KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia 17 minut temu, Daffy napisał(a): Bully to join GTA+ catalog on August 20 Xdddddddddd Cockstar Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia spodziewałem się kolejnej perły stworzonej przez ai z grove street games ale rockstar jak zwykle zaskoczył swoim zyebaniem Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Kto w ogóle wykupuje to gta+? 6 dolców miesięcznie za katalog rockstar i to mega okrojony? Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia (edytowane) 25 minut temu, Daffy napisał(a): Bully to join GTA+ catalog on August 20 Xdddddddddd Nie ma chyba aktualnie drugiej tak skurwiałej firemki, która rzekomo produkuje gierki zatrudniającej kilka tysięcy osób. No rzygać się chce. Edytowane 19 sierpnia przez Rooofie 1 Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia 3 minuty temu, maciucha napisał(a): Kto w ogóle wykupuje to gta+? 6 dolców miesięcznie za katalog rockstar i to mega okrojony? To kupują maniacy GTA on-line w 99,9% przypadków dla govno dodatków i bonusów do GTA-O Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Teraz, Daffy napisał(a): To kupują maniacy GTA on-line w 99,9% przypadków dla tych govno dodatków i bonusów A ok, myślałem, że tylko gierki tam są a to na zasadzie pay to win i zagraj se w starocia. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia nieee to jest dla zjebów z online. Tam chyba są jakieś ekskluzywne autka i inne gówna. No dostarczyli mi rdrka2 i milion innych ukochanych gier ale nienawidze tej firmy od czasu wydania gta 5 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia W poprzedniej generacji dostarczyli grę absolutnie genialną. Dwie generacje temu trzy takie gry. Trzy generacje temu zdefiniowali cały growy rynek. Na tę generację też szykują coś fantastycznego. Nie przesadzacie aby? Nie jesteście oderwani od rzeczywistości, wiecie doskonale, że tempo robienia gier jest jakie jest, nie tylko u Rockstara. A co do dojenia kasy to decyzja jest po stronie Take Two, a nie Rockstara. 2 1 1 Cytuj
jimmy 1 300 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Pewnie że przesadzają, przekora na pokaz. A mesjasz się spokojnie robi w ciszy i jak wyląduje to wszyscy będziemy w to grać i się zachwycać. W branżuni jest Rockstar i długo długo nic. 1 2 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Launcher od Rockstara na Steamie jest tak agresywny, że masakra. Praktycznie za każdym razem jak odpalam RDR2 muszę się łączyć z netem. Absurd. Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ja ogrywalem powoli GTA 4 (tak bardzo powoli ze przez okolo rok nie zrobilem jeszcze drugiego dodatku) i za kazdym jebanym razem jak wpadal update tego gowna to kazalo mi sie logowac od nowa. Najgorsze scierwo jakie istnieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi