krupek 15 475 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Pewnie na gtaforums można się czegoś jeszcze dowiedzieć, ale jak Rockstar dało oficjalne info to będzie się trzeba tam przekopać przez kilkadziesiąt stron euforii xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 546 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Zelnik w jednym z udzielonych wywiadów powiedział, że jeśli ta trylogia dobrze się sprzeda (raczej pewne to jest), to RDR będzie następne w kolejce. Kurde, może faktycznie kiedyś doczekamy się odświeżonego Max Payne 3. Jestem ciekaw tych wersji. Vice City uwielbiałem swego czasu. Jeżeli się przyłożą, chętnie powrócę do tej gry. Podobno też, gdy ukaże się odrestaurowana trylogia, stare wersje lądują w koszu i nie będzie można ich już nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Ja jestem na bieżąco z tym forum, chociaż stron przybywa tam z zawrotną prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 122 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 rozum podpowiada, że bedzie "komórkowy" shit, r i zapowiedz miesiąc przed premierą xd z drugiej strony <3333 może do pre orderów dorzucą patcha rdr2 xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 (edytowane) Pamiętam jak wiele osób siało zamęt przed ujawnieniem remake'u Mafii. Że jak to, przecież to pewnie będzie oryginał z podbitym klatkażem i rozdzielczością. Warto poczekać z opiniami. Ale ile bym dał żeby takie same odświeżenie spotkało Vice City. Edytowane 8 października 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 A na switcha w końcu też będzie czy ostra martwica jest u tych rockstarów/nintendo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 tak, będzie na switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Będzie Panie legancko na wszystkie konsole: Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Jak już dali oficjalne info to liczę na to, że do premiery będą raczyć nas informacjami i materiałami, żeby zrobić hype. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 To trochę smutne że musimy się jarać 20 letnimi grami bo nowych ani widu ani słychu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 (edytowane) No trochę beka jak chłop siądzie i pomyśli ile gierek kiedyś rockstar robił per generacja i nawet dla beki gre o pan pingu zrobili na 360tke xd Kiedyś to było kurrr Edytowane 8 października 2021 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 No generalnie to mam w dupie remastery ale GTA, zwłaszcza ta trylogia, to jest moja ogromna słabość. Pieniążki już czekają, wbiłem 3 platyny na PS4 w wersjach z PS2, wbiję teraz 3 calaczki/platyny w remasterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 3 części Mass Effecta w 5 lat, 6 części GTA na przestrzeni 7 lat... Teraz nawet cała generacja nie starczy na jedną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 A te dzisiejsze gnoje co będą wspominać?! Ej Mati pamiętasz jak w 3 sezonie forcika był skin iron mena? Oj tak byczku +1 7 minut temu, suteq napisał: No generalnie to mam w dupie remastery ale GTA, zwłaszcza ta trylogia, to jest moja ogromna słabość. Pieniążki już czekają, wbiłem 3 platyny na PS4 w wersjach z PS2, wbiję teraz 3 calaczki/platyny w remasterach. Sutek weź mi te 3 listy aut w san andreas zbierz bo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 A kto pamięta ten oto zacny tytuł? I szmuglowanie koki przy rytmie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 728 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 10 godzin temu, Bigby napisał: Pamiętam jak wiele osób siało zamęt przed ujawnieniem remake'u Mafii. Że jak to, przecież to pewnie będzie oryginał z podbitym klatkażem i rozdzielczością. Warto poczekać z opiniami. Ale ile bym dał żeby takie same odświeżenie spotkało Vice City. Tylko tutaj to niemożliwe. Do rimejku Mafii robili wszystko od podstaw (no ok- część bazowali na trójce). Nagranie nowych całych cutscenek do takiej trylogii na pewno by dawno temu przeciekło. Będzie zwykły skok na kasę żerujący na nostalgii. Przecież Claude nagle nie odzyska głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Najwyżej do ludzi którzy są wkurwieni na R* za -brak gta6 od 8 lat -brak nowych gier -żałosne wsparcie rdr online -zrobienie cyrku z gta online Dołączą też ludzie za wyrukanie ich na nostalgie do ich ulubionych części gta mi wystarczy że nie usuną słońca z ps2 w san andreas Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Ja jestem ciekaw jak to przypudrują graficznie ale żeby w to grać to niet, gry się zestarzały a pod tym względem przecież żadnych zmian nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Mi się w sa dalej zayebiście gra bo nostalgia motzno, vc też super tylko tam to strzelanie i kamera mnie mega irytowały A 3ka to wiadomo. Do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 537 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Niby mają dostosować gameplay do obecnych czasów, więc pewnie coś na poziomie GTA5 można oczekiwać. No zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Godzinę temu, PiotrekP napisał: Tylko tutaj to niemożliwe. Do rimejku Mafii robili wszystko od podstaw (no ok- część bazowali na trójce). Nagranie nowych całych cutscenek do takiej trylogii na pewno by dawno temu przeciekło. Będzie zwykły skok na kasę żerujący na nostalgii. Przecież Claude nagle nie odzyska głosu. Nigdzie nie sugerowałem że będzie to remake na poziomie Mafii. Z artykułu Kotaku sprzed kilku miesięcy wiemy natomiast to: Cytat All three of these games are being remastered using Unreal Engine and will be a mix of “new and old graphics.” One source who claims to have seen a snippet of the games in action said that the visuals reminded them of a heavily-modded version of a classic GTA title. The UI for the games are being updated too, but will retain the same classic style. Dodaj do tego zmodernizowany gameplay i jasno widać, że nie jest komórkowy port w 4k60 jak to niektórzy twierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Ciekawe czy w takim VC bohater uzyska zdolność pływania. Już w tamtych czasach niesamowicie mnie wkurzało to ograniczenie. Obawiam się, że to zbyt powazna ingerencja w gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 No w takim GTA III tak naprawdę nie było nic względem VC i SA. Nawet opon w aucie nie mozna było przebić, albo zbić szyby. Za to fabuła i misje do dziś są ciekawe, więc w nowej oprawie fajnie będzie sobie to powtórzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Może po prostu przeniosą dużo funkcji z sa do pozostałych gier? Dawać trailer bo nie mogę sobie zaktualizować jak te gry mają wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 13 godzin temu, Pupcio napisał: Sutek weź mi te 3 listy aut w san andreas zbierz bo mi się nie chce Jak przestaniesz obrażać trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi