Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Cóż, widzę że 3060Ti zrobi sitting. UE5 nie bierze jeńców. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja (edytowane) Gra nie ma żadnej formy RT? Jeżeli tylko Lumen to będzie to zbawienie dla posiadaczy 7900 XT/XTX :). W dniu 1.05.2024 o 11:31, Ukukuki napisał: https://www.purepc.pl/wymagania-sprzetowe-senuas-saga-hellblade-ii-pc-nie-sa-zbyt-wysokie-ale-nie-obejdzie-sie-bez-windows-11 Bardzo niskie wymagania minimalne, 8 letnie komponenty. Będzie dobra optymalizacja. Bardzo VRAM żerna jak każde UE5. Edytowane 3 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ciekawe czy monitor prywatny czy przy inwenturze po zamknięciu studia zabiorą. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 19 minut temu, SnoD napisał: Tak to można grać tak jest, czyli paski out, ultrawide in, coś pieknego Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Widzę, że marketing gruby wjechau 14 dni przed premierą Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja (edytowane) to obczajcie, czyli pecetowcy bez UW będą chyba mieli domyślne paski "Our game camera is anamorphic with a 2.39:1 aspect ratio, meaning on your average display there will be letter-boxing." Dla chętnych pececiarzy: tutaj sobie możecie zobaczyć jak to wygląda na waszym ekranie: Edytowane 9 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Godzinę temu, Szermac napisał: Widzę, że marketing gruby wjechau 14 dni przed premierą powinni ciebie zatrudnic to codziennie bys klepał po kilka twittow o niczym. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 2 minuty temu, Szymek napisał: No właśnie...gdzie marketing gry? No dzisiaj już 8 dzień marketingu na twitterze. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Nie mogą za dużo reklamowac, bo i tak pokazali już połowę gry. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 16 minut temu, Szymek napisał: No właśnie...gdzie marketing gry? Marketing gry Microsoftu? kekw Oni żyją w jakimiś wyimaginowanym świecie gdzie każuale pocztą pantoflową nakręcają się na ich gierki. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 10 maja Autor Opublikowano 10 maja Obawiałem że będzie downgorad, ale gra wygląda jeszcze lepiej 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja steam słabo to wygląda jak gra jest pomiedzy martwym db the breakers i indykami. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Stary news, ale podobno na słynnym conference M$ wyliczyli, że gra zostanie oceniona na low 90s xD. https://www.neogaf.com/threads/internal-mock-reviews-for-hellblade-2-are-in-the-low-90s-nate-the-hate-rumour.1665463/ Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 2 godziny temu, Beelzeboss napisał: steam słabo to wygląda jak gra jest pomiedzy martwym db the breakers i indykami. Ja ten tytuł np opłaciłem gamepassem i wyjebongo elo elo 3 2 0. Zresztą Senua jest grą AA to pewnie łatwiej spiąć budżet PRAWDA? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja (edytowane) 54 minuty temu, Bielik napisał: Ja ten tytuł np opłaciłem gamepassem i wyjebongo elo elo 3 2 0. Zresztą Senua jest grą AA to pewnie łatwiej spiąć budżet PRAWDA? Tak jak HiFi Rush, tylko drożej... a to tego liczby na razie ma gorsze xD. 65 msc ma HB2 na wishliscie Steam, a 235 na liscie top... No i te 3.21% posiadaczy ekranów ultrawide na PC, ciekawe ile będzie zwrotów na czarne pasy na ekranie 16:9 monitorów normalnych userów. Edytowane 11 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Im gorzej się sprzeda, tym szybciej mam nadzieje dostaniemy port na sonke5 1 1 2 Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tak jak HiFi Rush, tylko drożej... a to tego liczby na razie ma gorsze xD. 65 msc ma HB2 na wishliscie Steam, a 235 na liscie top... No i te 3.21% posiadaczy ekranów ultrawide na PC, ciekawe ile będzie zwrotów na czarne pasy na ekranie 16:9 monitorów normalnych userów. Myślę, że ludzie jednak oglądają filmy i jakoś do nich dotrze, że jak coś jest nagrywane/stworzone w innej perspektywie niż 16:9 to muszą być pasy na ekranie 16:9. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Myślę, że jeśli jakość audiowizualna dowiezie, to po 20 sekundach nikt nie będzie zwracał uwagi na pasy. Ja bardzo liczę na to, że gra będzie brutalna i poryta. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Ale to miażdży graficznie wszystko co wyszło na konsolach Jeszcze kilka dni i będzie grane. 3 2 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Za kilka dni sie okaże czy tak miażdży. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 13 maja Autor Opublikowano 13 maja o grafikę to akurat można być spokojnym, ci co już grali mówią o najładniejszej grze w jaką ogrywali, na dostępnych materiałach też wygląda bardzo dobrze. Zobaczymy jak inne elementy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi