ASX 14 593 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ostatnio odkryłem apke w sklepie z tapetami. Nawet udało się parę wybrać. Potrzeba tylko usb. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie Backiee się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 ale chyba Pan Kamil i Rozi i tak wiedzą lepiej niż jakiś CEO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Oby to było coś więcej niż remaster robiony przez Nightdive. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Po tych wszystkich prezentacjach uwagę moją przykuły przede wszystkim ubisoftowe Gwiezdne Wojny i Starfield. Avatara też pewnie trzeba będzie kiedyś ograć, bo lubię ten świat, ale sama prezentacja aż wali po oczach schematami ze stajni Ubi. Avoved sam nie wiem, mam wrażenie, że gameplay pokazali trochę ze złej strony za bardzo skupiając się na walce, a przecież Obsidian słynie z opowiadanych historii. Chyba zły ruch. Fable... przeszedłem w dawnych czasach jedynkę, bardzo mi się podobała, w dwójkę próbowałem grać na X360, ale coś nie pykło i do świata baśni już nie wróciłem. Sama gra to na razie pieśń przyszłości, więc mnie nie rusza. O ile nie miałem też w planach wracać do CP2077, to po prezentacji jednak jestem przekonany do - być może - ponownego przejścia gry, tym razem z DLC. Na resztę i tak pewnie nie znajdę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Ja tam na spokojnie już po pokazach parę przemyśleń mam. Xbox nie będzie Plejstejszyn i w tej kwestii się nic nie zmieni. Być może faktycznie ruszą z cyklicznym wydawaniem dużych gier, ale to nie zawsze będzie to czego ludzie oczekują. Będzie nadal dużo małych gier, takich pasujących idealnie do Gamepassa. Pewnie coś jakiś czas trafi się tam perełka jakaś. Jeśli Starfield się uda, oraz Forza dowiezie to rok można będzie nazwać udanym (pamiętając o Redfailu:). Trzy gry w roku to pewnie będzie teraz dobry wynik, patrząc na branżę. Na początku trudno było mi uwierzyć w Hellblade2 i Avowed w przyszłym roku. Ale przecież nawet taki Spiderman 2 gameplay reveal miał kilka miesięcy przed premierą (zresztą Forza i Starfield też). Więc może może. No generalnie patrzę optymistycznie w przyszłość. Mam nadzieję że dobry odzew na ich pokazy będzie paliwem do wytężonego wysiłku. Edytowane 13 Czerwca 2023 przez drozdu7 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Oni mają pierdyliard gier zapowiedzianych, których w tym roku nie pokazali i ze dwa pierdyliardy niezapowiedzianych. Problem w tym, że sporo gier zapowiedzieli o 2-3 lata za szybko i wielu z nas czekało na masę innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Przyznać się kto był? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Przewinęły się jakieś informacje odnoście nowego dashboardu? Wogóle to ten dashboard w xie jest w full HD? Bo na plejce chyba 4k, jest wyraźnie ostrzejszy. Tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 2 minuty temu, drozdu7 napisał: Przewinęły się jakieś informacje odnoście nowego dashboardu? Wogóle to ten dashboard w xie jest w full HD? Bo na plejce chyba 4k, jest wyraźnie ostrzejszy. Tak jest? Od 2021 jest w 4K. Może zrób to: Cytat Step One: Go to your system settings. Step Two: Go to General. Step Three: Select "TV & display options". Step Four: Under the Display section, change the resolution to 1080p. Step Five: When it says "Keep this resolution?" select Yes. Step Six: Once changed, change the settings back to 4K UHD. Step Seven: When it says "Keep this resolution?" select Yes. Step Eight: Your dashboard should now be displayed in 4K! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 30-50 mln$ na grę AAA to chyba oksymoron Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 3 hours ago, drozdu7 said: Przewinęły się jakieś informacje odnoście nowego dashboardu? Wogóle to ten dashboard w xie jest w full HD? Bo na plejce chyba 4k, jest wyraźnie ostrzejszy. Tak jest? Dashboard jest w 4K. Na start był w FullHD później był update. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Godzinę temu, Homelander napisał: 30-50 mln$ na grę AAA to chyba oksymoron Nie w PL. To jest 124-206 mln zł. Myślę, że spokojnie mogliby za te pieniądze zrobić pożądną grę akcji... Np. Bulletstorm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 bulletstorm 2 chętnie bym przyjął, jedynka mocno niedoceniona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Tylko, że w nocie prasowej jest, że właścicielem IP jest/będzie MS, więc Bulletstorm raczej odpada. To może być cokolwiek. Nowe IP, remake starych gier albo reboot jakiegoś zapomnianego IP lub zupełnie nową część. Ja bym chciał jakieś nowe IP w stylu Bulletstorma czy Painkillera Edytowane 14 Czerwca 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Jak będą cudować w jakieś otwarte światy chuje muje to obstawiam ciężary. Jeśli skupią się na liniowym shooterku np Painkillerze na 10-12h to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Obstawiam na jakiegoś gaasa i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Myślę, że 100 baniek polskich złotych powinno wystarczyć na zrobienie zajebistego boomer shootera na 8 godzin ale nie napalam się biorąc pod uwagę ostatnie dzieło tej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 3 godziny temu, Bigby napisał: Gdzieś było info że robią grę w oparciu o IP MSu, więc strzelam że spin-off gow, halo lub innej strzelanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minute ago, Daddy said: Gdzieś było info że robią grę w oparciu o IP MSu, więc strzelam że spin-off gow, halo lub innej strzelanki. Może chodzi o Hexen. W końcu to już ich marka, a Spencer nosił koszulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 To że IP należy do Microsoftu nie musi oznaczać że to jakaś stara marka, może to byc też nowe IP Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 30 minut temu, Czoperrr napisał: Może chodzi o Hexen. W końcu to już ich marka, a Spencer nosił koszulkę. Tez o tym pomyslalem. Phil w koszulce Hexena, a dzien, dwa pozniej info, ze kasa wylozona dla studia specjalizujacego sie w szczelankach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi