Opublikowano 22 października 20213 l 6 minut temu, Pupcio napisał: I po co oni mają robić nowe gry jak mają takie wierne owieczki? Wesprzyj biedne R* żebyśmy dostali remaster RDR.
Opublikowano 22 października 20213 l Coś czuję, że na święta w sklepach będą super oferty typu "PS5 + pakiet trzech gier wszechczasów za jedyne 3000zł"
Opublikowano 22 października 20213 l Na premierę hard pass, poczeka się na promki, używki czy jakąś dobrą Za dużo dobrych gierek czeka w kolejce do ogrania, żeby jeszcze ładować hajs na kolejne koszulki do GTA Online.
Opublikowano 22 października 20213 l 14 minut temu, Pupcio napisał: I po co oni mają robić nowe gry jak mają takie wierne owieczki? Nie ufam Ci, że nie weźmiesz na premiere.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Plus był tweet od redaktora GameInformera, ale chwilę później ukrył cały swój profil: Spoiler
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Byłoby zajebiście. Mogliby tez porządny remake/remaster jedynki zrobić, ale nie tak jak z GTA.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Chyba muszę nadrobić Bully, bo miałem na PS2 wersję pod Swap Magica i po kilku h płyta się skaszaniła, a do gry już nie wróciłem.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l najlepiej ograć teraz wersję scholarship edition z x360. Chodzi za grosze na wyprzedażach (obecnie jest).
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Godzinę temu, Square napisał: Byłoby zajebiście. Mogliby tez porządny remake/remaster jedynki zrobić, ale nie tak jak z GTA. XD Spierdolili by znowu, dadzą jakimś parobasom i znowu zarobią na debilach, jak z tym remasterem gta. Gracze są debilami, nie uczą się i kupią, bo cockstar.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Bully cudo, grałem pierwszy raz w okolicach 2013 A i tak byłem zachwycony, jedna z najlepszych gier R* z czasów gdy nie byli lamusami
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Oj wiele bym oddał za to, żeby te plotki były zakorzenione w prawdzie. Bully 2 utrzymany w stylistyce jedynki ze zdecydowanie mniejszym światem od poprzednich gier Rockstar, ale za to dużo bardziej skondensowanym i wypełnionym po brzegi interesującą zawartością? Trzy raz tak, nawet kosztem GTA VI. Niestety trzeba być realistą i pewnie najwyżej chodzi tutaj o kolejny remaster na modłę tego, który otrzymała trylogia GTA. Jakość pewnie była zbliżona, więc odwlekli w czasie zapowiedź. Bardzo chciałbym się mylić, ale coś tego sequela na horyzoncie sobie nie wyobrażam
Opublikowano 7 lutego 20223 l Według poniższego sprawozdania: https://ir.take2games.com/static-files/76f4bbac-7caf-4a5c-978c-26947aa09610 - GTA V sprzedało się do tej pory w 160 milionach sztuk - Sprzedaż całej serii Grand Theft Auto to 370 milionów sztuk - Red Dead Redemption 2 sprzedało się w 43 milionach sztuk - Sprzedaż całej serii Red Dead Redemption to 65 milionów sztuk Niedługo kolejna szansa na sporą poprawę wyniku piątki przy premierze wersji na next geny. Czy GTA V jest najlepiej sprzedającą się grą wszechczasów? Ciekawe jak ma się do różnych gier online opartych na abonamentach.
Opublikowano 7 lutego 20223 l Pierdolone zwierzęta, 10 mln pierdolonych zwierząt, co przyzwalają na takie gówniane praktyki.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Gówniany remake/remaster bez większego marketingu poszedł w 10mln to GTA5 na PS5/XS kupi co drugi 'gracz' tych konsol, a sam tytuł będzie pewnie w top miesięcznych zestawieniach sprzedaży przez kolejne 5 lat i przebije 200 mln. Po co oni mają robić nowe gry jak do 'zremasterowania' mają jeszcze GTA4, LC, VC Stories, Chinatown, 1,2, London, Bully i RDR 1 i 2. Na kolejne 15 lat wystarczy.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Nie mam nic do remasterów, chodzi o to jak to zostało zrobione, czyli na odpierdol się. Cockstary wykorzystali markę, nic nie musieli zrobić, a te 10 mln pierdolonych zwierząt lubią być pierdoleni w dupę na sucho.
Opublikowano 8 lutego 20223 l 8 minut temu, łom napisał: Po co oni mają robić nowe gry jak do 'zremasterowania' mają jeszcze GTA4, LC, VC Stories, Chinatown, 1,2, London, Bully i RDR 1 i 2. Na kolejne 15 lat wystarczy. a chuj mi w dupę, zapłaciłbym za remaster (czy już w ogóle REMAKE) GTA IV i Bully.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Po takim sukcesie finansowym można się spodziewać kolejnych zacnych remasteroremake'ów od Grove Street games xd
Opublikowano 8 lutego 20223 l Wciąż mam przed oczami ten screen jak się chwalą swoim zespołem i jego różnorodnością. Szkoda, że nie mieli czym się chwalić, jeśli chodzi o rzetelność roboty i umiejętności pracowników, wydając gierkę, która na starcie wymagała dużego patcha.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Co za różnica, jak zwierzęta kupowali nawet po ujawnieniu tej chujni padacznej, jak tak gra jest zrobiona. Baaa, dalej kupują takie niedorobione gówno.