Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Tak oczywiście że gra r* będzie w 60fpsach Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 17 hours ago, Patricko said: Pluje na R* za ich parszywe zagrywki, ale na GTA VI czekam z wywieszonym jęzorem i nie wiem co by się musiało stać, żeby to zepsuli. Już wyciek pokazał, że nie będzie lipy. Od lat dostajemy od R* tylko drogie gównoporty outsourcowane do hindusów i studentów. Co robią wobec tego te setki (tysiące?) pracowników prawdziwego Rockstara? Odpowiedź: Mesjasza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 18 godzin temu, łom napisał: Widzieliście przy czym pracowało Double Eleven Studios odpowiedzialne za ten port? Między innymi Fallout 76, Rust Console Edition i Crackdown 3 Z portem 13 letniej gierki może sobie poradzą, jak nic nie skopią to kupi się kiedyś na wyprzedaży za 30zł, no chyba że nie będzie 60 fps to wtedy dam max 20 Obstawiam, że nie będzie 60 FPS. To gra dedykowana PS4 a na ps5 będzie działać tylko we wstecznej. PS4 ciężko powiedzieć czy to ogarnie w 60 klatkach, może prosiak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Gdyby miało być gdziekolwiek 60fps to by na trailerze to pokazywali, bo to by był jedyny sposób na uratowanie twarzy po tej zapowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Rooofie napisał: Jedyne co pokazał ten wyciek to to, że niemal po 10 latach od premiery V, VI jest nadal w opłakanym stanie i ciężko jakkolwiek "ten twór" oceniać. Przyznaje, że nie wyglądało to najlepiej ale nie dałbym sobie głowy urwać za to, że ten wyciek odpowiadał za faktyczny stan produkcji, a nie jakiś wcześniejszy stan. 13 godzin temu, Patricko napisał: 14 godzin temu, XM. napisał: GTA 6 to będzie festiwal mikropłatności i zintegrowane multi z singlem żeby nas (pipi)a wszytskich doić do cna. Tyle będzie z tego mesjasza. W online bez wątpienia, ale wciąż łudzę się, że singiel będzie po staremu. Jeśli nawet coś tam wcisną to jakieś pierdy kosmetyczne (co i tak będzie ujowym zagraniem). Czas pokaże, na razie przydałoby się żeby w końcu wydali chociaż trailer... Może i tak być ale na początek wystarczy, że zrezygnują z wydań pudełkowych i będą oferować swój produkt po 50-60$ jeszcze długo po premierze... Natomiast co do wydania pierwszego RDR, to nie wiem po co i na co skoro jeszcze do niedawna umożliwiali zagranie w niego w trybie zdalnym (chmura). Już mogli lepiej popracować nad tym aby to lepiej działało ale wiadomo, że lepiej jest sprzedać gierkę za 200 zł zamiast abonamentu na granie za ułamek tej kwoty... Jakimś pocieszeniem może być to, że wzorem trylogii GTA pojawi się to to w abonamencie ale biorąc pod uwagę jak wyglądały porty starych GTA, to chyba bym nie chciał jeszcze raz przez coś takiego przechodzić. Nawet pomimo dodania polskich napisów. A skoro już przy napisach jesteśmy, to ciekaw jestem czy wersja na xboxa otrzyma bezpłatnego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Żeby to chociaż dobra gierka była, ale powiem wam że po rdr 2 to już tak nie bardzo 1 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 57 minut temu, jimmyyy8 napisał: Odpowiedź: Mesjasza Przeciez po tym co oni odpierdalaja od lat to jeszcze sie okaze ze GTA6 to bedzie jakies gowno jebane online z mikroplatnosciami i coopem z pizdy zamiast trybu fabularnego. Ja sie nie zdziwie. Wiadomo, RDR2 to najlepsza gra w historii braznzy (i nie slysze burkniecia) wiec delikatny kredyt zaufania maja ale r* wie ze od kolesi placacych za onlyfansa gorszymi smieciami sa tylko gracze wiec nie zdziwie sie jak to dopiero poczatek srania do mordy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Godzinę temu, schabek napisał: RDR2 to najlepsza gra w historii braznzy taka dobra ta wersja na XSS? Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 1 hour ago, schabek said: Przeciez po tym co oni odpierdalaja od lat to jeszcze sie okaze ze GTA6 to bedzie jakies gowno jebane online z mikroplatnosciami i coopem z pizdy zamiast trybu fabularnego. Ja sie nie zdziwie. Wiadomo, RDR2 to najlepsza gra w historii braznzy (i nie slysze burkniecia) wiec delikatny kredyt zaufania maja ale r* wie ze od kolesi placacych za onlyfansa gorszymi smieciami sa tylko gracze wiec nie zdziwie sie jak to dopiero poczatek srania do mordy RDR2 spadło w złotym czasie GTA: Online i nie przeszkodziło to w dowiezieniu genialnego singla, a wręcz z jakiegoś dziwnego powodu multi zostało zlane ciepłym moczem. Jestem dobrej myśli. Taką już obrali taktykę, co 6-8 lat bomba, a w międzyczasie żerowanie na dorobku i dymanie frajerów. Za długo robią gry żeby pomiędzy premierami nie przytulać łatwej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 386 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Najnowsze cyferki od T2 - https://ir.take2games.com/static-files/5b553a1c-0ba3-4395-9dbd-879800c09de3 Seria GTA - 405 mln kopii GTA V - 185 mln kopii (jezu, prawie połowa marki) Seria RDR - 79 mln kopii Red Ded Redemption 2 - 55 mln kopii Wychodzi na to, że RDR2 też się bardzo dobrze sprzedało, przynajmniej dla mnie 55 mln brzmi dobrze (nie wiem czemu zatrzymałem się na 24 milionach), więc przy takiej bazie graczy tym bardziej jest to smutne, że olali multi czy chociażby patch 60 FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Niby GTA V to połowa wartości marki, ale pałowali ją przez 10 lat i nadal pałują. Przez wcześniejsze 10 lat wydali 9 części GTA plus 2 DLC do GTA IV, jeśli dobrze liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Ciekawe ile ma san andreas bo ja żyłem w bańce i byłem pewny że to sa jest najpopularniejsze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 18 godzin temu, krupek napisał: Niby GTA V to połowa wartości marki, ale pałowali ją przez 10 lat i nadal pałują. Przez wcześniejsze 10 lat wydali 9 części GTA plus 2 DLC do GTA IV, jeśli dobrze liczę. I na czym lepiej zarobili? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Rockstar prawdopodobnie umieścił na Steam pirackie wersje swoich gier. Leniwe dziwki zamiast usunąć DRM ze swoich produkcji wolą iść na łatwiznę i sprzedają zcrakowane wersje Manhunta, Maxa Payne'a czy Midnight Club 2. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Cocococooooookstar panowieeee XD Czego się po tych dziwkach spodziewać? Ano robienia z ludzi debili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 I teraz Razor, cyk, z pozwem o naruszenie praw autorskich 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Ogrywam sobie ponownie San Andreas, Vice City i III. O ile w III dialogi jeszcze nie były aż tak dobre, tak Vice City, a już nie mówiąc o San Andreas to (pipi)e mistrzostwo świata. Nieraz leżę poskładany ze śmiechu. Później w IV i V to już był diament, no ale w sumie to nie mówię nic nowego. Oby w VI dostarczyli jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Absolutnie chore liczby. Nawet Nintendo przy tym wymięka. Edytowane 9 Listopada 2023 przez jimmyyy8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 A RDR2 wciąż uważane za grę nie dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Zawiesili san andreas na vrka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia W dniu 16.08.2024 o 09:00, Pupcio napisał(a): Zawiesili san andreas na vrka A Mark mówił 3 lata temu, że grał i super, a to kłamczuszek . Za to z newsów wynika, że Bully będzie remasterowany na current geny, no idealnie, bo nigdy nie grałem, to obadam :). https://www.thegamer.com/bully-new-game-remaster-age-rating-taiwan-ps5-xbox-series-pc/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Niech to będzie jakiś porządny remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Tak, na remaster jednych z największych gier w historii branży położyli lachę i zrobili najleniwszy remaster jak się dało, gdzie Nightdive robi 13krotnie lepsze remastery nieznanych fpsów. No ale na remaster zapomnianego Bully się na pewno postarają! Rozi i Pupcio na pewno kupią na premierę! no @Square gdzie piszę nieprawdę? popraw mnie gdzie się mylę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Czemu mnie mieszasz w jaranko ich praktykami? Ja jestem psychofanem rdra A nie rockstara Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Bully to join GTA+ catalog on August 20 Xdddddddddd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi