Gregor var Emreis 129 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 Serial z Apple TV+. Opowiada o kulisach powstawania tytułowego programu, którego polskim odpowiednikiem jest Dzień Dobry TVN na przykład. Ale tak naprawdę jest o ruchu Me Too, i, co zaskakujące, wcale nie jest jednoznaczny. Wręcz przeciwnie. Pokazuje, że jest wiele odcieni tego procederu, wiele płaszczyzn, zdecydowanie nie jest politycznie poprawna. Ogólnie rzecz bardzo dobrze zagrana. Polecam, bo początek jest dosyć tendencyjny, ale rozkręca się w sumie w zaskakującym kierunku. Dobra rzecz Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 (edytowane) A ja nie polecam. Jest 100 lepszych rzeczy na streamingu. Bardzo chciałem go obejrzeć nawet wykupiłem miesiąc Apple TV dla tego serialu i serial for all mankind. Z tych dwóch tylko ten drugi mi się spodobał. Morning show to serial wydmuszka z dziwnymi do nikąd monologami. Serial miał chyba w zamyśle autorów coś ważnego mówić a nie mówi nic. Poziom obyczajowych tasiemców nbc w stylu chirurgów. Do kotleta dla pani w ciąży na macierzyńskim. Taką obsada a takie nijakie coś. Szkoda zmarnowany potencjał Edytowane 2 stycznia 2020 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi