Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze jakby chociaż dobre gry speedrunowali, a nie takie kasztany :(

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, to jak to w końcu jest z tymi speedrunami? Bo nie wiem na czym aktualnie stoimy, a temat tu i tam się ostatnio przewija. Szanujesz czy gardzisz?   Wciąż trwa coroczny charytatywny str

• Jeszcze jakby chociaż dobre gry speedrunowali, a nie takie kasztany

• TAS to jest skrypt, który piszesz dla emulatora. W skrócie: jest to kombinacja przycisków i ich interwały czasowe. Jak dobrze napiszesz, to gra dosłownie przechodzi się sama (oczywiście to działa perf

Opublikowano

Nie każda dobra gra ma ogrom możliwości ucięcia sporej liczby minut.

Opublikowano

No o tym mówię - facet znalazł glicza w starym mario i mam klaskać uszami do tego?

Opublikowano

Nie masz takiego obowiązku :D osobiście oglądam czasem speedruny gier które dobrze znam. Zadziwiają mnie te skróty, tricki itd

Opublikowano

Niestety tego jest bardzo mało zazwyczaj ( o to chodzi przecież, a przynajmniej powinno), no ja sobie obejrzałem np. speedrun Bloodborne i facet po prostu dojechaną postacią kosił bossów na kilka strzałów, tylko raz pokazał coś o czym nie wiedziałem, ale to był glicz).

Opublikowano

Hmm.. ogólnie super, skoki wymasterowane, feeling gry też ale nieco podejrzanie mi wygladało przeskakiwanie nad kwiatkami, normalnie przy takich skokach to byłby zgon. Miał jakąś nietykalność włączoną?

Opublikowano

Xd nie nie mial, pixel perfect skoki po prostu i zdaje sie ze roslinki maja mniejsze hitboxy niz wygladaja

polecam serdecznie caly kanal tego typa. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Beznadziejnie sie takie speedruny oglada ;/

nowy material od summoningsalt, jak zwykle klasa :banderas:

Opublikowano

Developerzy Darksiders Genesis oglądają speedrun swojej gierki - fajnie się słucha ich reakcji :)

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś zrobiłem Banjo-Kazooie w poniżej 5h, a teraz widzę, że byłbym na 250 miejscu :). I w GoldenEye się podbijało czasy z kumplami w pojedynczych levelach, więc się zdarzało. Jeśli ktoś lubi to nie czemu nie, z tym że tych długaśnych to nie oglądam, bo szkoda czasu. Chyba tylko 3 obejrzałem całe: BattleToads, SM64 i Celeste, ale i też kilka urywków z innych gier, z czystej ciekawości.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kurde, fajnie się to ogląda. I trzyma w napięciu!

W skrócie: jeden kolo chciał zdobyć rekordy na wszystkich trasach, a cała reszta społeczności starała się mu w tym przeszkodzić.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No, ale NA KLAWIATURZE?

Nie uznaję. 

Tylko oryginalny padzior.

Opublikowano

Cytat

Pamietam jak gosciowi z MGS4 sprzedalem pro-tipa jak zaoszczedzic ze 3 minuty w rozdziale 3 ktory mozna bylo caly przebiec. Piekne to byly i beztroskie czasy. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
On 11/28/2020 at 8:38 PM, Grabek said:

Nowy rekord w marianie :obama: 

4:54 incoming

szybko poszlo :reggie:

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...