japco 275 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Gietea sretea, niech przestaną być cipeuszami i reaktywują Manhunta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 5 godzin temu, Patricko napisał: Nie mieli tego czasem przekładać na silnik Unreala? Na UE4, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Jak by nie było muzyki w radio to bym zawył z beki chyba. Bardzo jestem ciekawy jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Mogą też dodać nowe utwory [SZOK] [ZOBACZ JAK] Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Mogą, prawda, to byłoby nawet lepsze jakby zostawili część oryginalnego soundtracku i dodali nowe kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 Tam chyba największy problem był z usunięciem MJa, pewnie sobie zażyczyli za licencję od R* chore sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Co znacza te numery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 20 minut temu, MEVEK napisał: Co znacza te numery? To są te numery, co je rockstar odpierdala od pewnego czasu. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 W launcherze dodali pare linijek kodu i juz krzyczą ze remaster trylogii xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ej, ale wejdźcie w tweeta bo widzę że wszyscy tylko rzucili okiem na mojego posta. Jak byk napisane GTA 3/Vice City/San Andreas - Unreal. A teraz jeszcze doszło: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ale jaranko Achievement z rowerem w VC może sugerować, że dostaniemy bardziej rozbudowane wersje tych tytułów. Fajnie, że w końcu czekamy na coś nowego od Rockstar, co nie jest związane z tym śmietnikiem Online. Tak samo Achievement z Savannah z SA uległ zmianie i teraz jest Sabre: Niepotwierdzone źródła mówią o dodaniu nowych pojazdów i przemodelowaniu starych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) Tydzień temu było mi wszystko jedno, a dzisiaj... jaram się po samych przeciekach, czekając na szczegóły Mam tylko nadzieję, że soundtracki w całej trylogii będą dawały radę. Bo że się zmienią w pewnym stopniu, to raczej pewne. Ani w czwórce, ani w piątce nie było dla mnie tylu dobrych, pasujących do klimatu każdej z tych gier bitów, co właśnie w pierwszych trzech częściach serii w 3D. Spoiler Wreszcie będzie w co grać na nextgenach Edytowane 6 października 2021 przez l33t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) nie powiem, jaram się odświeżoną trylogią, cicho liczę na pare nowych misji, ten sam soundtrack i bonusowe kawałki. Może jak się sprzeda dobrze to dadzą bully i the warriors w podobnym stylu Edytowane 6 października 2021 przez xtik Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Niby się jaram, ale jak sobie przypomnę, że to drewniane strzelanie sprzed trzech generacji nie będzie zmienione to szybko gasnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Ja się nastawiam na nostalgiczny powrót w ładniejszej oprawie, nie liczę na jakieś duże zmiany. Aczkolwiek, miło byłoby być pozytywnie zaskoczonym. Szczególnie mam ochotę wrócić do III i VC, bo średnio pamiętam co tam się działo. San Andreas ogrywałem dosyć niedawno na PC i czasami jeszcze odpalam jako przerywnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 (edytowane) VC to nie ograłem już chyba tylko na tosterze, bo na wszystkim innym tak, a najwięcej na ps2 i psp. Ciekawy jestem co z tego wyjdzie i czy nie będzie to droga na skróty. Edytowane 7 października 2021 przez Boomcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Najwazniejsza kwestia dla mnie oprocz lepszej grafiki to zyjace miasto bo jak ostatnio wrocilem do SA na ipadzie to nie wygladalo to za dobrze, wszedzie dookola pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Może zrobią jedną wielką grę, gdzie będziemy niby skakać w czasie pomiędzy miastami Kiedyś chyba mówili, że chcą zrobić taką zbitke, ale czuję że to na GTA 6 zostawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 18 minut temu, Il Brutto napisał: Najwazniejsza kwestia dla mnie oprocz lepszej grafiki to zyjace miasto bo jak ostatnio wrocilem do SA na ipadzie to nie wygladalo to za dobrze, wszedzie dookola pustki. Żyjące miasto to ty masz w cyberpunku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Najwazniejsza kwestia dla mnie oprocz lepszej grafiki to zyjace miasto bo jak ostatnio wrocilem do SA na ipadzie to nie wygladalo to za dobrze, wszedzie dookola pustki. Nie wiem jak wersję mobilne ale na ps4 jest więcej ludzi w mieście niż w gta 5 Chiałbym wierzyć że to się uda ale te gry to jest gejmingowa prehistoria jeśli chodzi o budowę misji, świata itp. zwykłe odświeżenie grafiki może tylko zniszczyć klimat tych gier xD no zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 W GTA5 silnik im nie wyrabiał. Ulica stylizowana na Hollywood Boulevard jedyna w tej grze z większą ilością przechodniów i aut mocno gubiła klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 (edytowane) Pomyłka w tweecie Shinobiego. Gra wychodzi w 2021, a na mobilki w 2022. Edytowane 8 października 2021 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Chyba z rok temu pisałem że na 20lecie GTA3 powinni coś wydać : ) Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak gameplay będzie coś między GTA SA a 5 ale nadal z 'nieobliczalnością' ze starszych części to może być ciekawie. GTA3 ostatnio kończyłem w styczniu (na PC z podstawowymi modami) i mi rozgrywka nie przeszkadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Żadnych screenów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi