Opublikowano 14 stycznia 20205 l Zakladam temat zeby nikt nie przegapil tego zlota. Ciezki, przygnebiajacy klimat, zagadka, muzyka, zdjecia HBO znowu dalo do pieca Po dwoch epach wydaje sie ze w koncu jakis serial moze zagrac w tej samej lidze co pierwszy sezon True Detective
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Dwa dni temu to obejrzałem, strasznie gęsty klimat, pilot przebił Detektyw s3. Gruby start HBO !
Opublikowano 9 marca 20205 l Jak ktoś będzie oglądał finałowy odcinek, to przypadkiem nie kończycie od razu po pierwszych napisach.
Opublikowano 11 marca 20205 l Ale słabizna te dwa ostatnie epy... A zakończenie jak to u Kinga, kaszana. Takie 7/10 za całość.
Opublikowano 11 marca 20205 l Ja bym powiedział, że tylko 2 (może 3) pierwsze odcinki były bardzo dobre, a reszta to już takie mocne "meh"
Opublikowano 11 marca 20205 l Ja dopiero po 3 epie zauważyłem, że to serial na podstawie powieści od Kinga No kurde wtedy trochę jaranko opadło, bo liczyłem na skomplikowany kryminał z plot twistem, a tak to wiadomo czego się już można spodziewać.
Opublikowano 11 marca 20205 l Ja się nie zgodzę, że tylko początek dobry. Pojawienie się Holly Gibney super, bo to świetna, intrygująca postać. Póki co jestem po 6 odcinkach.
Opublikowano 11 marca 20205 l Mi się podobało całościowo ale fakt że ostatni odcinek już mocno odstaje.
Opublikowano 12 marca 20205 l Tylko 1 odcinek był spoko na takie mocne 8.5 czy pod 9. Później to równia pochyła i z każdym kolejnym odcinkiem co raz bardziej się przymuszalem do oglądania. El Cuco kreowany na mistyczne tajemnicze monstrum którego należy się bać a pod koniec gdyby nie spierd.olil to by go dziadek Janusz zatłukł. No bez jaj. Naciągana 6.
Opublikowano 12 marca 20205 l Troche jakby S2 mieli kręcić. A mi się podobał serial, jakoś wybrnęli z finałem, ode mnie całość 8/10