Ludwes 1 682 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 na razie nic, w nadchodzących tygodniach można spodziewać się nowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 No długo raczej nie będziemy czekać jak zostały 3 miesiące tego roku :p Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 15 minut temu, łom napisał: Chyba z rok temu pisałem że na 20lecie GTA3 powinni coś wydać : ) Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak gameplay będzie coś między GTA SA a 5 ale nadal z 'nieobliczalnością' ze starszych części to może być ciekawie. GTA3 ostatnio kończyłem w styczniu (na PC z podstawowymi modami) i mi rozgrywka nie przeszkadzała. Bardzo się zdziwię jak w oprawie będą jakieś inne różnice niż podbita grafa oraz klateki. Aaaa co do zmian w gameplayu to pewno skończy się na dodanych checkpointach podczas misji, aby nie powtarzać ich od nowa. Chciałbym się bardzo mylić co do ilości zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Będzie remake jak mafii 2 najtańszym kosztem bo i tak się sprzeda. A to jescze ma być na telefony Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Może dodadzą pływanie w 3 i vc+ nowe pojazdy ( chyba w acziwmentach vc był rower) ehh nie te sc0rwensyny zrobią doyebane rdr2 na obecne konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 537 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 To będzie tylko trylogia bez możliwości kupna osobnej części? Jedynie San Andreas by mnie interesowało jeżeli będzie to dobre wydanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Obecne telefony są wyraźnie mocniejsze od Switcha, więc żaden problem. Jeśli ma to działać na Unrealu, to tym bardziej. Zmian musi być więcej niż checkpointy w misjach, bo nikt tego nie tknie jeśli animacje postaci czy system strzelania będą te same co w oryginałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Szkoda że R* nie dorzucił LS oraz VC stories. To pewnie będzie podciągnięty port z mobilek. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Jeśli to bedzie syfiasty remaster to myślę, że to będzie pierwszy od dawna projekt na którym r* się przejedzie. Znaczy nic nie stracą jeśli to będzie budżetowy syf:) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 43 minuty temu, Bigby napisał: Zmian musi być więcej niż checkpointy w misjach, bo nikt tego nie tknie jeśli animacje postaci czy system strzelania będą te same co w oryginałach. Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Jeśli mają to wydać do końca roku to już by jakiś zwiastun wypuścili. Nie ma szans na jakieś duże zmiany w mechanice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Niekoniecznie. Rockstar tak po prostu zapowiada gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Jeśli to faktycznie będzie na UE4 to nic nie stoi na przeszkodzie żeby wprowadzić większe zmiany bo i tak kodu z Renderware nie skopiują, tak samo z assetami, jakieś tekstury i modele stworzone 20 lat temu mogą się gryźć z UE4. Tylko nadal nie jestem pewny czy to będzie na UE4 bo przeniesienie 3ch części na nowy silnik wraz ze zrobieniem edycji na telefony (tak żeby działała dobrze) to było by całkiem duże przedsięwzięcie i chyba wcześniej już by były o tym ploty. Kupiłem wszystkie części na Steama za jakieś grosze więc jak będzie crap to nadal mogę do nich wrócić i wpakować jakieś mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 (edytowane) oby radyjka były oryginalne, bo na steamie co jakiś czas pojawiał się pan patch co usuwał utwory na które licencja spadła ogólnie jak będzie przyzwoita cena to i chamskie 4k collection przytule, bo mam te gierki na kompie, ale bez modowania to sterowanie się sypie na wyższych rozdzielczościach(w vc na 1080p to naboje lecą w inne miejsce niż celownik pokazuje) Edytowane 8 października 2021 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 59 minut temu, Square napisał: To będzie tylko trylogia bez możliwości kupna osobnej części? Jedynie San Andreas by mnie interesowało jeżeli będzie to dobre wydanie. Mam podobnie ale Vice City by mnie interesowało tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Ja wiem, że Rockstar robi sobie jaja z graczy 5-tką, ale w najgorszym scenariuszu nie spodziewałbym się, że będzie to zwykły, dotychczas dostępny port z komórek w 4K/60. Nie wiem dla kogo byłoby to grywalne w 2021 roku. Na pewno nie ma co też liczyć na poziom RDR2 czy nawet GTA5. Jeśli udało im się poprawić te wszystkie kanciaste modele postaci, pojazdów i budynków, dodać parę zmian żeby przyjemniej sterowało się protagonistą i zawrzeć większość soundtracku, to biorę day one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Mechanicznie to imo strzelanie jest jedynie do przeprojektowania, bo ten mechanizm najbardziej się zestarzał i jak rok temu vice city odświeżałem to najgorzej mi się grało w te misje nastawione na wymiane ognia(jebane złomowisko). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 3 godziny temu, Bigby napisał: Obecne telefony są wyraźnie mocniejsze od Switcha, więc żaden problem. Jeśli ma to działać na Unrealu, to tym bardziej. Zmian musi być więcej niż checkpointy w misjach, bo nikt tego nie tknie jeśli animacje postaci czy system strzelania będą te same co w oryginałach. Ja to bym sobie wlasnie życzył tylko checkpointy i resztę identyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Nie no, niech zwiększa tez ruch w mieście bo jedno auto co kilometr to dawno nie grałem ale pieszych tez jakoś nie pamiętam na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 IMO im więcej zmienia tym więcej spierdolą, ale no niech mnie zaskoczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Ja jestem dobrej myśli, wygląda na większe przedsięwzięcie niż jakiś obesrany remaster po łebkach zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Większych projektów raczej nie wypuszcza się miesiąc po pierwszym teaserze Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Insiderzy twierdzą, że od 2 lat nad tym pracowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 (edytowane) Jak ktoś ma po 5 godzinach od opublikowania prawie 250 tys. lajków i 3.5 mln wyświetleń pod jednym tweetem, to może nawet wypuścić grę następnego dnia, nieważne jaka jej skala. Ta trylogia do końca roku sprzeda się pewnie w 10 mln kopii minimum. Edytowane 8 października 2021 przez Bigby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi