Opublikowano 12 października 20213 l Czyli jednym słowem ich poyebało z tą ceną jeśli to co wcześniej wstawiłeś się sprawdzi
Opublikowano 12 października 20213 l W dniu 12.10.2021 o 09:44, Bigby napisał(a): The game will either be 29.99 or 39.99, I believe leaning towards the latter. jeśli tak to pewnie w to wejdę
Opublikowano 12 października 20213 l Cena byłaby ok, zmiany w gameplayu też, ale to o grafice oby się nie sprawdziło. Edytowane 12 października 20213 l przez Bigby
Opublikowano 12 października 20213 l Z tego wywiadu to wynika, że po prostu podbita rozdziałka i klatkarz + zmienione sterowanie. W sumie niczego więcej się nie spodziewałem, chociaż wyobraźnia miejscami robiła swoje [emoji1787]
Opublikowano 12 października 20213 l Póki co to tylko informacje zwykłego użytkownika Reddita że źródłem typu "trust me bro", ale kto wie, może tym razem sprawdzone.
Opublikowano 12 października 20213 l Wcześniej chyba Kotatku podało info, że jakiś insider widział trylogie i wygląda jak bardzo mocno zmodowany oryginał, więc troche sprzeczne są wersje tych zaufanych ludzie. Na szczęście, długo nie będzie trzeba czekać, żeby sprawdzić. https://www.ppe.pl/news/162240/gta-the-trilogy-the-definitive-edition-trafi-do-pudelek-zrodla-potwierdzaja-date-premiery.html PPE twierdzi, że wersje XSX i PS5 dopiero w przyszłym roku
Opublikowano 13 października 20213 l W Nowej Zelandii, Australii i Japonii już usunęli stare wersje z PSS, COŚ SIĘ DZIEJE.
Opublikowano 13 października 20213 l Rockstar chyba lubi we wtorki dawać info o nadchodzących gierkach, więc może coś dziś dadzą.
Opublikowano 13 października 20213 l O chuj, ale zaćmienie mam, zgubiłem dzień tygodnia Liczę na jakieś nakręcanie hypu z ich strony, trailer, czy chociażby grafiki lub fotki. Ewentualnie, jakieś suche, potwierdzone info.
Opublikowano 13 października 20213 l Zostawmy to tu i poczekajmy na prezentację Rockstar XD Edytowane 13 października 20213 l przez Nyu
Opublikowano 13 października 20213 l W dniu 13.10.2021 o 16:34, Nyu napisał(a): Zostawmy to tu i poczekajmy na prezentację Rockstar XD San Andreas bez pomarańczowego filtra? Przecież to wersja bez duszy jest.
Opublikowano 13 października 20213 l Pamiętam że chyba rejwen rejwen mówił że ten filtr jest chujowy. Szczerze? Myślałem że pójdę siedzieć za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem
Opublikowano 13 października 20213 l W dniu 13.10.2021 o 16:59, Pupcio napisał(a): Pamiętam że chyba rejwen rejwen mówił że ten filtr jest chujowy. Szczerze? Myślałem że pójdę siedzieć za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem A nieszczerze?
Opublikowano 13 października 20213 l Lista aczików, są inne niż w dotychczasowych wersjach: https://gtaforums.com/topic/976221-gta-trilogy-the-definitive-edition-officially-announced-coming-soon/?do=findComment&comment=1071667279
Opublikowano 13 października 20213 l W sa o wiele trudniejsze. Już samo wbijanie 100% w grze podnosi poziom trudności o połowę xD
Opublikowano 13 października 20213 l Godfather w Vice City... Jak czity nie będą działać, to wbicie tego normalnie będzie mega katorgą. No i 100% w San Andreas? Oj, zajmie sporo godzin.Jest też sporo trofeów związanych z misjami, więc jak się przeleci misję i nie zrobi trofika to trzeba grę powtarzać. Na szczęście napisali nazwy misji w opisie więc można zrobić osobny zapis.
Opublikowano 13 października 20213 l Większość w 3 łatwe ale rozwalenie 2000 aut to chyba kogoś pojebało ostro. G-Spotlight w VC bez helikoptera tym razem, a w SA 100% które zdobyłem tylko raz dawno temu na PC. No zapowiada się troszke powtarzania niektórych misji żeby osiągnąć wymagane cele ale no ale cóż, zrobi się. W dniu 13.10.2021 o 21:51, Patricko napisał(a): Godfather w Vice City... Jak czity nie będą działać, to wbicie tego normalnie będzie mega katorgą. Jak nie został załatany glitch z oryginalnych wersji to 1,5h i zrobione.
Opublikowano 14 października 20213 l Ten obecny Rockstar to są niezłe kasztany. Od kilku tygodni wyciekały kolejne informacje o trylogii. Koniec końców dostaliśmy upragnione potwierdzenie: 'No dobra, będzie taka giereczka zajebista, a nawet będą trzy giereczki. Zrealizujemy mokry sen wszystkich graczy i wypuścimy taki boski zestaw'. Dostaliśmy byle jaki teaser, z którego kompletnie nic nie wynika. I elo. Nie mamy ani pół trailera, ani pół screenshota - są tylko jakieś ochłapy udające strzępki informacji w postaci przecieków od superwtajemniczonych insajderów (PDK, JLB, wiadomka). W międzyczasie Rockstar usunął ze sprzedaży wszystkie trzy oryginalne części, które raz jeszcze będą nam lada moment przecież sprzedawać nostalgią. Oczywiście poszło też stosowne info - w pełni oficjalne zresztą: "Hola! Spieszcie się ludzie, bo lada moment nie dacie rady już kupić arcydrewnianego dziś GTA3, dodając +1 do biblioteki. Co prawda wiemy, że nie będziecie w to dzisiaj grać, no ale nie mieć całej trylogii w swojej bibliotece, to trochę siara, co nie? Nie jesteś prawdziwym graczem, nie mając na Steamie San Adreas!". Wiadomo: trzeba nakręcić na ostatniej prostej sprzedaż tych starych trupów, które obecnie kupują w normalnych warunkach już chyba tylko najwięksi masochiści albo ewentualnie fani modowania gier [w które oczywiście później w ogóle nie grają - szanujmy się; bo jak powszechnie wiadomo godziny modowania poświęca się tylko po to, żeby finalnie zrobić kilka screenów, a następnie zawołać mamę i tatę, aby pokazać im jebitny różowy klimat Miami lat 80]. A tak całkiem poważnie: mam naprawdę wielką nadzieję, że tego nie spieprzą. Jednak nie ufam ludziom stojącym aktualnie za R* za grosz. Pokaż ukrytą zawartość Oczywiście preorder poleci Day 1. Edytowane 14 października 20213 l przez l33t spoiler musi być
Opublikowano 14 października 20213 l Tak by to mniej więcej było właśnie Day 1 na switcha jak będzie w 60fps, a potem na xboxa dla graficzki