Beelzeboss 324 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Ooo zdjęcia z photo mode, na to czekałem /s Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca kurła, zapomniałem już, że premiera 21 maja, dwa miechy do mojego potencjalnego goty jakiś nowy gameplay wyszedł, ale nie oglądam już żadnych materiałów z tej gry. byłem kupiony po 30 sekundach pierwszej zajawki Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia w zapowiedziach grali około godzinę. W sumie nie ma nic zaskakującego, chwalą poprawioną walkę, zachwycają się oprawą audiowizualną i animacjami i piszą że wracają zagadki z szukaniem symboli znane z jedynki, Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Trzeba będzie wykupić gamepassa na miesiąc Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Te walki wyglądają dobrze, muszę jeszcze znaleźć czas na jedynkę. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia Największym minusem jest dla mnie informacja że pod względem eksploracji/zagadek to jest w zasadzie to samo co w jedynce. Przynajmniej przez te pierwszą godzinę gry, w którą grały redakcje, ale wątpię by później miało się to jakoś diametralnie zmienić. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia i bardzo dobrze, nie ma co rozwadniać klimatu jakimiś znajdźkami albo łażeniem po wielkich, ale pustych mapach Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Godzinę temu, messer88 napisał: Trzeba będzie wykupić gamepassa na miesiąc Można też kupić... a jaka będzie cena btw tej gry? Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Częściej myślę o kupnie Xboxa ale jak widzę że ich flagowe tytuły w 30fps tylko, to lepiej dołożyć i zmodernizować kompa. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 10 minut temu, Lochu napisał: Częściej myślę o kupnie Xboxa ale jak widzę że ich flagowe tytuły w 30fps tylko, to lepiej dołożyć i zmodernizować kompa. Oczywiście, że lepiej:) Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia A czy pecet wydaje takie epickie dźwięki przy włączeniu i wyłączeniu? zastanów się mocno przed decyzją Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 3 godziny temu, ASX napisał: w zapowiedziach grali około godzinę. W sumie nie ma nic zaskakującego, chwalą poprawioną walkę, zachwycają się oprawą audiowizualną i animacjami i piszą że wracają zagadki z szukaniem symboli znane z jedynki, Warto zagrać, albo nawet kupić dla samego klimatu i grafiki, ale te zagadki z jedynki znowu ??? Przecież to było bardzo takie sobie... no szkoda. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia Polygon w swoim tekście po zagraniu pisze o nextgenowym doświadczeniu, którego się spodzieali i co prawda Xbox i PS5 mają już ponad 3 lata, ale każdy wie jak to wyglądało do tej pory. Z drugiej strony ta oprawa ma swoją cenę bo gra zadziała w 30 fpsach, a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, ASX napisał: Polygon w swoim tekście po zagraniu pisze o nextgenowym doświadczeniu, którego się spodzieali i co prawda Xbox i PS5 mają już ponad 3 lata, ale każdy wie jak to wyglądało do tej pory. Z drugiej strony ta oprawa ma swoją cenę bo gra zadziała w 30 fpsach, a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd Akurat gra jest bardzo filmowa, więc nie skłamali, 30 fps wiadomo o co chodzi, ale te "kinowe" letterboxy to mam nadzieję przynajmniej na PC będzie można wyłączyć? Zobaczymy. Skoro to będzie na konsole natywnie, to znaczy, że były problemy z osiągnięciem 30. Edytowane 4 kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 1 minutę temu, Soul napisał: Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór Pewnie będzie jak w AWII. 30 fps i 1440p. Obecną generacja to pic na wodę. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 5 minut temu, Soul napisał: Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór klatkarz kosztem czegoś nigdy nie jest słusznym wyborem Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 16 minut temu, ASX napisał: a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd tutaj iksde, ale 30fpsów w starfieldzie już spoko, nie? bo po co do strzelanki z grafą z ps4 dawać więcej Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ale na Xboxie to nie ma być być czasami dynamic i 30fps? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia 2 minuty temu, number_nine napisał: tutaj iksde, ale 30fpsów w starfieldzie już spoko, nie? bo po co do strzelanki z grafą z ps4 dawać więcej W Starfieldzie też nie było spoko, pisałem o tym wielokrotnie że nie lubię grać w 30fpsach niezależnie co to za gra Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 3 minuty temu, ASX napisał: W Starfieldzie też nie było spoko, pisałem o tym wielokrotnie że nie lubię grać w 30fpsach niezależnie co to za gra ja też nie, ale jak poziom grafy prezentuje się tak jak w Hellblade 2, to mogę przeboleć. Kilka miesięcy temu ogrywałem jedynkę na xsx, tam już były tryby do wyboru i to był pierwszy raz na tej generacji, gdzie zostałem na dłużej przy 30fps. Jedynie walka na tym cierpiała, ale to na szczęście nie jest trzonem tej gry i mam nadzieję, że drugiej odsłonie będzie podobnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi