kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Panowie no co ja mogę powiedzieć, Kraków miastem kultury i ludzie nawet w czasie epidemii chodzą do kina. A zważywszy na ograniczoną liczbę dostępnych foteli i dosłownie dwa seanse dziennie w normalnych godzinach, to efekt był jaki był. Jeśli się nie zna danej sali, to podgląd dostępny na stronce kina może zmylić, więc tutaj była akurat moja wtopa. No także jakby nie pewne subiektywne czynniki, to raczej bez problemu bym wykupił coś lepszego, co nie zmienia faktu, że przez jakieś dwa tygodnie sprawdzania stanu zapełnienia w interesujących porach, sale były mocno obładowane. 6 godzin temu, Luqat napisał: Pewnie pani przy kasie (...) >2020 >kupowanie biletu w kasie Co ta Polska C. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Wziąłeś bilet w rzędach pod ekranem na jakimś przeciwległym rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) Nie no jakbym miał po rogach siedzieć to już bym wolał odpuścić całkiem xd. Na środku, jeden przednich rzędów. Może "tragiczne" to za mocne słowo, no ale miejsca były zdecydowanie za blisko ekranu. Edytowane 2 grudnia 2020 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 film do kupienia w pewnych sklepach, promocja cyber środa 0 % nawet tera mi to zwisa i nie chce mi się zasysać i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 5 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Nie no jakbym miał po rogach siedzieć to już bym wolał odpuścić całkiem xd. Na środku, jeden przednich rzędów. Może "tragiczne" to za mocne słowo, no ale miejsca były zdecydowanie za blisko ekranu. No, to akurat faktycznie złe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 439 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Właśnie skończyłem oglądanko. Straszne dziwadło ten film. Spoiler Pod koniec filmu juz sie zgubiłem ile razy oni ten czas już odwrócili. No i główna baba mogła być trochę ładniejsza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 707 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Obejrzałem i generalnie podobało mi się. Oczywiście nie jest to najlepszy film Nolana. Główny minus jak dla mnie to akcja zapie.ralajaca jak gazela. Ciągłe przeskoki i mało informacji dot.bohaterow i fabuły. Z tego też powodu ciężko ogarnąć co dzieje się kiedy. Mnie ten motyw z odwracaniem czasu zaskoczył, było to świeże jak dla mnie. W dodatku jest to świetnie zrealizowane, ta finałowa bitwa wow Przejdę do meritum, pomimo że Nolan czesto fiksuje nt jakiegoś pomysłu i cierpią na tym inne rzeczy, to jednak dalej będę bronił go jesli chodzi o realizację. Minimum efektow cgi, w czasach gdzie co chwilę wychodzą odbijane jak od kalki superhero movie za 200mln w większości robione na kompie. Dla mnie takie 7/10 Ps. Pierwszy raz korzystałem z apki Chilli na tv, jakość obrazu naprawdę dobra co wpłynęło napewno na odbiór filmu Edytowane 21 grudnia 2020 przez drozdu7 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Jakby ktoś nie wiedział jak część algorytmu Spoiler znalazła się w rękach Satora: Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 28 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2020 Musialem sie troche zmusic do skonczenia tego filmu. Pierwsza czesc filmu, tak jak pare osob juz mowila, za szybka i nie ogarnialem o so chosi jakby. Druga czesc juz lepiej i wtedy jakos gladziej mi film poszedl. Ogolnie to ok akcyjniak Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Dla mnie dalej najgorsza szmira 2020 Wolałbym mieć covida i leżeć na kwarantannie niż jeszcze raz to obejrzeć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 52 minuty temu, gekon napisał: Dla mnie dalej najgorsza szmira 2020 Nie moze byc gorsze od WW84. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Też przebrnąłem przez to cudo i szczerze nie jest to zły film tylko trochę w mojej ocenie przekombinowany. Wyjaśnienie całego mechanizmu zajęło 2 minuty i jak sam pomysł jest ok to nie ratują tego filmu głupotki i słaba gra aktorska. Patison to jak Cię mogę ale główny bohater to już w ogóle niech się zajmie czymś innym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Godzinę temu, Mejm napisał: Nie moze byc gorsze od WW84. A to nie wiem, nie oglądałem jeszcze. Przez moment myślałem, że Hubie ratuje Halloween jest najgorszą szmirą 2020, ale potem sobie przypominałem, że Tenent był robiony na poważnie i od początku do końca jako "Dzieło", więc jednak nie Ta gra Denzela Jr xDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 A jak pisałem, że gość gra na poziomie braci Mroczków to się śmiali ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 2 godziny temu, gekon napisał: Wolałbym mieć covida i leżeć na kwarantannie niż jeszcze raz to obejrzeć Jak już marudzisz, to chociaż nie pier.dol głupot, ok? Tak, wiem że można normalnie przeklinać, ale wolę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 25 minut temu, Rudiok napisał: A jak pisałem, że gość gra na poziomie braci Mroczków to się śmiali ze mnie No niestety talentu po starym nie odziedziczył. Może się rozkręci XD Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 24 minuty temu, Luqat napisał: Jak już marudzisz, to chociaż nie pier.dol głupot, ok? Tak, wiem że można normalnie przeklinać, ale wolę tak. Sam pierdolisz. Tak przehajpowanego gowna w życiu nie widziałem. I do teraz nie wiem, czy przypadkiem nie był to eksperyment społeczny typu - wciskamy jajco i stulejarze z automatu mają iść do kina i się zachwycać. Adam Sandler w Hubiem ratuje Helołin zagrał milion razy lepiej niż Denzel Jr. I nie to, że była rola życia Sandlera (który swoją drogą jest całkiem dobrym aktorem), a to, że był to dramatycznie słaby i żenujący występ. ALE i tak lepszy niż główna rola w Tenet. Mimo przewijania ten koszmar ciągnął mi się w nieskończoność, ale toleruje Nolana więc dałem mu szansę i obejrzałem ten 2-godzinny festiwal gadających głów i pifpaf od tyłu, który kosztował z miliard xD No i nie, ten film nie byłby ciekawszy w IMAXIE, a puszczony od tyłu jest tak samo płytki i idiotyczny PS. To raczej logiczne, że nie wolałbym mieć covida i leżeć 2 tygodnie w łóżku niż to oglądać, ale na pewno wolałbym przez 3 godziny gapić się w pustą ścianę niż powtarzać seans Tenent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Chyba nie zrozumiałeś przesłania i cały wywód na temat filmu dałeś Nie pierdol, że wolałbyś mieć wirusa, bo znam ludzi i to w rodzinie, którzy mają i nie wszyscy sobie leżą w domku przez dwa tygodnie, popijając kakao i oglądając Teneta. Kapiszi teraz? Więc nie PIERDOL, ok? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Po co tyle emocji. Film wszyscy zasaali z neta a sracie się jakby to był cp2077 kupiony w preoderze na FAT ps4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Kto zassał ten zassał. Ja byłem na przedpremierze w czymś co kiedyś nazywano kinem, ale nie zmienia to mojego zdania o tym, że film to balas podszyty ładnymi scenami akcji i pompatyczną muzyką z drewnianym głównym bohaterem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Godzinę temu, mozi napisał: Po co tyle emocji. Film wszyscy zasaali z neta a sracie się jakby to był cp2077 kupiony w preoderze na FAT ps4. Chyba jednak nie wszyscy, bo ja też byłem w kinie, więc chyba nie ma co uogólniać. Poza tym nikt się nie sra o film, a przynajmniej ja, bo o co innego chodziło w mojej odpowiedzi, co zresztą później napisałem, ale chyba niektórzy dalej nie załapali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 16 godzin temu, Luqat napisał: Chyba jednak nie wszyscy, bo ja też byłem w kinie, więc chyba nie ma co uogólniać. Poza tym nikt się nie sra o film, a przynajmniej ja, bo o co innego chodziło w mojej odpowiedzi, co zresztą później napisałem, ale chyba niektórzy dalej nie załapali. Dobrze ale jesteś pewnie wsrod paru %. Ja kupiłem bilet do kina ale nie mogłem iść więc się 'dozlozylem' do wyniku filmu ale tak czy inaczej nie ma co się rozwodzić. Film jest jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Ja pier.dole, tutaj tez tatek przylazl wygrazac palcem i ustawiac o czym mozna pisac a o czym nie na forum DYSKUSYJNYM? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Co ty pierdoliosz? Wracaj pod kamień lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi