Gregor var Emreis 129 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Postapo z Khalem Drogo. W skrócie - ludzkość jest zredukowana do kilku milionów, póki co nie wiem czemu W każdym razie od wydarzenia minął już jakiś czas, jednym ze skutków jest fakt, że ludzie stracili wzrok. Jestem dopiero po 3 odcinkach, ale bardzo fajnie się to zawiązuje, serial jest fantastycznie zrobiony. Oczywiście świetne plenery z pozostałościami naszej cywilizacji, bardzo dobre efekty, aktorzy też wydają się ok. Ciekawie się to zapowiada i polecam się zapoznać. Cytuj
Marcin_wawa 454 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Jakość streamingu ATV+ mocno szokuje. Na pewno najlepsza platforma pod tym względem. Odpaliłem pierwszy odcinek See i od razu rzucił mi się w oczy świetny dźwięk i obraz ostry jak żyleta. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 23 stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 stycznia 2020 Stuprocentowa racja, marzę o HBO GO w takiej jakości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi