Beelzeboss 306 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ooo zdjęcia z photo mode, na to czekałem /s Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 15 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca poziom detali całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 318 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca kurła, zapomniałem już, że premiera 21 maja, dwa miechy do mojego potencjalnego goty jakiś nowy gameplay wyszedł, ale nie oglądam już żadnych materiałów z tej gry. byłem kupiony po 30 sekundach pierwszej zajawki Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia w zapowiedziach grali około godzinę. W sumie nie ma nic zaskakującego, chwalą poprawioną walkę, zachwycają się oprawą audiowizualną i animacjami i piszą że wracają zagadki z szukaniem symboli znane z jedynki, Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Trzeba będzie wykupić gamepassa na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Te walki wyglądają dobrze, muszę jeszcze znaleźć czas na jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Największym minusem jest dla mnie informacja że pod względem eksploracji/zagadek to jest w zasadzie to samo co w jedynce. Przynajmniej przez te pierwszą godzinę gry, w którą grały redakcje, ale wątpię by później miało się to jakoś diametralnie zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 318 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia i bardzo dobrze, nie ma co rozwadniać klimatu jakimiś znajdźkami albo łażeniem po wielkich, ale pustych mapach Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Godzinę temu, messer88 napisał: Trzeba będzie wykupić gamepassa na miesiąc Można też kupić... a jaka będzie cena btw tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Częściej myślę o kupnie Xboxa ale jak widzę że ich flagowe tytuły w 30fps tylko, to lepiej dołożyć i zmodernizować kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 10 minut temu, Lochu napisał: Częściej myślę o kupnie Xboxa ale jak widzę że ich flagowe tytuły w 30fps tylko, to lepiej dołożyć i zmodernizować kompa. Oczywiście, że lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia A czy pecet wydaje takie epickie dźwięki przy włączeniu i wyłączeniu? zastanów się mocno przed decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 3 godziny temu, ASX napisał: w zapowiedziach grali około godzinę. W sumie nie ma nic zaskakującego, chwalą poprawioną walkę, zachwycają się oprawą audiowizualną i animacjami i piszą że wracają zagadki z szukaniem symboli znane z jedynki, Warto zagrać, albo nawet kupić dla samego klimatu i grafiki, ale te zagadki z jedynki znowu ??? Przecież to było bardzo takie sobie... no szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Polygon w swoim tekście po zagraniu pisze o nextgenowym doświadczeniu, którego się spodzieali i co prawda Xbox i PS5 mają już ponad 3 lata, ale każdy wie jak to wyglądało do tej pory. Z drugiej strony ta oprawa ma swoją cenę bo gra zadziała w 30 fpsach, a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 614 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Cinematic experience pełną gembą Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, ASX napisał: Polygon w swoim tekście po zagraniu pisze o nextgenowym doświadczeniu, którego się spodzieali i co prawda Xbox i PS5 mają już ponad 3 lata, ale każdy wie jak to wyglądało do tej pory. Z drugiej strony ta oprawa ma swoją cenę bo gra zadziała w 30 fpsach, a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd Akurat gra jest bardzo filmowa, więc nie skłamali, 30 fps wiadomo o co chodzi, ale te "kinowe" letterboxy to mam nadzieję przynajmniej na PC będzie można wyłączyć? Zobaczymy. Skoro to będzie na konsole natywnie, to znaczy, że były problemy z osiągnięciem 30. Edytowane 4 Kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 1 minutę temu, Soul napisał: Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór Pewnie będzie jak w AWII. 30 fps i 1440p. Obecną generacja to pic na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 5 minut temu, Soul napisał: Zapewne stawiają na rozdzielczość, przy takiej grafice IMO to słuszny wybór klatkarz kosztem czegoś nigdy nie jest słusznym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 318 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 16 minut temu, ASX napisał: a twórcy niczym przy The Order i Ryse probują tłumaczyć że to sprawi że gra będzie bardziej filmowa xd tutaj iksde, ale 30fpsów w starfieldzie już spoko, nie? bo po co do strzelanki z grafą z ps4 dawać więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Ale na Xboxie to nie ma być być czasami dynamic i 30fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2 minuty temu, number_nine napisał: tutaj iksde, ale 30fpsów w starfieldzie już spoko, nie? bo po co do strzelanki z grafą z ps4 dawać więcej W Starfieldzie też nie było spoko, pisałem o tym wielokrotnie że nie lubię grać w 30fpsach niezależnie co to za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 318 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 3 minuty temu, ASX napisał: W Starfieldzie też nie było spoko, pisałem o tym wielokrotnie że nie lubię grać w 30fpsach niezależnie co to za gra ja też nie, ale jak poziom grafy prezentuje się tak jak w Hellblade 2, to mogę przeboleć. Kilka miesięcy temu ogrywałem jedynkę na xsx, tam już były tryby do wyboru i to był pierwszy raz na tej generacji, gdzie zostałem na dłużej przy 30fps. Jedynie walka na tym cierpiała, ale to na szczęście nie jest trzonem tej gry i mam nadzieję, że drugiej odsłonie będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi