tomeek85 0 Opublikowano 30 grudnia 2019 Opublikowano 30 grudnia 2019 Witam są jakieś osoby grające w Diablo 3 na switchu ? Szukam kompanów do wspólnej gry, ciężko znaleźć kogokolwiek, a samemu wiecie jak się gra ;) Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Opublikowano 15 sierpnia 2021 (edytowane) Ktoś może ma problem z polską wersją językową na Switchu? Na dwóch konsolach pobrałem tą łatkę z polską wersją i w obu przypadkach nie działa. Totalnie tego nie kumam. Ktoś też tak miał? Edit: Sytuacja już ogarnięta. Przy któryś tam pobraniu w końcu zadziałało. Edytowane 16 sierpnia 2021 przez Mantis Cytuj
roivas 41 Opublikowano 13 lipca 2022 Opublikowano 13 lipca 2022 Siema. Chciałem pograć z kuzynem w kanapowej kooperacji w trybie tabletu. Jak grac żebym później mógł sam kontynuować rozgrywkę i żeby ten nasz wspólny progres nie przepadł? Coś trzeba wiedzieć? Obie postaci się zapiszą? Sorry za głupie pytania mam nadzieję, że ktoś mi z tym pomoże;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi