Shago 3 531 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 19 godzin temu, mozi napisał: Po co tyle emocji. Film wszyscy zasaali z neta a sracie się jakby to był cp2077 kupiony w preoderze na FAT ps4. Mów za siebie. Obejrzane w Imax w premierowym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 23 godziny temu, Luqat napisał: Chyba nie zrozumiałeś przesłania i cały wywód na temat filmu dałeś Nie pierdol, że wolałbyś mieć wirusa, bo znam ludzi i to w rodzinie, którzy mają i nie wszyscy sobie leżą w domku przez dwa tygodnie, popijając kakao i oglądając Teneta. Kapiszi teraz? Więc nie PIERDOL, ok? Ya yebie, typie, TO TYLKO film, więc zluzuj majty. Dodatkowo bardzo słaby film, który nie jest warty nerwów... a nawet ściągania z netu. wyjaśniłem ci wyżej, że z tym covidem to był żart, ale serio wolałbym przez godziny gapić się w ścianę niż to jeszcze raz obejrzeć. Nie potrzebuję historii twojego starego czy ciotki, żeby napisać, że film bardzo mi się nie podobał I przesłanie w Tenent xD Płaskie jak ściany w Incepcji. Gratki, że je zrozumiałeś - pewnie użyłeś do tego wszystkich swoich szarych komórek Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Przecież w tym filmie nie było przesłania. Ludzie Chodziło tylko o efektowne pif-paf z ratowaniem świata przed jednym złym bohaterem. Największym wrogiem tego filmu są ludzie, którzy przeinterpretowują i doszukują się dziesiątego dna w filmie nastawionym wyłącznie na akcję. To nie Incepcja ani Interstellar. Nie masz szukać motywacji głównego dobrego do ratowania świata, bo jest nim samo ratowanie świata(Dziewczyna napatoczyła się przy okazji, ale nie o nią chodzi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Najlepsze są komentarze pod negatywnymi opiniami. Jeżeli się Tobie tenet nie podobał to nie zrozumiałeś tej bardzo zawiłej fabuły. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 Wczoraj obejrzane i w sumie, to tak bez rewelacji. Cieszę się, że nie byłem na tym w kinie. Technicznie, wizualnie jest rewelacja. Ale film nie został w głowie, nic nie wniósł ( mimo innowacyjnego pomysłu ). Obejrzeć i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 1 hour ago, Boomcio said: Wczoraj obejrzane i w sumie, to tak bez rewelacji. Cieszę się, że nie byłem na tym w kinie. Technicznie, wizualnie jest rewelacja. Ale film nie został w głowie, nic nie wniósł ( mimo innowacyjnego pomysłu ). Obejrzeć i zapomnieć. A gdzie oglądałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 7 minut temu, SetoPL napisał: A gdzie oglądałeś? Cda.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 1 minute ago, Boomcio said: Cda.pl A jak tam z jakością obrazu? Kiedyś to był dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 1080 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 W dniu 5.01.2021 o 17:07, kiseki napisał: Najlepsze są komentarze pod negatywnymi opiniami. Jeżeli się Tobie tenet nie podobał to nie zrozumiałeś tej bardzo zawiłej fabuły. xD w minimum 50% przypadków tak jest. tenet jest bardzo zawiły i nie ważne jak skupiony i bystry jest widz - po pierwszym seansie nie sposób uporządkować tego wszystkiego w głowie. to chyba jest kluczowy element, który odrzuca ludzi od tego filmu ale tenet po prostu taki jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 ten film jest jak primer (2004)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 W ogóle, kompletnie taki nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 ten film jest dokładnie jak gówno obesrane (22202) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Obejrzane i świetny film. Dobrze, że nie byłem w kinie bo parę razy sobie przewijałem zawiłości. Nolan umie dobre filmy robić. Nie wiem czy stawiałbym go wyżej niż Incepcja ale bardziej mi się podobał niż Interstellar. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Tak, a wiedzieliście, że ten film jest najlepszy kiedy się kończy? Taki nolanowy twist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Według niektórych ten film się skończył na samym początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi