Plugawy 3 703 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) Będzie gra na postawie cyklu książek "Ja, Inkwizytor" Jacka Piekary. Za roboę bierze się Dust, jakieś polskie studio, które z tego co widziałem zrobiło jakieś popierdółki albo gry na mobilkę. Mają budżet 14mln a sama gra ma mechaniką przypominać HR i Detroit. Data premiery niby 2022, czyli jeszcze poczekamy. https://twitter.com/JacekPiekara?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author https://twitter.com/ItheInquisitor https://m.facebook.com/thedustentertainment https://thedust.pl/ Piekara pozazdrościł Sapkowskiemu, ale czy kasa jest wystarczająca - 14mln? No i studio odpowiedzialne też szału nie robi, ale może pozytywnie zaskoczą. Edytowane 9 stycznia 2020 przez Plugawy Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 Książki bardzo lubię, samo lore podoba mi się nawet bardziej niż Wiedźmin, no ale ta gierka... delikatnie mówiąc podchodzę z rezerwą, z tych samych powodów, które wymienił autor 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) No na razie nie ma podjarki bo nic nie pokazano, ale prowadzenie śledztwa w tym świecie daje nadzieję na coś dobrego. Gdyby to był nawet jakiś odłam CDP Red to bym był spokojny. Wyjść ma na wszystkie platformy, ale w 2022 wątpię, żeby coś nowego i dobrego na ps4 się pokazało. Edytowane 9 stycznia 2020 przez Plugawy Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 "Inspiracje: Heavy Rain,Detroit BH" Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 2 godziny temu, Hela napisał: "Inspiracje: Heavy Rain,Detroit BH" Też to dla mnie grę skreśliło xD 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 Wyczuwam mega-balasa Zreszta ten dzban Piekara nie zasługuje na nic lepszego 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 stycznia 2020 @deeprzeciez ten cykl to ciekawe czytadło, nie jest to Ślepowidzenie, ale dobre rozrywkowe fantasy. Łażenie, pierd.olenie i rozwiązywanie jakiegos śledztwa przez Inkwizytora może być ciekawe, plus różne ścieżki wyboru w dobrej oprawie i można grać. Detroit żadnym balasem nie był ani średniakiem, więc nie rozumiem skąd te smichy chichy kur.wa/ Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 Czytałem kilka tomów i dla mnie to bardzo słabe. Ciekawy setting, ale warsztatowo momentami ociera się o poziom fanfika. Co kto lubi A że jakieś nołnejmowe studio coś poważnego z tego wyrzeźbi? Taki z tego będzie polski Heavy Rain jak z Legii Warszawa polski Bayern Monachium Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 Oby było brutalnie i krwawo. Mogli by inspirować się klimatem manhunta, a nie gameplayem z detroit bh. Cytuj
rah 153 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Cykl książek bardzo fajny, teaser dość klimatyczny. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak wyjdzie. Potencjał na gierkę jest duży. Idzie na celownik. 1 Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 23 maja 2022 Opublikowano 23 maja 2022 Graficznie wiadomo, że bieda, ale może grywalnością będzie to poziom takiego Greedfalla co znaczyłoby, że chętnie bym ograł ten tytuł. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 24 maja 2022 Autor Opublikowano 24 maja 2022 Graficznie tragedii nie ma, może tak mi sie wydaje bo nie siedze na ps5 jeszcze. Przypomina mi to troche Vampyra nie wiem czemu. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego (edytowane) Gollum A.D. 2024? Nie dziwne że zapomnianio o tym pomiocie. https://youtu.be/BeHo4kdGY6o?si=k7cfLSukvjkYxA_D Edytowane 5 lutego przez PiotrekP 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie wiedziałem, że jest aż tak źle Pewnie z sentymentu się ogra, ale nie teraz. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Wrzucilem to samo, a jest tylko link. Why? Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Godzinę temu, PiotrekP napisał: Wrzucilem to samo, a jest tylko link. Why? To wina Mordimera Mardderdina. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego To jest jakiś ponury żart xD.Ten filmik tvgry to złoto.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Ja podejrzewałem z uwagi na studio pracujące nad tą grą, że będzie średniutko. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Nie no z filmików można było wywnioskować drewno, ale myślałem że może chociaż z duszą. Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego W dniu 5.02.2024 o 16:31, PiotrekP napisał: Wrzucilem to samo, a jest tylko link. Why? Skrócone linki z apki z telefonu się nie osadzają tutaj jak pełne linki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi