Skocz do zawartości

The Outsider - 2020 - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Zakladam temat zeby nikt nie przegapil tego zlota. Ciezki, przygnebiajacy klimat, zagadka, muzyka, zdjecia :banderas:HBO znowu dalo do pieca

Po dwoch epach wydaje sie ze w koncu jakis serial moze zagrac w tej samej lidze co pierwszy sezon True Detective

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwa dni temu to obejrzałem, strasznie gęsty klimat, pilot przebił Detektyw s3.

Gruby start HBO !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ktoś będzie oglądał finałowy odcinek, to przypadkiem nie kończycie od razu po pierwszych napisach.  :good:

Opublikowano

Ja bym powiedział, że tylko 2 (może 3) pierwsze odcinki były bardzo dobre, a reszta to już takie mocne "meh" :reggie:

Opublikowano

Ja dopiero po 3 epie zauważyłem, że to serial na podstawie powieści od Kinga :yao: No kurde wtedy trochę jaranko opadło, bo liczyłem na skomplikowany kryminał z plot twistem, a tak to wiadomo czego się już można spodziewać.

Opublikowano

Ja się nie zgodzę, że tylko początek dobry.

Pojawienie się Holly Gibney super, bo to świetna, intrygująca postać.

Póki co jestem po 6 odcinkach.

Opublikowano

Tylko 1 odcinek był spoko na takie mocne 8.5 czy pod 9. Później to równia pochyła i z każdym kolejnym odcinkiem co raz bardziej się przymuszalem do oglądania. El Cuco kreowany na mistyczne tajemnicze monstrum którego należy się bać a pod koniec gdyby nie spierd.olil to by go dziadek Janusz zatłukł. No bez jaj. Naciągana 6.

Opublikowano

Troche jakby S2 mieli kręcić.
A mi się podobał serial, jakoś wybrnęli z finałem, ode mnie całość 8/10