Czezare 1 454 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Nie oglądałem tego filmiku, ale wiem, że to gówno prawda, bo gra w całokształcie jest sądząc po demku...zajebista! Zacząłem demo i chciałem tak sobie pyknąć pięć minut, przekonać się, że to wierutne krapsko i olać, a tymczasem gra mnie tak przecurewsko wciągnęła, że gdyby nie to, że muszę jutro wstać wcześnie do roboty to napierałbym dalej Żeby nie było...gra może uchodzić za Wiedźmina dla ubogich z uwagi na przedpotopową grafikę rodem z PS4 (tak w porywach) , animacja momentami krztusi się niczym chory na koronkę w przedśmiertnych konwulsjach, ale jaki to ma KLIMAT, jak fajnie poprowadzono narrację, jaki ten świat jest w sumie spójny i w taki specyficzny sposób...plastyczny! Długo by pisać. Super główny bohater i nie tylko. Momentami setnie się też uśmiałem z niektórych tekstów Walka w sumie też niczego sobie i moim zdaniem jest na pewno lepsza niż w Kingdom Come. Mi się bardzo spodobało i pewnie bym z rozpędu kupił pełniaka, ale...nie jest jeszcze dostępny Aha, o książkach Piekary słyszałem, ale ich nie czytałem. Nie przeszkadzało mi to. Bardzo polecam obczaić to demko i samemu wyrobić sobie zdanie, a nie bezkrytycznie dawać wiary jakimś domorosłym hejterom. 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego No właśnie tak oglądam i czytam recenzje i mam wrażenie że dostaje najgorsze oceny bo Piekara. No widać że drewno, ale tak trochę z dupy uzasadnione tak słabe oceny. Jakby lewactwo miało ból dupy. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 2 godziny temu, GSPdibbler napisał: No właśnie tak oglądam i czytam recenzje i mam wrażenie że dostaje najgorsze oceny bo Piekara. No widać że drewno, ale tak trochę z dupy uzasadnione tak słabe oceny. Jakby lewactwo miało ból dupy. Możesz recki czytać i oglądać do woli, ale skoro twórcy udostępnili demo to warto skorzystać z tej możliwości i samemu sprawdzić, bo a nóż widelec jak w moim przypadku zassie i nie puszcza Demo jest w chuy długie do tego stopnia, że w pewnym momencie myślałem, że ktoś omyłkowo puścił fulla. Nawiasem mówiąc nie skończyłem go nawet. Ta akurat wersja demonstracyjna jest bardzo dobra, bo pozwala dość miarodajnie się zorientować z czym mamy do czynienia. Wczoraj ogrywałem również równie dłuuuugie demo Final Fantasy VII Rebirth, która jest rzecz jasna pierdyliard razy ładniejszą grą, w którą władowano galaktycznie więcej kasy, ale subiektywnie u mnie wygląda to tak: Inkwizytor>FFVIIR Cytuj
szurubur 122 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego te demo jest na kazdej platformie? bo wczoraj na xboxie jakos nie widzialem. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Ja to odpaliłem wczoraj na ps5 .Trzeba brać naprawdę mocny stuff żeby grać w to coś i oglądać te powykręcane ryje xD. Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Ktoś ogrywa, coś wleciało jakieś optymalizatory? Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Gra technicznie jest mocno 5/10 ale ogralbym calosc dla tej fabuly xd Jezus jako bad boy? Biore. Tylko szkoda ze taki slaby dostep do pudelek. Na allegro byla 1 sztuka i sie sprzedala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi