drozdu7 2 792 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja No sześciu lat na zabawy z motion capture to nie dostaną już hehe Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 21 maja Autor Opublikowano 21 maja Nawet jeśli mają klepnietą następna grę, to myślę że jeśli ktoś faktycznie martwi się o los Ninja Theory albo jeśli komuś zależy żeby wychodziły jeszcze takie intensywne singlowe gry z większym budzetem, których coraz mniej na rynku, to warto wykazać wsparcie i kupić albo opłacić Game Passa (bez korzystania ze zdrapek z chrupek) dla Hellblade. Jeśli w dobre singlowe gry prawie nikt nie gra, a potem studia bedą zamykane, to przynajmniej część odpowiedzialność bedą ponosić za to my, gracze. 1 1 2 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 15 hours ago, Beelzeboss said: kup w jakiejs kluczykowni 2 msc gpu. Teraz ceny podniesli, ale wciaz 20zl to nieduzo za 2 miechy grania. Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Obecnie nawet miesiąc trudno znaleźć za tyle. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 3 minutes ago, Czoperrr said: Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Obecnie nawet miesiąc trudno znaleźć za tyle. To kup w normalnej cenie. W miesiąc przejdziesz. A jak w tym wieku nie możesz sobie pozwolić na kupno miesiąca gamepassa raz na ruski rok to chyba warto przemyśleć swoje życie Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 14 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Obecnie nawet miesiąc trudno znaleźć za tyle. Nigdzie, incz se pieprzy głupoty dla samego pieprzenia. Chyba, że będziesz szukać ofert na jakieś Zimbabwe przez VPN, wtedy może coś się znajdzie. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 41 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Tak wygląda upadek człowieczeństwa... Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Miałem poczekać do weekendu, ale hajp jest taki, że chyba jednak dziś odpalę. Czekam tylko na recki, które potwierdzą brak problemów technicznych i jazdaaaaaaa Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 13 minutes ago, PiPoLiNiO said: Tak wygląda upadek człowieczeństwa... To odpowiedź na pisanie bzdur, człowieku. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja @Czoperrr a to okej, źle zrozumiałem:) Już za 2h2min najpiękniejsza gra w historii gamingu, z pasami dla upośledzonych aby konsole mogły dać radę w 720p i 30 fps 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): dla upośledzonych Z ust typa "grającego" prawie 300h w 3DMarka brzmi to co najmniej komicznie Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Pobawi się suwaczkami pare godzin, wklei screeny bez mleka i wyłączy bo trzeba calakować tego 3dmarka Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Już za 2h2min najpiękniejsza gra w historii gamingu, z pasami dla upośledzonych aby stare zrzędy z forum psxe mogły pierdolić farmazony fix'd Cytuj
Beelzeboss 314 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Obecnie nawet miesiąc trudno znaleźć za tyle. https://www.kinguin.net/pl/category/228098/xbox-game-pass-ultimate-trial-2-months-us-xbox-one-series-x-s-windows-10-11-cd-key-only-for-new-accounts + jakiś kod znizkowy z pepper tylko dla nowych kont. ustawiasz na nim konsole domowa, albo logujesz sie na obu i bzikasz. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): O takich klientach MS marzył. dbam o marke tak jak phil Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 41 minut temu, Bzduras napisał(a): Z ust typa "grającego" prawie 300h w 3DMarka brzmi to co najmniej komicznie Lubię walić do punkcików. No co mam Ci napisać wariacie 36 minut temu, Pupcio napisał(a): Pobawi się suwaczkami pare godzin, wklei screeny bez mleka i wyłączy bo trzeba calakować tego 3dmarka Chyba Ty. Ja nie muszę się bawić suwaczkami. Ja je daje w prawo. 3 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Gdzie znajdę 2 miesiące za 20 zł? Obecnie nawet miesiąc trudno znaleźć za tyle. kup se z Turcji miesiąc chociaż na ta gierkę przydałby się krótszy okres Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja (edytowane) 2 godziny temu, ASX napisał(a): Nawet jeśli mają klepnietą następna grę, to myślę że jeśli ktoś faktycznie martwi się o los Ninja Theory albo jeśli komuś zależy żeby wychodziły jeszcze takie intensywne singlowe gry z większym budzetem, których coraz mniej na rynku, to warto wykazać wsparcie i kupić albo opłacić Game Passa (bez korzystania ze zdrapek z chrupek) dla Hellblade. Jeśli w dobre singlowe gry prawie nikt nie gra, a potem studia bedą zamykane, to przynajmniej część odpowiedzialność bedą ponosić za to my, gracze. Zdecydowanie wesprę jak recenzje wykażą że zmiana 2 dni nagrywania animacji walk na 62 dni wpłyną na rozbudowanie systemu walki, a gra nie będzie ordynarnym korytarzykiem, z trailerów czasami gra wygląda jakby polegała na naciskaniu tylko strzałki do przodu. Jedynka rozgrzebana do połowy, może wtedy skończę. Edytowane 21 maja przez Rtooj 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Prawdziwi fani Microsoftu 2 zł za 20 gier. Zaraz kupie na Steam, bo można dostać wylewu od tych cebulaków. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Tez mam podobne zdanie. Wspierac moge Remedy za Alana Wake 2 i Capcom za Residenty (jak tylko poziom nie spadnie znowu na 6). Tutaj na razie mam w pamieci mocno niedorobiona gameplayowo jedynke. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Szkoda Ninja Theory i cinematic experiensów. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ja kupiłem normalnego GPU więc chyba też jestem ok. Czy nie ?;) Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Teraz, drozdu7 napisał(a): Ja kupiłem normalnego GPU więc chyba też jestem ok. Czy nie ?;) Nie wiem, ja akurat mam z kodzików darmowych Ale nie jestem fanem. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Prawdziwi fani Microsoftu 2 zł za 20 gier. Zaraz kupie na Steam, bo można dostać wylewu od tych cebulaków. I tacy zazwyczaj narzekają na brak exów AAA co miesiąc albo zalew gaasów/live service 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ja tez zawsze kupuje normalne GPU bo mi sie nie chce bawic w cebule (tzn nie musze po prostu) tylko kurde jedynka nie miala nic a nic za co warto zaplacic specjalnie. Hellblade porusza trudny temat choroby psychicznej ale czy to jest jakis game changer? No nie byl w jedynce. Senua slyszala glosy (swietny efekt na sluchawkach) ale tak naprawde cala reszta byla mocno na 6/10. Mialem nadzieje ze mocno rozbuduja i ulepsza game play. Graficzka moze niszczyc ale jak srodowisko bedzie sterylne to tez mi to nie zrobi roboty - pamietam ten mega zawod jak odpalilem Infamous SS na PS4 i po pierwszym wrazeniu entuzjazm opadl jak sie okazalo ze nawet kaluze sa betonowe Trzymam kciuki za te gre, ale wsparcie dla wsparcia nie ma racji bytu. Ja nie chce wiecej gier na 6. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Też trzymam kciuki, wiemy, że to nie będzie terminator gameplayowy, ale niech przynajmniej wygląda jak w trailerach i chodzi dobrze. Trudna fabuła powinna coś dowieść, zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi