dee 8 808 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Takie rzeczy planuje się z wyprzedzeniem. Jak korporacyjna machina ruszy to ciężko zatrzymać. A zapewne już mieli w planach dawno zamknąc deal z AB. Generalnie to 63 zł obecnie to śmieszna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 29 minutes ago, dee said: Takie rzeczy planuje się z wyprzedzeniem. Jak korporacyjna machina ruszy to ciężko zatrzymać. A zapewne już mieli w planach dawno zamknąc deal z AB. Generalnie to 63 zł obecnie to śmieszna cena. Zawartość gamepassa też jest śmieszna i nie widzę sensu opłacać co miesiąc tylko poczekać na ciekawsze wrzutki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Tylko żeby golda nie podnieśli Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Patrząc jak stoi nasza gówno waluta, to podwyżka o 8 zł na GPU to i tak nie tak źle, tym bardziej, że to podwyżka globalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Mała aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 W dniu 21.06.2023 o 06:27, BRY@N napisał: Takie akcje mogą im chyba jednak skomplikować przejęcie https://www.axios.com/2023/06/20/exhibit-k-microsoft-activision Okazało się że tak wyglądał cały ten dowód który miał udowodnić że Xbox planował wyeliminować PlayStation z rynku Media nie widząc treści maila to podlapala część fanów w Sony w to nawet uwierzyła a wyszedł kapiszon. Bo co było w tym złego że Matt Booty nie chciał udostępniać w 2019 r. Swoich gier na inne platformy (w tym przypadku GFN) I jak się to ma do tego że rzekomo to podejście stanowi zagrożenie wyeliminowania konsol z Sony z rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Jak narazie to MS wygrywa, a Sony to bardziej przeszkadza FTC niż im pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 FTC to chyba samo sobie przeszkadza jezeli serio ktos tam pyta o to czy streaming wymaga licencji na Windowsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 20.06.2023 o 23:52, wojtas011 napisał: Oby nie, bo to oznacza kolejnego reskina do 4 Do trójki - trzy pierwsze części, każda inna, a od FH3 zaczęło się reskinowanie. 22 godziny temu, ASX napisał: Mała aktualizacja Fajnie, XBOX ma kolejną stronę tytułową na wyłączność, bo gry z tego raczej nie doczekamy, biorąc pod uwagę ich tempo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 2 minuty temu, Wredny napisał: Fajnie, XBOX ma kolejną stronę tytułową na wyłączność, bo gry z tego raczej nie doczekamy, biorąc pod uwagę ich tempo pracy. to samo ludzie pisali o Starfieldzie czy Avowed.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Nom, tylko ten Indiana Jones był zapowiadany właśnie wtedy, kiedy tamte gry - Starfield zaraz będzie, Avowed dostało wreszcie jakieś konkrety, a Indy? CGI announcement trailer milion lat temu, a teraz logo - fajnie tam się bawią w tej Szwecji za kasę Nadelli Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 8 minut temu, Wredny napisał: Nom, tylko ten Indiana Jones był zapowiadany właśnie wtedy, kiedy tamte gry Starfield został zapowiedziany w 2018 r. Indiana w 2021 r. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 IMO myślę że prędzej dostaniemy nowego Wolfensteina albo inną grę nad którą ma pracować Machine Games niż Indiane Jonesa, który został zapowiedziany w 2021 r. na zasadzie hej, podpisaliśmy umowę z Dinseyem na zrobienie gry o Indianie, zaraz zabieramy się do pracy, do zobaczenia za 5 lat. To mało populistyczne co napisze, ale niestety gry AAA powstają dzisiaj znacznie dłużej niż jeszcze kilka lat temu, 3-4 letni okres produkcji zamienił się w 5-7 lat i dotyczy to wszystkich wydawców, nie tylko gry XGS i Bethesdy powstają długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 nowe gry to już chyba przestają być dla nas, a zaczynają być dla tych, którzy się jeszcze grami nie interesują, albo nawet się nie urodzili, dla nas są remastery, rimejki, wsteczna i klepane taśmowo forzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 40 minutes ago, ASX said: to samo ludzie pisali o Starfieldzie czy Avowed.... A to już wyszedł Starfield i Avowed? Bo chyba coś mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 35 minut temu, krzysiek923 napisał: nowe gry to już chyba przestają być dla nas, a zaczynają być dla tych, którzy się jeszcze grami nie interesują, albo nawet się nie urodzili, dla nas są remastery, rimejki, wsteczna i klepane taśmowo forzy no to teoria która pojawiła się na forum po Playstation Showcase, kedy Sony znane dotyczach raczej z tradycyjnych singlowych gierek zapowiedziało 4 gry usługi. Ale moim zdaniem to nie jest prawda, wg wielu badań przeciętny gracz ma dzisiaj ponad 30 lat, często ma już rodzinę i co prawda ma mniej czasu na granie, ale za to ma pieniądze, które jest gotów wydać na swoje hobby. I jak popatrzeć na to co pokazali na tych wszystkich konferencjach kilka tygodni temu to jednak znajdzie się kilka interesujących tradycyjnych gier skierowanych właśnie do takiego przeciętnego gracza, na które być może warto będzie wydać pieniądze, jak Starfield, Spiderman 2, Avowed, Fable, Star Wars Outlaws czy Clockwork Revolution. Więc nie jest na szczęście tak źle. Mnie też bardziej jara taki Starfield który będzie czymś nowym, niz kolejny remake czy remaster starej gry, która dawno ograłem 32 minuty temu, Homelander napisał: A to już wyszedł Starfield i Avowed? Bo chyba coś mnie ominęło nie wyszły, ale nie są już tytułami widmo wyłącznie z grafikami przedstawiającymi logo gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Ja jestem ciekaw jak ta sytuacja z przejęciem AB się zakończy gdy faktycznie dojdzie do tej fuzji. Czy MS jako właściciel miliona studiów pójdzie bardziej w gry ekskluzywne dla X czy raczej w multiplatformy. Z jednej strony mam swoje lata i jak pisze @ASX nie mam tyle czasu na granie, ale z drugiej strony rozważniej wydaje pieniądze na gry zwłaszcza, że nie mam czasu ogrywać więc z reguły wpadają te największe sztosy bo na mniejsze gierki brakuje czasu. Choć ograłbym więcej takich gier jak Kena. Choć ten czas wydawania gier robi się kosmiczny. Taki Rockstar będzie wypluwał grę na generację. Wypluwali by wszyscy na wszystko i byłby święty spokój Edytowane 23 Czerwca 2023 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 IP z mocno rozproszonym i silnym community pewnie będzie wydawane na wszystko, np. CoD czy Diablo. Natomiast nowe IP i mniejsze IP na X+PC i może Nintendo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 3 hours ago, ASX said: nie wyszły, ale nie są już tytułami widmo wyłącznie z grafikami przedstawiającymi logo gry. No ale póki nie wyjdą to niczym się nie różnią od grafiki z logo gry. Ani w jedną ani w drugą zagrać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 11 minutes ago, Homelander said: No ale póki nie wyjdą to niczym się nie różnią od grafiki z logo gry. Ani w jedną ani w drugą zagrać nie mogę Zagrasz za 3 miesiące, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 13 minut temu, Homelander napisał: No ale póki nie wyjdą to niczym się nie różnią od grafiki z logo gry. Ani w jedną ani w drugą zagrać nie mogę Spoko, jeszcze przez te 75 dni możesz sobie negować fakt istnienia Starfielda Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Just now, ASX said: Spoko, jeszcze przez te 75 dni możesz sobie negować fakt istnienia Starfielda Nic nie neguję. Możesz sobie w Starfielda zagrać? Nie możesz. Tak samo w Indianę Jonesa. No to wyjaśnij różnicę tu i teraz. Nie za 75 dni. Czym to się różni w dniu dzisiejszym. Bo dla mnie i to i to jest zapowiedzią. Bardziej lub mniej szczegółową, z bliższą lub dalszą premierą. Ale nadal w praktyce gra jest niedostępna dla mnie w dokładnie ten sam sposób 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 No jeśli ty nie widzisz różnicy między grą, która wyjdzie za 75 dni z której jest kilkadziesiąt minut gameplayu, a planszą z logiem gry która wyjdzie nie wiadomo kiedy to chyba nie mamy o czym rozmawiać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 No żadnej. Ani w jedną ani w drugą zagrać nie mogę. A skoro różnica jest tak oczywista to wyjaśnij proszę czym to się różni. Oprócz faktu, że na jedną poczekam krócej a na drugą dłużej. No chyba, że to właśnie ta różnica. Jeżeli tak to powodzenia w graniu w kilkadziesiąt minut gameplayu na youtube 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Starfield nie istnieje, Starfielda wymyśliliscie wy, gracze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi