Daddy 4 216 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 13 godzin temu, SnoD napisał: W sądzie MS ma tą przewagę, że wszystkie twierdzenia trzeba poprzeć dowodami, a z tym FTC będzie ciężko, bo większość ich twierdzeń to gołosłowne frazesy. Najważniejsze żeby to jak najszybciej się skończyło jak dostaną AB fajnie, jak nie to będą mieli 70mld $ na inne studia Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Dokładnie, dosyć już tej niepewności. Jak ma się nie udać to niech nawiązują współpracę z innymi studiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Mi się wydaje że napewno mają tam jakiś plan B co do przejęcia. A jak to oficjalnie wygląda? Jak są federalny im tu pusci to przejęcie to mogą pod koniec czerwca już na 100 procent to przejąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Nikt nie wie tak naprawdę. Byle się to w końcu zakończyło. Dla mnie ten zakup jest bez znaczenia, znacznie tańsza bethesda jest growo bardziej wartościowa, ale nie powiem, wizja starcrafta czy wowa na konsole mnie mocno kręci ( o ile byłyby takie pomysły).W tej kwocie można poszaleć w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 27 minut temu, Dragon13 napisał: Mi się wydaje że napewno mają tam jakiś plan B co do przejęcia. A jak to oficjalnie wygląda? Jak są federalny im tu pusci to przejęcie to mogą pod koniec czerwca już na 100 procent to przejąć? Nikt tego nie wie, do 18 lipca wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 21 godzin temu, Moldar napisał: Nikt nie wie tak naprawdę. Byle się to w końcu zakończyło. Dla mnie ten zakup jest bez znaczenia, znacznie tańsza bethesda jest growo bardziej wartościowa, ale nie powiem, wizja starcrafta czy wowa na konsole mnie mocno kręci ( o ile byłyby takie pomysły). W tej kwocie można poszaleć w inny sposób. Dokładnie. Starcraft, warcraft o ile jeśli trafią na konsole to obstawiam następną generację. Tylko jedna rzecz mnie niepokoi, za dużo tych gier RPG, gdzie jakieś nowe strzelanki ala halo, gears, gdzie nowe gry cinematic experience, które sprzedają ps5. Microsoft ewidentnie się pogubił po xbox one. Teraz, milupl napisał: Dokładnie. Starcraft, warcraft o ile jeśli trafią na konsole to obstawiam następną generację. Tylko jedna rzecz mnie niepokoi, za dużo tych gier RPG, gdzie jakieś nowe strzelanki ala halo, gears, gdzie nowe gry cinematic experience, które sprzedają ps5. Microsoft ewidentnie się pogubił po xbox one. A właściwie miało być po x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Phil wspominał jeszcze na początku 2022 roku że jest niezwykle podykscytowany takimi markami jak Warcraft i Starcraft, bardzo chciałbym żeby te marki powróciły nie koniecznie w formie strategi rts - oczywiście tu mowa głównie o starcrafcie, bo warcraft cały czas wychodzi pod postacią mmo. Kiedyś był tam jakiś Concept gry akcji w świecie Starcrafta który był projektowany na pierwszego Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 To była działająca gra która nigdy nie wyszła Ja tam chętnie bym nawet przywitał SC1/2 na Xa ze sterowaniem podobnym do AOE czy Halo Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Nawet jeśli do przejęcia Activision i Blizzarda dojdze, to gry robi się dzisiaj tak długo, że wpływ Xboxa i plany Spencera o powrocie Starcrafta czy Warcrafta zobaczymy najwcześniej za 5-6 lat. Czyli już na następnej generacji konsol. Ale z tym że Xbox robi teraz za dużo gier RPG się nie zgodzę, moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za dużo singlowych gier RPG, ale jestem stronniczy bo gry RPG to jeden z moich ulubionych gatunków i jeśliby się dało to poproszę o więcej takich gier jak Starfield czy Fable. Faktycznie brakuje jakiś strzelanek bo tu od premiery Halo Infinite niczego nie ma na horyzoncie, ale tu jestem spokojny bo mają dobre ekipy specjalizujące się w strzelankach jak ID Software, Coaltion i Machine Games więc prędzej czy później coś wyjdzie, oby tylko nie trzeba było zbyt długo czekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 A to wiadomo że raczej owoce tego przejęcia zobaczymy w połowie kolejnej generacji czyli pewnie okolice 2030 roku. Jakiś rok temu Blizzard zapowiedział że pracuje nad nowym IP jakaś gra survivalowa w świecie fantasty, pokazał nawet grafikę koncepcyjną. Jeśli gra nie jest jakoś w zawansowanym stanie to po 18 lipca Phil wejdzie do studia i najprawdopodobniej każe usunąć wersję na Playstation. Bo nie wierzę że Bethesda od początku nie projektowała Starfielda na PS. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 20 minut temu, ASX napisał: Ale z tym że Xbox robi teraz za dużo gier RPG się nie zgodzę, moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za dużo singlowych gier RPG RPG >>> cinematik ikspiriensy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Mogliby jeszcze dołożyć do stajni tych leniwych pepiczków z Warhorse Studios. Pasują jak ulał ze swoim kalendarzem wydawniczym. Czekam i czekam na zapowiedź KC Deliverence 2 i się chyba w tym roku nie doczekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Całkiem możliwe że zobaczymy jeszcze nowego Godrizona. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 480 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Oby nie, bo to oznacza kolejnego reskina do 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Takie akcje mogą im chyba jednak skomplikować przejęcie https://www.axios.com/2023/06/20/exhibit-k-microsoft-activision Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wiadomo że nie przejmują tego żeby wydawać gry na ps. Doom, Wolf, TeS, Fallout - nowych gier z tych serii najprawdopodniej już nie zobaczymy na ps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Bardzo słabo, krytykowałem PS5 za podniesienie ceny w trakcie generacji, ale Xbox też nie jest lepszy i robi dokładnie to samo. Ale jeszcze gorzej że Game Pass drożeje z 40 do 43 zł i ultimate z 55 na 63 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wspaniałe czasy nastały, po 3 latach konsole są droższe niż na premierę. Dawniej PS2 potrafiło w tym czasie potanieć o połowę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Pewnie wola teraz zeby potem jak Starfield wyjdzie to nadrobia odrobine hajsu. Dla mnie to oznacza ze teraz duzo mocniej bede myslal czy brac dodatkowe miesiace. Na pewno nie wystarczy taka oferta jak w tym miesiacu (pomimo ze jest dobra ale dobra). Nadal 63zl za day 1 starfield to nie duzo. Ale tez z dupy sobie przedluzal nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Godzinę temu, Dragon13 napisał: Doom, Wolf, TeS, Fallout - nowych gier z tych serii najprawdopodniej już nie zobaczymy na ps. Wiadomo, szkoda tylko że na xboxie też coś ich nie widać xD podniesienie ceny o kilka złotych mnie nie martwi, póki da się robić konwersję z golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 sami się niszczą, u nintendo gry na direcie u sony fajnal a u m$ podwyżki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 3 minutes ago, devilbot said: sami się niszczą, u nintendo gry na direcie u sony fajnal a u m$ podwyżki Gry były parę dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Gry były parę dni temu zgadza się i była to całkiem solidna wrzutka ale jak dla mnie ten rok gp jest bardzo słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Moje 3zł Jedynie co mnie dziwi to dziwny termin sobie wybrali kiedy w sądzie telenowela o AB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi