Skocz do zawartości

Rockstar Games dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) żyć się odechciewa. A mogli pokazać nowego Manhunta...

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 273 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Widać na co nastawia się R*, tylko i wyłącznie na łojenie kasy. Jak widać bardziej opłaca się doić mleczną krowę niż odchować nowego cielaka. Ot takie porównanie przyszło mi do głowy..

Opublikowano

Wspominałem już kiedyś jak bardzo nienawidzę gta 5?  :)

Opublikowano

No ku.rwa przez 7 lat nawet nic fabularnie nie poszerzyć, rzygam na nich.

Opublikowano

Nawet bym się nie wysrał na to rockstar.

Opublikowano

Rekiny to bardzo dochodowa waluta, to będą doić na następnej generacji :kaz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To już nawet nie jest cień dawnego Rockstara, gdzie gry od nich wychodziły co roku. Piękne czasy były.:fsg:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Identycznie u mnie było z reakcją.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niezły tam musi być rozpyerdol... GTA 6 to będzie pewnie maszynka do hajsu jakiej jeszcze nie widzieliśmy, a EA na jej widok obsra się z zazdrości.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajnie jakby dołączył do niego jeszcze Leslie Benzies (chociaż on chyba się właśnie z Houserami miał na pieńku?) Dobre info bo po sukcesie gta online już nie liczę na gry od R* 

Opublikowano

Pewnie szybciej dostaniemy nową gierkę od tego nowego studia niż od rockstar.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coraz częściej pojawiają się newsy o rzekomych pracach nad remakiem trylogii GTA, które potwierdzają i n s i d e r z y wśród fanów marki. No jakoś nie chce mi się w to za bardzo wierzyć, skoro są to gry, które mają po 17-20 lat w tym roku i odświeżenia licencji wymagałby OST i pewnie też voice acting postaci. 

Opublikowano

A to ci sami insajderzy marki, co widzieli mapę z GTA6 w tym tęczu?

Opublikowano

Niby jacyś tacy legitni, którzy wcześniej się sprawdzali.

https://planetagracza.pl/gta-trilogy-remake-informator-przecieki/

https://planetagracza.pl/gta-doniesienia-remake-gier/

No chyba, że dostalibyśmy, coś na wzór remaku Mafii, ale to już chyba tym bardziej jest mało prawdopodobne, bo takie San Andreas, albo Vice City są zbyt dużymi grami, żeby chociażby od nowa nagrywać dialogi z nowymi aktorami. GTA III już prędzej i tu coś może być na rzeczy.

Opublikowano

W najlepszym razie dostaniesz proste porty okrojone z OG muzyki, a zatem też z klimatu.

Opublikowano

No, ale takie porty to już chyba są, nawet na telefonach.

Opublikowano

22 października jest 20 lecie GTA3 więc jakiś porządny remaster z chęcią bym przygarnął. Podstawowy port był by bez sensu tym bardziej że na PS4/5 jest już GTA 3/VC/SA. Jeśli podciągną oprawę zachowując komiksowy styl to na pewno zagram tym bardziej że kończyłem GTA3 pół roku temu i nadal był fun.