockwork - wygląda interesująco ale brak daty. 80% produkcji w powijakach. Lata mijają, brak konkretów i spodziewanej jakości. Tej generacji w wykonaniu MS mogłoby nie być i nikt by specjalnie nie zauważył. Można spuścić zasłonę milczenia na ten "showcase" No dramat XD Gdzie Girsy nowe, Wolfenstein, jakaś fajna kolekcja starszych gier itp. k***** Edytowane 11 Czerwca 2023 przez SnoD 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Gowno jak chuj. Jeszcze ten hamulcowy na koniec xDDD CARBON BLACK *ostroznie* dotykac zeby nie poparzyc sie od tej mocy Sony i ms pukaja w dno od spodu. Kto mysli inaczej i ma jakies fanbojskie jaja polozone na powiekach ten ma problem. Jedni i drudzy nie oferuja nic ciekawego w najblizszych miesiacach. Mozna sie zaslaniac multiplatformami, przeciez nie jest tak zle! Jest zle, tak chujowo to nie bylo od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Avowed wygląda w chuj słabo, mega rozczarowanie. Fable - fajnie że będzie gościu z IT Crowd, to tyle. Grafika będzie pewnie sto razy gorsza. gierka od Capcomu - daję wiarę, żę będzie dobre ale trailer słaby Re: Fantasy od Atlus - daję wiarę, że będzie dobre, ale trailer słaby nowe IP od Inxile - daje wiarę, że... nowa Yakuza - japońce jako jedyni potrafią wtrącić trochę życia i funu w tę jebaną branżę edit: no i starfield - na pewno pogram na premierę. Liczę na klimatyczną eksplorację jak w innych gierkach i nie oczekuję niczego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Starfield wygląda dużo lepiej. Ten nowy jrpg od atlusa tez wyglada ok. Reszta śmieciarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 No niestety to było dość słabe. Raptem 3 tytuły, które mnie zainteresowały, czego tylko jeden od MS. Raczej wstrzymuję się z taki osądami, ale Phil raczej niedostarczy nam PlayStation killera w tej generacji. I chyba niestety w żadnej kolejnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 B e k a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Meh, bez rewelacji. Chyba tylko ten nowy RPG od atlusa mnie zainteresował. Gdzie Perfect Dark i Gears 6 do cholery? Za to Phil miał ciekawą koszulkę. Czyżby nowy Hexen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 W sumie wolałbym żeby MS nie kupił Activision bo grę o dopracowaniu i jakość diablo 4 zobaczymy pod ich rządami jak świnia niebo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Strasznie słaby pokaz, w ogóle nie przystający do dzisiejszych standardów. Nie było żadnego trailera filmu albo serialu, za mało CGI, za mało indyków 2d i nie bylo sztucznych przydlugich wywiadów tylko gierka za gierki. A tak serio to rozczarował mnie Avowed, niby Obsidian nigdy nie byli mistrzami od grafy, ale po tej generacji spodziewałem się więcej. Drugą sprawą to to, że niby spoko że nie pokazali żadnych gier first w formie filmów CGI, ale rozczarowałem się też że nie zobaczyliśmy żadnego dłuższego gameplayu tylko trailery in-engine. Najbardziej beznadziejny pokaz miało Hellblade, gra była poakywana już kilka razy i do tej pory nie zobaczyliśmy żadnego konkretnego gameplayu Z plusow to na pewno Fable i Starfield wciąż wygląda bardzo dobrze, Sea of Thieves z dodatkiem z Piratem z Karaibów i teraz z Secrets od the Nowy Island będzie ultymatywną grą piracką i kilka mniejszych gier do Game Passa które wyjdą w tym roku. Ale generalnie zabrakło konkretów, większość zapowiedzianych gier miało nijakie prezentacje i brak konkretnej daty premiery tylko mgliste 2024. Mimo to była najlepsza tegoroczna konferencja, ale bardziej na zasadzie "wśród ślepych jednooki jest królem" niż jakiegoś nokautu konkurencji. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ja sie pytam gdzie do cholery State of Decay 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 w bagienku developerskim Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Elder Scroll 6 tez z 4 lata temu widzialem CGI. A co z indiana Jonsem? CGI i zapominamy o projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Żadna gra nie zrobiła efektu "wow", żeby człowiekowi tętno podskoczyło. Duże projekty MS w Czarnej D, a później wyglądają jak gry z Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Bez kitu, wielki MS nazapowiadał za wczasy tyle gier, że ciężko się połapać czego nie było. Pierwszy przykład z głowy to chyba Contraband, gra która podobna była na finiszu, nie dostaliśmy nic o wspomnianym wcześniej SoD3 czy outer worlds 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 cala polityka ms, jpg z milionem studiow, zapowiedzi gier od poczatku generacji, ktorych 99% pewnie na tej generacji nawet nie zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi